Şimdi Ara

Avea mobil google store 20TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
42
Favori
30.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

Arkadaşlar benim pocell de mobil ödemeye kayıt yaptım nova louncher aldım ama tarifeniz mobil ödemeye kapalı ve ödemeniz teknik bir nedenle gerçelleştirilemedi diye iki msj aldım ama program full oldu satın alındı bu bir bug olabilirmi

kusuruma bakmayın ama bende de aynı durum :(
    her zamanki gibi pocell/avea bi .oka yaramıyor!

Hocam bende uygulama satın alındı ama avea tarifeniz mobil ödeme kapalı msjı gönderdi

Pocell Mh ni aradım bir sıkıntı gözükmüyor denildi.
    Başka uygulama alayım dedim yine olmadı.
    Nerde sıkıntı valla anlamadım??

Benimki bir defalık oldu belki şans eseri oldu anlamadım. Yarın nöbetten çıktığımda eşimin hattında da denerim bakalım sonuç ne olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitaplıktan kitap alırken geçerli mi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

PTTcellde oldu Bimcellde olur diyen arkadaşlar alın size cevap. Mobil ödeme açılıyor ama olmuyor.

http://i.imgur.com/HWAEgRC.png

Hocam resim gözükmüyor. Neden olmuyor ödemeyi mi yapamıyorsunuz yoksa iade mi gerçekleşmedi

ilk önce hattınız mobil ödemeye kapalı diyor. mesajla açtırdım tekrar denedim sürekli tarifeniz mobil ödemeye kapalı diyor para falan çekmiyor. hiçbir şekilde olmuyor

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Normal avea ile aldım ben. ikinci sorunun cevabını ben de bekliyorum, deneyen olsa da yazsa.
  • 1 yıllık atlas dergisi aldım 14 gün deneme ücretsiz ve 19 tl 27 eylülde alınacak denildi... acaba ne olacak o zamana kadar avea'nın akıbeti :)
  • sabah ödeme yöntemini ekledim coc elmas aldım 26 liralık 20 lirası iade gelmedi, şimdi titanium backup alayım diyorum bu sefer avea ödeme yöntemi gelmiyor. türkcell mobil ödeme var avea yok. çift hatlı moto g kullanıyorum. nereye gitti bu şimdi?
  • sabah ödeme yöntemini ekledim coc elmas aldım 26 liralık 20 lirası iade gelmedi, şimdi titanium backup alayım diyorum bu sefer avea ödeme yöntemi gelmiyor. türkcell mobil ödeme var avea yok. çift hatlı moto g kullanıyorum. nereye gitti bu şimdi?
  • Faturasız kullanıyorum hatta para yok alsam olur demi ?
  • Şimdi bu mobil ödemenin bir avantajı var mı bize arkadaşlar?
    Yani ben istediğim uygulamayı satın alırken mobil ödeme ile aldığımda faturama yansıtılarak mı ödüyorum?
    Bunun ekstra bir kesintisi var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Ertgrlzfr

Alınacak en iyi uygulama sizce hangisi ?

Oyun oynuyorsan oyun içi para, nova launcher, minecraft,GTA sa, sygic, poweramp, playerpro olabilir

Uygulama içi satın almayı nasıl yapıyorsunuz? sygic almayı düşünüyorum ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

sabah ödeme yöntemini ekledim coc elmas aldım 26 liralık 20 lirası iade gelmedi, şimdi titanium backup alayım diyorum bu sefer avea ödeme yöntemi gelmiyor. türkcell mobil ödeme var avea yok. çift hatlı moto g kullanıyorum. nereye gitti bu şimdi?

Fazla harcamaya iade olmuyor diye biliyorum. En fazla 20TL.lık bir harcama yapmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balliba kullanıcısına yanıt
    az önce wifi ve turkcelle sim kartı kapatıp avea şebekeden play stora girdim, ödeme yöntemlerinde avea mobil ödeme tekrar göründü. sonra titanium backup u satın aldım, mesajlar geldi ama iade mesajı gelmedi biraz bekledim yine gelmeyince uygulamayı iade ettim. sanırsam 26 lira elmas alımından sonra 2. işlem için iade vermeyecek. aslında 26 liranın 20 lirasını iade etmesi gerek ama mesaj gelmedi artık faturayı beklemeli.
  • Şimdi aynı telefona farklı avea hatları takarak, aynı googleplay hesabına birden fazla uygulama alabilir miyim?
    Lütfen deneyen arkadaşlar cevap versin

• Benim telefonda google playde avea çıkmıyor. Bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı?

• beyler ben önceden mobil ödemeyle alışveriş yapmıştım, ben şimdi faydalanamıyor muyum :(
  • Sorunun 2 mesaj yukarısında arkadaş anlatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 13 Eylül 2015; 21:41:40 >
  • Poweramp müzik çalar aldım, ücret geri iade edildi, 4 tl idi zaten ücreti. Şimdi 16 TLlik alışveriş daha yapabilir miyim yoksa sadece bir alışverişe özel miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

Sorunun 2 mesaj yukarısında arkadaş anlatmış

Tamam da avea hattım takılı olduğu halde çıkmıyor işte

• Player Pro aldım. Müzik çalarlar arasında en iyisi.
  • pttcell 12tl smsblocker aldım, iade oldu

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.