Şimdi Ara

Hyundai Accent 1.3 LX LPG li hakkında fikirleriniz lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stepnemail -- 15 Aralık 2016; 13:10:31 >

• 9000 9500 araliginda alirsan iyi almis gibi olursun arac temizse seni rahat ettirir memnun kalirsin. Az yakar az sorun cikarir temizse tabi. servisi parcasi uygundur usta sikintin olmaz. Ve o aracdaki tek donanim on cam otomotigidir. Sana tavsiyem ise 1.5 gls almaya calis en azindan hidrolik direksiyon olur klima olur ve daha az yakan daha guclu bir motoru olur aracin hatta ayni aracta ABS li olan modelleri de piyasada var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kajmer88

Milenyum kasa mı yumurta kasa mı araç?

Milenyum kasa,

Orijinalden alıntı: ismail4444

9000 9500 araliginda alirsan iyi almis gibi olursun arac temizse seni rahat ettirir memnun kalirsin. Az yakar az sorun cikarir temizse tabi. servisi parcasi uygundur usta sikintin olmaz. Ve o aracdaki tek donanim on cam otomotigidir. Sana tavsiyem ise 1.5 gls almaya calis en azindan hidrolik direksiyon olur klima olur ve daha az yakan daha guclu bir motoru olur aracin hatta ayni aracta ABS li olan modelleri de piyasada var.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stepnemail -- 15 Aralık 2016; 13:20:40 >

Ayrıca milenyum kasa accent lx lerde abs, dört cam otomatik, çift yastığı gibi donanımlarda mevcut. Ek olarak alınabiliyordu o zamanlar.

Siz tam olarak hangi donanımlara sahip aracı öğrenin ona göre konuşalım.

ben 2003 model 1.3 lx tam 5 yıl kullandım. Hiç sıkıntı çıkartmadı. Az yakıtı da cabası. O fiyatlarda alınabilecek en güzel arabalardan. Eğer araç hor kullanılmamışsa uzun süre sıkıntısız kullanabilirsin.

Eğer araçta klima varsa ve 3-4 kişiyle yokuş çıkmaya çalışırsanız yanınızdan Usain Bolt geçebilir, performans inanılmaz düşüyor tek eksisi bu.

Merak ettiğiniz başka sorular varsa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stepnemail -- 15 Aralık 2016; 13:12:50 >
  • Ben fiyat soylerken yumurta kasa olanini baz almistim milenyum degil ki ikisi arasinda da mekanik olarak fark yok diye biliyorum ayni model olduklarindan yanlisim varsa duzeltin. Sunu da belirtmek isterim 13 14 bin fiyat 2000 model accent icin cok ucuk fiyat o fiyatlara 97 98 1.6 motor gli efsane corolla bile alinabiliyorken accent e para vermeye gerek yok sanirim. Sahsen ben olsam bayram oncesi araba almazdim cunku piyasa gereginden fazla yuksek.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stepnemail -- 15 Aralık 2016; 13:21:6 >

Aslina bakarsak su an 2. El piyasasi ramazan bayramindan oncekinden de pahali 2 bayram arasi ozellikle fiyatlar ucuyor kurbandan sonra fiyatlar dusmeye baslayacak ama birden de dusmeyecek tahminimce. Aralik ayinda piyasa tam olarak oturmus olur yanliz hurda tesviki ikinci el piyasasini alt ust edebilir.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.