Şimdi Ara

Avea mobil google store 20TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
42
Favori
30.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunsuz tek seferde aldim. Aninda iade oldu.

Ne zamandir almak istiyordum. Gta Sa aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

Arkadaşlar benim pocell de mobil ödemeye kayıt yaptım nova louncher aldım ama tarifeniz mobil ödemeye kapalı ve ödemeniz teknik bir nedenle gerçelleştirilemedi diye iki msj aldım ama program full oldu satın alındı bu bir bug olabilirmi

kusuruma bakmayın ama bende de aynı durum :(
    her zamanki gibi pocell/avea bi .oka yaramıyor!

Hocam bende uygulama satın alındı ama avea tarifeniz mobil ödeme kapalı msjı gönderdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yaptıysam bir türlü avea mobil ödeme seçeneğini çıkartamadım. Yolunu yöntemini bilen bulan olursa yazarsa memnun olurum.
  • kendi telefonumdan clash of clans oyunundan 500 elmas aldım 13 tl iade edildi acaba eşimin telefonuna oyunu yüklesem kendi gmail adresimle oyunu açsam onun hesabındanda taş alabilirmiyim onun hattıda avea faturalı fikri olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankanet59

kendi telefonumdan clash of clans oyunundan 500 elmas aldım 13 tl iade edildi acaba eşimin telefonuna oyunu yüklesem kendi gmail adresimle oyunu açsam onun hesabındanda taş alabilirmiyim onun hattıda avea faturalı fikri olan ?

Bence sıkıntı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrı ayrı alabiliyormuyuz? Mesela 10tl aldım geri geldi şimdi 5 alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

Ayrı ayrı alabiliyormuyuz? Mesela 10tl aldım geri geldi şimdi 5 alabilirmiyim?

Sadece tek bir alım için geçerli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify yapabilen varsa yazsın lütfen.
  • Spotify yapabilen varsa yazsın lütfen.
  • cyberteror kullanıcısına yanıt
    Evet sonradan okudum,iyi ki denememişim

• Alınacak en iyi uygulama sizce hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

benim avea yok ama hanımın hattı avea onun telefona indirdiğim yugulamayı kendi telefonuma taşıma durumum var mı? yada onun sim kartı kendi telefonuma mı takmalıyım?

Sim kartını Kendi telefonuna takarsan olur.
  • Hocam o kısmı bilmiyorum
  • quote:

kendi telefonumdan clash of clans oyunundan 500 elmas aldım 13 tl iade edildi acaba eşimin telefonuna oyunu yüklesem kendi gmail adresimle oyunu açsam onun hesabındanda taş alabilirmiyim onun hattıda avea faturalı fikri olan ?

aynı şeyi bende merak ediyorum denediniz mi acaba ?
  • Faturalı hatlarda nasıl oluyor?

Faturasızlarda aldığını geri veriyormuş peki bizden hiç mi almıyor?
  • Bunu pttcell ile deneyen oldu mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yus49

quote:

aynı şeyi bende merak ediyorum denediniz mi acaba ?

Denemedim ama yapılabilir diye düşünüyorum. sonuçta para ile ilgili kısımda google veya clash of clans in bi etkisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis Suarez

Faturalı hatlarda nasıl oluyor?

Faturasızlarda aldığını geri veriyormuş peki bizden hiç mi almıyor?

Aynı şekilde alıp iade ediyor. Ben de böyle oldu en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Arkadaşlar aldıklarınızın çoğu sitelerde ücretsiz crackli olarak bulunuyor Nova launcher demişsiniz mesela
    Ben next launcher kullanıyorum yılladır full olarak çift tıklamayla kapatma bunda da var .

Cracklisi olmayan şu uygulamayı öneririm kargo ile işi çok olanlara hem de TÜRK yazılımcıya destek çıkmış oluruz.
    Uygulama içi satın alma şeklinde alınıyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deniz.android.kargotakibi

Şuna bir göz atın :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thkskn.ikefull

• Pocell i olanlar bir denesin ben denedim uygulamayı aldım ama avea tarifeniz avea mobil ödemeye kapalı diye işlemi reddetti. Yalnız ikinci defa denedim bu bir çeşit bug mu diye işlem reddedildi.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.