Şimdi Ara

Avrupa futbolunda ki Brezilyalıların başarısını neye bağlıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler örnek olarak Neymar muazzam bir topçu. Barcelona yı sırtlıyor. Buna kimse hayır diyemez muazzam bir Brezilyalı.
    Onu geçtim Liverpool daki Brezilyalılara ne demeli? Firmino ve Cautinho . Bu topçularıda es geçemeyiz. JürgenKlopp hocamızla beraber çoştular. Fakat herşeyden önce bir Birezilyalı oldukları için hırslı ve çoşkulu oynuyorlar.
    Peki ya PSG de ki Brezilyalılar? Evet kimden bahsettiğimi biliyorsunuz.
    Davit Luiz ve Thiago Silva dan bahsediyorum. Zaten bahsetmeye gerek yok. Bu sene şanpiyon yaptılar. Baya fark attılar 2.ciye. Kimse beklemiyordu. Bu tabiki bu Brezilyalı 2kiliden kaynaklanıyor.
    Hadi bunları boşverin. Ya Chelsea de ki Willian?? Chelsea de ki tek oynayan adam ve tabiki Brezilyalı. Büyük takımların markajına girmiş. Hadi bunları boşverin;
    Ya yarı UEFA Şanpiyonlar Lig'inde finale çıkan Manchester'ı Cityi sırtlayan Brezilyalılara ne demeli kim mi onlar tabiki. Fernando ve Fernandinyo. Bu iki Box-to-Box ta Birezilyalı.
    Daha Cristitano Ronaldo nun gol yükünü sırtlayan adam Marcelodan bahsetmiyorum bile.

Evet beyler? Nedir bu Brezilya güçlü ve eziciliği. Şanpiyonada Final oynayacaklarını düşünmüyormusunuz? Yorumlarınız neler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi futbol oynamalarına.

Daha Fazla Göster
  • Dünya kupası değil ki bu sene.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupa futbolundaki Almanların başarıları varken...

• Bu konuyu 10 sene önce açmış olsaydın Roberto Carlos, Cafu, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Lucio, Taffarel gibi hakikaten fenomen isimlerde bahsedebilirdik. Ama bu isimlerden sonra brezilya futbolu normalleşti. Şu an Neymar dışında büyük bir yıldızdan bahsedemiyoruz. 98 ve 2002 hatta bir miktar da 2006 kadroları muazzamdı.
    Ama brezilya futbolunun en önemli handikapı oyuncuların uzun süre yüksek performansta kalamamaları. Çok parlak sezonlarının yanında çok dibi gördükleri sezonlar var. 2006, 2007 lerde izlediğiniz ronaldinho'nun o performansının sadece 2 senede dibi göreceğini bekler miydiniz?

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.
  • Eski ailton'uda unutmamak lazım

Küçük sahada oynaya oynaya teknikleri çok ilerliyor en büyük avantajları bu. Ama son yıllarda Brezilya da düz, Avrupai futbola evrilince çökmeye başladı. Teknik oyunculara serbestlik verdikleri dönemi geride bıraktılar.

Ayrıca, eskiden Ronaldo vardı, şimdi forvetleri yok abi.

Sergio Ramos
  • pardon neymar nereyi sırtlıyor barcelonada maçları izlemiyorsun herhalde dani alvisin bile daha çok hucum katkısın var neymardan

Neymar çok iyi toçudur en iyi 10 topçu içindedir ama barça onun önünü tıkıyo yada o sandığımız kadar iyi değilmiş milli takımda yedeklere düşecek hallere gelmeside bunun bir örneği boş boş yorum atmaya bayılıyor benim ülkemin insanı İzlemeden yorum yapmayın
  • en basarisiz donemlerini geciriyorlar acikcasi nereye sirtliyorlar anlamadim. eskiden her takimin yildizi brezilyaliydi. r9, ronaldinho, kaka, adriano. hepsi takimlarinin en buyuk adamlariydi. simdi en buyuk brezilyali barcelonada messinin ciragi. dusus icindeler milli takimlarindan da belli

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

eskiden dahada fenalardı ronaldo ronaldinho rivaldo roberto carlos mehmet gökçek vederson...

Güzel güzel okuyordum , sonda haykırdım . Allahta seni guldursun kardeşim 😂😂

• Brezilyalılar kısa süre parlar ve söner. Profesyonel olmadıklarından, fakirlikten gelip bir anda çok para bulduklarından kendilerini kaybediyorlar, sakatlıkla ya da takım içi tartışmalar yüzünden sönüp gidiyorlar.
    Ben olsam Brezilyalı almam takıma.
    Carlos gibi biri olursa eyvallah.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Savunmacıların çoğu istikrarlı ama hücum yönünde sıkıntılı Brezilya'lılar. Lucio, Thiago Silva, Alves, Cafu, Carlos ve aklıma gelmeyen savunmacılar her zaman istikrarlı bir çizgi yakaladılar. Ama hücumcular Ronaldinho, Kaka, Robinho, Adriano gibi isimler takım değiştirdikten sonra veya 2 3 yıl parladıktan sonra feci bir şekilde düşüş yaşadılar. Tabi istikrar yakalayan oldu ama bir elin parmağını geçmez. Özellikle Neymar yeni Robinho olmaz yönünde ciddi bir ilerleyiş içerisinde. Willian, Costa filanda 1 2 seneye unutulur.

Ama sadece başarı yönünü irdelersek bence %90'ı sokak futbolundan gelme olduğundan başarılı olabilir. Son teknoloji top ve krampon yok, müthiş zeminler yerine futbolu taş kaldırım veya düştüğün an dizini yaran kum sahalarda futbolu öğreniyorlar. Alt yapıları sokaklar. Şimdi yeni nesile bakıyorsun 400 500TL'lik son tekonloji krampon, müthiş zeminler ve oynadıkları kulübün benimsediği taktiklerine uyum sağlamaya çalışıp futbolu öğrenmeye çalışıyorlar.

Ya da herşeyi boşverin Tanri Güney Amerika'lılara torpil geçmiş. Çoğu Güney Amerika ülkesindeki insanların ayakları çok teknik ve futbola elverişli. Aynı şekilde Afrika'lıların atletizm vs vs gibi sporlarda başarılı olması gibi. Tabi sadece torpil yetmiyor onu kullanacak akılda lazım.

• Psg de lucas mourayı yazma morinhonun dehledi david luizi yaz ayıp be

Nerenle izliyon bilmiyorum ki

Tabiki brezilyalı flan demiş ya brezilyalılar çöp çöp dünya kupasında şükredin siz hakemlere şili ile kolombiya ağzına ediyodu hırvatistanla meksika gruptan çıkarmıyodu brezilyayı

Brezilya tarihdeki en itici kadroya sahip belkide o kadar çöp durmudalar(Am tabi bu Brezilya standartlarına göre yoksa ölüsü bile dünyaları yakarda)Forvet çıkartamadılar son 5 yıldır bi tane neymar

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.