Şimdi Ara

Avea sorunlarınız hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Donanımhaber üyeleri, Öncelikle herkese iyi günler diliyorum.
    Bu forum altında Avea ile ilgili sorunlarınıza çözüm bulabilmek adına bu başlığı açıyorum.

Aranızda Avea ile ilgili sorunu olan üyeler bana PM şeklinde isim soyisim irtibat bilgisi (eposta ve telefon numarası) ve sorunun ne oldugunu mesaj olarak bıraksın lütfen.

Herkese iyi forumlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ben sorun söylemeyeceğim de bir sorunu açıklayacağım çünkü pek çok foruda böyle sorunlar görüm. arkadaşlar herkese özel bir uyarı bu vodadfıne ve türkcell için de geçerli faturalı iseniz internet almayın ve internet erişimini iptal ettirin. çünkü yeni model telefonlar güncelleme yaarak internet kullanıyorve bunun sonucunda da aşırı bir fatura ile karşılaşıyor. bu faturasızda neden olmuyor derseniz innanın bunun nedenini ben de merak ediyorum ama faturalı hatlara gsm şirketleri hiç acımıyor. ayrıca avea sanırım interet paketleri için kota sorgulamayı devre deışı bırakmış kotasını bilmeyen arkadaşlar internette arama yaparlarsa uygun bir kota programı bulabilirler. telefonlar zaten kendi tarayıcılarının hesabını tutuyor. android telefonu pc ye bağlayanlar bu konuda çok şanslılar çükü anrdoid telefonların dial up programlarında bir kota izleme özelliği var ki çok işe yarıyor. ben geçen gün mesela 178 mb indirme yapmışım hemen yansıttı. bazı telefonlar pc den girdiğinde de indirme miktarını ölçebiliyor. bunun için telefonunuzu iyice araştırın. çok işinize yarar. ayrıca ilk başta dediğim gibi faturalı iseniz sakın internet le uğraşmayın. ben wifi den girdim ama genede kotam şişti derseniz. o zaman bir bakın tel <ayarlarına internet için varsayılan modem wifi mi yoksa sim kart mı. hatların verdiği wınn vodem ve jet modemlerin ise kota programı var mı yok mu bilmyiroum ama bir modemin içini araştırın belki vardır. yoksa internetten mutlaka çıkar. yoksa bir faturada 300 lira gelince neye uğradığınızı şaşırırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

ben sorun söylemeyeceğim de bir sorunu açıklayacağım çünkü pek çok foruda böyle sorunlar görüm. arkadaşlar herkese özel bir uyarı bu vodadfıne ve türkcell için de geçerli faturalı iseniz internet almayın ve internet erişimini iptal ettirin. çünkü yeni model telefonlar güncelleme yaarak internet kullanıyorve bunun sonucunda da aşırı bir fatura ile karşılaşıyor. bu faturasızda neden olmuyor derseniz innanın bunun nedenini ben de merak ediyorum ama faturalı hatlara gsm şirketleri hiç acımıyor. ayrıca avea sanırım interet paketleri için kota sorgulamayı devre deışı bırakmış kotasını bilmeyen arkadaşlar internette arama yaparlarsa uygun bir kota programı bulabilirler. telefonlar zaten kendi tarayıcılarının hesabını tutuyor. android telefonu pc ye bağlayanlar bu konuda çok şanslılar çükü anrdoid telefonların dial up programlarında bir kota izleme özelliği var ki çok işe yarıyor. ben geçen gün mesela 178 mb indirme yapmışım hemen yansıttı. bazı telefonlar pc den girdiğinde de indirme miktarını ölçebiliyor. bunun için telefonunuzu iyice araştırın. çok işinize yarar. ayrıca ilk başta dediğim gibi faturalı iseniz sakın internet le uğraşmayın. ben wifi den girdim ama genede kotam şişti derseniz. o zaman bir bakın tel <ayarlarına internet için varsayılan modem wifi mi yoksa sim kart mı. hatların verdiği wınn vodem ve jet modemlerin ise kota programı var mı yok mu bilmyiroum ama bir modemin içini araştırın belki vardır. yoksa internetten mutlaka çıkar. yoksa bir faturada 300 lira gelince neye uğradığınızı şaşırırsınız.

