Şimdi Ara

AVIRA GÜVENLİK KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
4
Favori
93.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neden olmasın
  • BrooklynZU sayesinde öğrendiğim Avira'yı yaklaşık 1 senedir yasal olarak kullanıyorum. Çok da memnunum.
  • add me , man !
  • Avira gerçekten hem ücretsiz hemde gayet başarılı virüslere aman vermeyen bir program ücretsiz olan fiğer programlarla kıyaslanması bile yanlış olur sanırım örneğin avast aviranın yanında solda sıfır kalır avast kullananlar kendinizi avutmayın avira kullanın pc niz rahat etsin
  • Ben de artık Aviralıyım, beni de ekleyebilirsiniz Avira+ Sypbot ikilisini kullanıyorum. Extra bir firewall önerirmisiniz?
  • bir çok virüs programını kendim sanal xp de test ettim ve aralarında aviranın en iyi olduğuna karar verdim bir kere en önemlisi insanı çileden çıkaran uyarı programlarından değil...

    2 senedir sistemimde hiç bir virüs programını kurmadım ve hiç format atmadan tertemiz bir sistem devam ediyor kısacası EKLEEE
  • beni de ekleyebilirsiniz..

    avira kullanmıyorum ama zamanında ekmeğini çok yedim..

    şu an virüs programı yok bilgisayarımda ama kullanırsam bu avira olacak...

    saygılar...
  • Yaklasık 1 senedir avira kullanıyorum ve yakınlarımada öneriyorum önerdiğim arkadaslarımın hepsi çok memnun her anlamda benim için avira su anda en iyi..

    Benide ekleyebilirsin bu sayı ne kadar çok olursa o kadar ilgi çekicektir avira .. İşe yaramaz AV kullanıcaklarına avira kullanırlar ve güvende olurlar belkide bu sayede..

  • @xweser
    Niye kullanmıyon.Gereksiz olduğunu anladın değil mi?
    Ah kardeşlerim bilinçli olsa bende kaldıracağım da anlamıyorlar keratalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 26 Kasım 2008; 21:39:45 >
  • Firewall olarak ta zone alarmın son versiyonunu kullanıyordum, ama virüs bulaşır

    bulaşmaz hem avirayı hem de zonealarmı devredışı bıraktı, bir daha geri gelmemek üzere

    quote:

    Orjinalden alıntı: VaLoUr

    Sadece iyi bir antivirus kullanmak önemli değil bende avira kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bence en iyisi ama güvenlik için öncelikle çok iyi bir firewall kullanmak gereklidir ondan sonra yanında iyi bir antivirus seçmek gerekir bu avira olur veya bir başkası
  • Avira’nın güvenlik uzmanları El-Fiesta isimli istismarcı kit içeren bulaşıcı PDF dosyalarını analiz ettiler. Avira güvenlik çözümleri bu sürekli değişen ve kötümcül PDF’leri tespit edebiliyor ve bloklayabiliyor.

    Kötümcül programlar drive-by download aracılığıyla internet kullanıcılarına yutturuluyor. Suçlular zararsız web sayfalarını hackliyor ve El-Fiesta gibi istismarcı kitlerine bir bağlantı yerleştiriyor. İstismarcı kit güvenlik açığından faydalanabilmek için potansiyel kurbanın bilgisayarında güvenlik açıkları arar.

    Bulaşıcı PDF dosyaları Adobe Reader 8.1.1 içindeki bilinen bir açıktan veya CVE-2007-565 adı altında veritabanında listelenmiş yaygın olan açıklardan ve savunmasızlıktan avantaj sağlamaya çalışırlar . Malware JavaScript işlevleri içindeki uzun argümanlar sürecinde buffer overflow kullanır. Eğer bir JavaScript bir PDF dosyasında bir buffer overflow üretirse, sistem tarafından uygulanan lokal storage de program kodu yazabilir – örnek bir Trojan için.

    Kullanıcılar işletim sistemlerini, antivirüs programları ve yüklü diğer programlarını daima güncel tutmalıdırlar. Adobe bu açığı düzeltmek amacıyla Adobe Reader version 8.1.3 için yeni bir güncelleme sağladı; Adobe Reader yeni versiyon 9 bu açığı içermiyor.

    Avira daki güvenlik uzmanları yeni tespit mekanizması aracılığıyla koruma sağlamak için çok biçimli PDF tehditlerini analiz ettiler.

    PDF tehdidi ve istismarcı-kit farklı download boyutu ve farklı MD5 checksum yaratıyor. JavaScript defelarca açılmasından sonra da paketlenmiş, şifrelenmiş ve kamufle edilmiştir.


    Kaynak :www.antivir.com.tr




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BrooklynZU


    @xweser
    Niye kullanmıyon.Gereksiz olduğunu anladın değil mi?



    aslında benim ki fanteziydi.. farklı programlar kullanarak deneyimler yaşamak.. ama baktım ki bayağı bir zamanı mı işgal ediyor. bende bıraktım bu işleri.. yoksa işe yaradığını ispatlamak değildi benim yaptığım..

    eğer bilinçli kullanım olursa çokda gerekli olduğunu düşünmüyorum..

    saygılar...
  • Evet.Bilgisayarı ağırlaştırmaktan ve kendini paronoyak yapmaktan insan deliriyor
  • Ekledim arkadaşlar.

    Bana kalırsa Antivirüs programları her zaman gereklidir. Ne kadar bilinçli de kullansanız bir yerden gelir virüs. Sonuçta internet ortamı riske atmaya değmez.
  • Şimdi düşünün.Misal olarak Donanımhaber,tomshardware...vs gibi sitelere giren,Belirli gazetelerin adreslerinden haber okuyan ve buna benzer iş yapan kimselerin bence hiçbir programa ihtiyacı yok.Sonuçta download yapmıyor,p2p kullanmıyor,online alışveriş yapmıyor,sadece belirli yerlerde geziyor.Bence bu durumda boş yere bilgisayarı meşgul etmenin anlamı yok.Nereleri gezdiğini bilen birinin ihtiyacı yoktur.
  • 00 olarak benide ekle dostum avirayı maviyken bilirim
  • Her zaman avira :) 4 yıldır kullanıyorum.
  • şimdilik bende avira kullanıyorum makinayı kasmıyor deneyelim bakalım yalnız ben free olan personal sürümünü kullanıyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muzo86

    şimdilik bende avira kullanıyorum makinayı kasmıyor deneyelim bakalım yalnız ben free olan personal sürümünü kullanıyorum


    free neden kullanıyorsun anlamadım premium yada sec suite kullan 1. sayfada bahsedilimiş keyler için
  • Benide ekle.. Yakın tarihli keyim var onuda uzatırsam güzel olacak..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.