Şimdi Ara

Aveo HB mi yoksa eş değerde 2. El mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği gibi Chevrolet Avrupa pazarından ve türkiyeden çıktı.

Araçlarında ciddi indirimler ver hatta forumda da bayağı konuşuldu.

Benim ihtiyacım olan araba adamların elinde şuan. Aveo HB 1.3 Dizel LS

Klima 4 hava yastığı yokuş kalkış hız sabitleyici ayarlı direksiyon vs. vs. vs. Güvenlik paketini en dolu hale getirmişler satılsın diye.

Fiyat 33 bin civarından en yakın rakibi 38-39.

Ama benim bütçem kredi vs. ile 30 civarında ve zorlayarak 33 e çıkıyorum.

Günde yaklaşık 150 Km yol yapacağım Körfez-Kartal.

Bu yüzden dizel araç bakıyorum. Park sorunu olmaması içinde HB çok uygun Linea'yı park edecek yer bulamam kartalın ara sokaklarında.

Şimdi bu üretici türkiyeden çıktı diye bir soru işareti oluştu fakat araba zaten 3 yıl garantili. Garanti sonrasında Kasko-sigorta vs. olacak. Parçalar OPEL ile aynı ECOTECH motor zaten.

Bu arabayı almak ilerde ROVER sahibi ile aynı konuma getirir mi beni?

33'e aldığım arabayı kazasız belasız 2 sene sonra 100.000'e geldiğinde 25-26'ya satabilir miyim? Yoksa 15'e alıcısı dahi çıkmaz mı?

Yada bunu almak yerine 5 Yıl garanti veren bir modelin 2-3 yaşındakia arabasını almak daha mı mantıklı.

Arabaya her ay 150-200 bakım parası vermek istemiyorum. 100 Km'de 18 Tl nin üstüne çıksın istemiyorum.

Kafam çok karıştı. Keşke Chevo indirim yapmasaydı. 2011 model bi symbolü alır 22 liraya sürer giderdim.

• interior designer kullanıcısına yanıt
    Bu çekilme işi bence çok fazla panik yarattı. Bu konu ile ilgili birçok kişi opelin servislerinin araçlara bakacağını söyledi.
    99 2000 model şahinleri 12-13 bine sayanlar var.
    15'e nasıl satılmıyor o araç 2 yıl sonra.
    Bence araç tam size göre dizel motoru, düşük yakıtı üzmeyecek, donanım desen zaten tamam.
    Daha ne istiyorsunuz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-kadikoy-galeri-yigit-den-kazasiz-boyasiz-orjianal-aveo-147791940/detay
    ilana sıfırından daha fazla istiyorlar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: bbrsgn

Bu çekilme işi bence çok fazla panik yarattı. Bu konu ile ilgili birçok kişi opelin servislerinin araçlara bakacağını söyledi.
    99 2000 model şahinleri 12-13 bine sayanlar var.
    15'e nasıl satılmıyor o araç 2 yıl sonra.
    Bence araç tam size göre dizel motoru, düşük yakıtı üzmeyecek, donanım desen zaten tamam.
    Daha ne istiyorsunuz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-kadikoy-galeri-yigit-den-kazasiz-boyasiz-orjianal-aveo-147791940/detay
    ilana sıfırından daha fazla istiyorlar:)

:) bende sizin gibi düşündüğümden bu arabayı tercih ediyorum şuan ama genel yargı bahsettiğim gibi.

İlandaki arkadaşa mesaj attacaktım dün gece. "son fiyatlardan haberdar değilsiniz galiba" diye :)

Araba tam benim tarzım ya içi dizaynıda çok sağlam duruyor. hafta sonu bayide bakacağım tabi bulabilirsem.

• selam.
    bayilerde araç bulunmuyor.
    bulabilrseniz aveoyu gözünüz kapalı alın.
    kendi sınıfındaki araçlardan 5-6 bin lira daha ucuz olduğunu sizde belirtmişsiniz zaten.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.