Wi-fi aktif bile olsa cep telefonu bazı programları wi-fi üzerinden indiremiyor (mesela iş bankasının iş-cep programı). Telefon sizi gsm üzerinden internete çıkarıyor. Ben sürprizle karşılaşmamak için operatörün internet bağlantı ayarlarını bozdum (internet i intranets yapmak gibi) ve cepten wireless bağlantı haricinde nete çıkmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 24 Eylül 2011; 12:19:37 >

• Avea kullanan kullanıcılar,www.avea.com.tr 'deki Online İşlemler'deki ilk menüden GPRS menüsünü pasif hale getirerek cihazlarının internete girmesini TAMAMEN engelleyebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

ben sorun söylemeyeceğim de bir sorunu açıklayacağım çünkü pek çok foruda böyle sorunlar görüm. arkadaşlar herkese özel bir uyarı bu vodadfıne ve türkcell için de geçerli faturalı iseniz internet almayın ve internet erişimini iptal ettirin. çünkü yeni model telefonlar güncelleme yaarak internet kullanıyorve bunun sonucunda da aşırı bir fatura ile karşılaşıyor. bu faturasızda neden olmuyor derseniz innanın bunun nedenini ben de merak ediyorum ama faturalı hatlara gsm şirketleri hiç acımıyor. ayrıca avea sanırım interet paketleri için kota sorgulamayı devre deışı bırakmış kotasını bilmeyen arkadaşlar internette arama yaparlarsa uygun bir kota programı bulabilirler. telefonlar zaten kendi tarayıcılarının hesabını tutuyor. android telefonu pc ye bağlayanlar bu konuda çok şanslılar çükü anrdoid telefonların dial up programlarında bir kota izleme özelliği var ki çok işe yarıyor. ben geçen gün mesela 178 mb indirme yapmışım hemen yansıttı. bazı telefonlar pc den girdiğinde de indirme miktarını ölçebiliyor. bunun için telefonunuzu iyice araştırın. çok işinize yarar. ayrıca ilk başta dediğim gibi faturalı iseniz sakın internet le uğraşmayın. ben wifi den girdim ama genede kotam şişti derseniz. o zaman bir bakın tel <ayarlarına internet için varsayılan modem wifi mi yoksa sim kart mı. hatların verdiği wınn vodem ve jet modemlerin ise kota programı var mı yok mu bilmyiroum ama bir modemin içini araştırın belki vardır. yoksa internetten mutlaka çıkar. yoksa bir faturada 300 lira gelince neye uğradığınızı şaşırırsınız.

Wi-fi aktif bile olsa cep telefonu bazı programları wi-fi üzerinden indiremiyor (mesela iş bankasının iş-cep programı). Telefon sizi gsm üzerinden internete çıkarıyor. Ben sürprizle karşılaşmamak için operatörün internet bağlantı ayarlarını bozdum (internet i intranets yapmak gibi) ve cepten wireless bağlantı haricinde nete çıkmıyorum.

böyle bir şeyi hiç duymamıştım ama olabilir. benim android cihazım var ve zırt pırt güncelleme yapıyor net aktif olduğunda ben de interneti kapalı tutuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

Merhaba Donanımhaber üyeleri, Öncelikle herkese iyi günler diliyorum.
    Bu forum altında Avea ile ilgili sorunlarınıza çözüm bulabilmek adına bu başlığı açıyorum.

Aranızda Avea ile ilgili sorunu olan üyeler bana PM şeklinde isim soyisim irtibat bilgisi (eposta ve telefon numarası) ve sorunun ne oldugunu mesaj olarak bıraksın lütfen.

