Şimdi Ara

Avea mobil google store 20TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
42
Favori
30.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ICooperI

Avea Benim Turkcell'e geçmemi bekliyormuş demek

hocam bende bu sabah turkcell'e geçtim. bu fırsatı gece görmüştüm. gitmeden son kez faydalandım aveadan öyle çıktım :)
  • Arkadaşlar telefona format atınca program için tekrar mi satın alma gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için minecraft ya da tusdata spot bilgiler uygulaması ideal :) ikisi de 17 lira civarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify premium yapsak iade olur mu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamigo -- 13 Eylül 2015; 12:46:10 >
  • Hala ne alacağımı bulamadım. Launcher desen google Launcher zaten güzel. Foto uygulamalarını da kullanmıyorum. Titanium backup alıp ilerde root ile uğraştığım da mı kullansam acaba?

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Aklima gelirse yazarim yine

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinjanbert

Arkadaşlar telefona format atınca program için tekrar mi satın alma gerekiyor.

Aynı play hesabınızla bir cihaza format ya da telefon değişikliğinde birden çok ücretsiz indirebiliyorsunuz.

İndirdikten sonra o uygulama silseniz bile aynı play hesabında ücretsiz olarak indiribileceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

Korka korka aldım ama helal olsun iadeyi verdiler. Nova louncher aldım bende.

Bu nova louncher root olmayan cihazda işe yarar mı

Tabi ki, zaten özellikle rootsuz cihazların tercihi olmalı

• Arkadaşlar benim pocell de mobil ödemeye kayıt yaptım nova louncher aldım ama tarifeniz mobil ödemeye kapalı ve ödemeniz teknik bir nedenle gerçelleştirilemedi diye iki msj aldım ama program full oldu satın alındı bu bir bug olabilirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muscle Premium programını açtım ben de 13 liraya geri iade edildi hemen. Sağlık bölümü okuyanlar deneyebilir güzel bir uygulama.

• Bir adet facetune da ben aldım. Yalnız uygulamayı demo dan denedim harbiden insanı bambaşka biri yapiyor
  • Ufaklik kac zamandir minecraft pesinde ama tabletine yuklemem lazim.aklima geldi şimdi ona yukleyebilirmiyim acaba yoksa icinde avea sim olan goigle market mi avea mobil odemeyi aciyor sadece.aksam denicemde konu hakkinda bilgisi olan varmi acaba?

• Arkadaşlar aldıklarınızın çoğu sitelerde ücretsiz crackli olarak bulunuyor Nova launcher demişsiniz mesela
    Ben next launcher kullanıyorum yılladır full olarak çift tıklamayla kapatma bunda da var .

Cracklisi olmayan şu uygulamayı öneririm kargo ile işi çok olanlara hem de TÜRK yazılımcıya destek çıkmış oluruz.
    Uygulama içi satın alma şeklinde alınıyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deniz.android.kargotakibi
  • Alacak bişey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: yasinjanbert

Arkadaşlar telefona format atınca program için tekrar mi satın alma gerekiyor.

Aynı play hesabınızla bir cihaza format ya da telefon değişikliğinde birden çok ücretsiz indirebiliyorsunuz.

İndirdikten sonra o uygulama silseniz bile aynı play hesabında ücretsiz olarak indiribileceksiniz.

Peki hocam,benim tabletimde de telefonla aynı hesap var. Bir uygulama satın aldığımda, hem telefonda, hem tablette, kullanabiliyor muyum tek satın almayla?

• Bimcell deneywn var mı

• Spotify hesabımızla android telefondan alsak sonra ios ile kullanabilirmiyiz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

Arkadaşlar benim pocell de mobil ödemeye kayıt yaptım nova louncher aldım ama tarifeniz mobil ödemeye kapalı ve ödemeniz teknik bir nedenle gerçelleştirilemedi diye iki msj aldım ama program full oldu satın alındı bu bir bug olabilirmi

kusuruma bakmayın ama bende de aynı durum :(
    her zamanki gibi pocell/avea bi .oka yaramıyor!
  • yerli yazılımcıya destek ayağına gidip 20 lira harcamayın. adam gibi yerli program yok, çoğu sahtekar. yerli programların çoğu virüslü. kısacası gidin çöpe atın ama yetli program yapan gerzeklere para vermeyin.

not; istisnalar vardır elbette.
  • Herkes 25 kuruşken almış zaten hocam ne zaman almıştınız ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.