Şimdi Ara

Avea sorunlarınız hakkında... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zombi7406

quote:

Orijinalden alıntı: soundpressure

arkadaslar faturalı avea hat kullananlar, cok dikkatli olun bu adamlar ciddi ciddi dolandırıcı, sadece 1 saat arastırmayla 7000 üzerinde avea maduruna rastladım ve bende bunlardan biriyim, kapalı olan hattıma bile 240 tl fatura gonderdiler ve yanlıslık olmadıgını soyluyorlar.

abi kontor çalmayan hagni gsm var ki? mesela 0.face avea kontor çalıyor amane hikmetse vodafone hattın varsa telefon n73 ise m.face beleşe giriyor arkadaş resimlere falan bakabiliyordu. ha vodafone napıyor onu da söyleyeyim cepnet pakedi ile bilgisayarı telefonla senkronize edip internete girersen hat da faturalı ise aylık 20 lira pc parası kesiyor bu sorunda bir sürü yerde milletin şikayet konusu türkcelli zaten biliyoruz durup duruken kontor yiyor. hepsine dikkat etmek gerekiyor yani

Arkadaşlar sizde herşeyi çalma, yürütme, soyma olarak değerlendirmeyin.

Vodafone telefonunu modem olarak kullandığında ücrete tabi tutulacağını zaten söylüyor. Eğer söylenmeyen, belirtilmeyen bir durumla karşı karşıya kalırsanız, hakkınızı sonuna kadar arayın. Mesela : ''ÖTV, KDV dahil 11 liraya 11.000 SMS '' kampanyasına başvurduğunuzda faturanızdan aylık SMS ile ilgili bölüme bakınız. Eğer 11 lira 1 kuruş geldi ise, hakkınızı aramaya sonuna kadar hakkınız var. Bunun yanında 11 liraya bilerek ve isteyerek SMS yapıp, 150 lira fatura gelince, '' 11.000 SMS'ten 11 TL alıyorlar, soygun bu ! '' demek bariz bir mantıksızlık. Kimse bu tarifelere katılasınız diye sizin boğazınıza çökmüyor, kendi isteğinizle yapıyorsunuz.

Operatörleri savunduğumu zannetmeyin. Tabi ki her operatörün müşterilerden para koparmaya meyilli olduğunu farkındayım ve hiç tasvip etmiyorum. Bu konuda yapılacak şey ise, uyanık olmak. Hakkını kimseye yedirmeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Güven

quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

quote:

Orijinalden alıntı: soundpressure

arkadaslar faturalı avea hat kullananlar, cok dikkatli olun bu adamlar ciddi ciddi dolandırıcı, sadece 1 saat arastırmayla 7000 üzerinde avea maduruna rastladım ve bende bunlardan biriyim, kapalı olan hattıma bile 240 tl fatura gonderdiler ve yanlıslık olmadıgını soyluyorlar.

abi kontor çalmayan hagni gsm var ki? mesela 0.face avea kontor çalıyor amane hikmetse vodafone hattın varsa telefon n73 ise m.face beleşe giriyor arkadaş resimlere falan bakabiliyordu. ha vodafone napıyor onu da söyleyeyim cepnet pakedi ile bilgisayarı telefonla senkronize edip internete girersen hat da faturalı ise aylık 20 lira pc parası kesiyor bu sorunda bir sürü yerde milletin şikayet konusu türkcelli zaten biliyoruz durup duruken kontor yiyor. hepsine dikkat etmek gerekiyor yani

Arkadaşlar sizde herşeyi çalma, yürütme, soyma olarak değerlendirmeyin.

Vodafone telefonunu modem olarak kullandığında ücrete tabi tutulacağını zaten söylüyor. Eğer söylenmeyen, belirtilmeyen bir durumla karşı karşıya kalırsanız, hakkınızı sonuna kadar arayın. Mesela : ''ÖTV, KDV dahil 11 liraya 11.000 SMS '' kampanyasına başvurduğunuzda faturanızdan aylık SMS ile ilgili bölüme bakınız. Eğer 11 lira 1 kuruş geldi ise, hakkınızı aramaya sonuna kadar hakkınız var. Bunun yanında 11 liraya bilerek ve isteyerek SMS yapıp, 150 lira fatura gelince, '' 11.000 SMS'ten 11 TL alıyorlar, soygun bu ! '' demek bariz bir mantıksızlık. Kimse bu tarifelere katılasınız diye sizin boğazınıza çökmüyor, kendi isteğinizle yapıyorsunuz.