Herkese iyi forumlar

PM attım.
  • pm atıldı

edit: 3 gün içerisinde problem giderildi yardımlarınıza teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzun99 -- 17 Ekim 2011; 20:49:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese Merhaba,

Atılan PM'Ler ve ilgili şikayetleriniz Avea'ya düzenli olarak iletilmektedir...

iyi günler
  • Hocam merhaba,

Turkcell ve vodafone müşteri hizmetlerine telefon ederek TC kimlik numarama kayıtlı hatları sorguladım.

aynı işlem için avea müşteri hizmetlerini arıyorum, fakat yarım saat beklememe rağmen bağlanmayı başaramıyorum.

tc kimlik numaramı size pm göndersem, adıma kayıtlı avea hatları kontrol edebilir misiniz ?

teşekkürler.
  • Merhaba, bu tür bi yardımda bulunumam malesef. ben sizin şikayetlerinizi Avea Destek ekibine yönlendiriyorum su anda. PM olarak isim soyisim ve irtibat numarası bırakırsanız daha iyi olacaktır.
  • Ufak bir sorum olucak, Turkcell hattımda konuştuktan, mesaj attıktan ya da internete girdikten hemen sonra kalan mesajlarımı, mb larımı yada dakikalarımı gösteren ufak bir bilgilendirme gelirdi. Merak ettiğim aveada böyle bir hizmet var mı yoksa her merak edişimizde 9333' ümü aramamız gerekiyor.
  • PM
  • evet benim başıma gelmiş bulunuyor. faturam 232 tl. tarifem kamu her yöne 29 tl. gerisi wifi üzerinden nete bağlanırken avea mh belirttiğine göre gprs bağlantı ücreti. bayram öncesi iyi koydu.
  • söyle turkcell gibi bi bis kampanyası bekliyoruz :)
  • avea 500 dk 1000sms 1gb internet kampanyasındayım.

aylık sürem doldu ve hattımdaki dakika ve internet ayrıca mesajlar silindi.

hesabımda 20.06 TL bakiye olmasına rağmen kaç gün oldu yenilemediler paketi.

MH arıyorum çözüm yok..

3 gün geçmesi lazımmış anladığım kadarıyla periyot üzerinden, evet bu gün doldu 3 gün .. TC kimliği tekrar gönderdim yine de yenilenmedi..

pakete kayıtlısınız diyor..

ne yapacam gıcık oldum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgmuh

avea 500 dk 1000sms 1gb internet kampanyasındayım.

aylık sürem doldu ve hattımdaki dakika ve internet ayrıca mesajlar silindi.

hesabımda 20.06 TL bakiye olmasına rağmen kaç gün oldu yenilemediler paketi.

MH arıyorum çözüm yok..

3 gün geçmesi lazımmış anladığım kadarıyla periyot üzerinden, evet bu gün doldu 3 gün .. TC kimliği tekrar gönderdim yine de yenilenmedi..

pakete kayıtlısınız diyor..

ne yapacam gıcık oldum ya

Bu tip sorunları müşteri hizmetleri çözmeyecekte kim çözecek anlamıyorum. Basit bi adres değişikliği için bile MH aradığımda şubeye gidin diyor, şubeyi aradığımda MH arayın diyorlar.

MH Yetersiz.

• Mh ni toplamda 7 kez aradim 2hat icin. Cozecekler bakalim..
  • avea nın 19 tl lik paketine üyeylim 2-3 aydır..
    geçen aylarda otomatik olarak yenilenen paket bu ay da otomatik olarak yenilenmiş olarakta gözükmesine rağmen ne bedava mesajım var ne 1gb internetim tanımlı.. 9333'ü aradığımd 1000 dk, 1000 sms 1gb internetim olduğunu söyleniyor fakat dün 10 tl internet kullanımından dolayı uçtu gitti..

müşteri hizmetlerini aradım, 19 luk paketi daha önce hiç kullanmadığım söylendi. resmen koskoca avea'nın sistemleri bozuk. 9333 te tanımlı gözüküyor fakat avea'nın kendi sisteminde tanımlı gözükmüyor.. sırf bu yüzden 19tl paket ücreti + 10 küsür tl haybeye gitti. dün durumun aciliyetini bildirdim, en kısa zamanda arıycaklarını söylediler. tabi bu gün oldu hala ne arayan var ne soran var.

eğer yarın da aramazlarsa hattımı taşıycam ben böyle amatör firma hayatımda görmedim
  • Herkese Merhaba,

Atılan PM'Ler ve ilgili şikayetleriniz Avea'ya düzenli olarak iletilmektedir...

iyi
    günler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.