Operatörleri savunduğumu zannetmeyin. Tabi ki her operatörün müşterilerden para koparmaya meyilli olduğunu farkındayım ve hiç tasvip etmiyorum. Bu konuda yapılacak şey ise, uyanık olmak. Hakkını kimseye yedirmeyeceksin.

operator savunduğunuzu zaten düşünmedik ama nedense vodafonedeki bu durum sadece faturalı hatlar için ben 8 ay kullandım hiç aşırı fatura gelmedi ama bir arkadaşa 30 liraya yakın artı fatura bindirmiş bu hırsızlıktır. türkcell de zaten fahiş fiyatları ile yeterince alıyor zaten. avea da bu sorunun olmasının nedeni millletin 0.faceye girmeleri 0.face avea da ücretli her ne kadar bayiler tersini söylemese de. benim kızkardeşimin başına geldi. gerçek şu ki bütün gsm şirketleri bir şekilde bize çakıyor.
    ayrıca şu siteye bir bak abicim:http://www.hukuki.net/showthread.php?92107-Vodafone%B4dan-Wave-II-yerine-gt-e2330b-g%F6nderdiler bu sitedeki durum aynen kardeşimin başına geldi dava açacağız. çünkü gerekenleri yerine getirmemişler. bize gönderdikleri cihaz için bize ulaşacakları telefonu vermemişler kargo şirketine onlar da geri göndermiş sonra da o bizim telefonu başkasına verip bize dandik cihaz göndermişler vodafone de böyle şerler yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi7406 -- 22 Kasım 2011; 0:25:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mıtto

*******************************************************************************************

***********************************************************************************

bir sure once kullandigim aveanin yontemi bence nitelikli dolandiriciliga giriyor ve toplamda tum sistemin tesekkul halinde orgut olusturup belki eski gunlerdeki gibi karayolunu degil ama data hatlarini kestiklerini dusunuyorum.

avea faturali hatlardan bahsettiginiz sikayetler nedeniyle uzak durup avea on odemeli-faturasiz internet kullandim.ayni sorunlari yine yasatiyorlar.

kullandiklari kurnaz-dolandirici zihniyeti ile kullanicilarin her turlu davranislarindan yararlanip urun satin almak icin gelmis musteri yerine sanki tuzaga dusmus av gibi degerlendiriyorlar.

ozellikle avea kirk haramilerin ali babasi gibi.bayiileri sozum ona bilmez-anlamaza yatip musteri temsilcigi denen saklabanliga yonlendirip --telefonlari yanlislikla bile acilmadi ama bol bol muzik dinledim ve epey de ona odettiler -- israr ederseniz genel mud.lugu tarif ediyor..ama oraya da gittim.cok kibar cocuklar ,icerisi piril piril -uful uful serin ortam --yaz ortasi oluyor bu-- ama iscilik yok. "ben kendi bilgisayarimdan hesabinizi goremiyorum " bile dendi gen.mudurlukteki musteri temsilcisi tarafindan .olayi psikolojik mucadeleye cevirmisler ve saniyorum reklam butceleri siskin oldugu icin hic bir tv-radyo-gazete su bu da gormezden duymazdan geliyor.telefon destegi hikayesi ile ettirebildikleri kadar tlf.ettirip,tutabildikleri kadar telefonda tutup 3-5 kurus ,lira artik ne odetebilirlerse harcatmaya-carpmaya calisiyorlar diye dusunuyorum ve evet oraya kadar dusmusler artik.en son modemin kilidini actirayim dedim pin kodunu bile yanlis verdiler.

tokatladiklari parayi helal etmiyorum.

son olarak bu faturasiz internet olayinda en az 2 farkli tarife var.biri size soylenen mb'i 5 kurus olan yani 1 GB yaklasik 50-55 tl ye gelen ve digeri de kilobayt uzerinden aliniyor ki cok yuksek rakamlara hizla cikiveriyor.bunu bayiiler dahil kimse bilmiyormusta ilk kez duyuyoruma yatiyorlar.pek sayin yetkiliye hatti alirken kimsenin ikincisinden bahsetmedigini soyledigimde ise "sizin sormaniz lazimdi beyefendi" demesi ise saklabanligi da asip soytariliga giriyor galiba.

Avea da ben hic kullanmadigim halde 180 tl gprs parasi odedim , bide onun vergileri falan 300 tl ye yakin para odedim ve sonunda operatorumu degistirdim . Kim nederse desin avea tam bi soyguncu , tamam digerleride pek temiz degil ama en beteri avea , sikayetvar.com a da bakarsaniz faturalama konusunda ne kadar cok sikayet oldugunu ve btk nin bundan dolayi inceleme baslattiginida biliyoruz . Son olarak zamaninda avea nin icra takipligini yapmis biri olarak zaten bircok madur insanla karsilasmistim ve en kotusu de su aslinda hata vs olabilir ona eyvallah ama hic musteri memnuniyeti yok ki adamlarda , ne derdimizi anlata biliyoruz nede adam akilli cozum yoluna gidiyorlar ki ben ilk kullanicilarindanim aria dan itibaren . Ne denirki insallah cikar bunlar bi yerden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.