Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mp3 ses kalitesi nasıl acaba galaxy gio kullanıyorum. gio ya göre ses nasıldır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crona

teşekkür ederim hocam inşallah memnun kalırız hepimiz. konuda aktif olmaya çalışacağım. imzayı da ekledim zaten

mp3 ses kalitesi nasıl acaba galaxy gio kullanıyorum. gio ya göre ses nasıldır acaba? Acil bir telefon lazım hanıma, mp3 dinler sürekli
  • quote:

teşekkür ederim hocam inşallah memnun kalırız hepimiz. konuda aktif olmaya çalışacağım. imzayı da ekledim zaten

mp3 ses kalitesi nasıl acaba galaxy gio kullanıyorum. gio ya göre ses nasıldır acaba? Acil bir telefon lazım hanıma, mp3 dinler sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

quote:

Ses kalitesi iyi ne yalan söyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

quote:

Ses kalitesi iyi ne yalan söyleyim.

Teşekkürler cevap için, sağolasın

• dediklerinizi yaptım ama olmadı buseferde yükledim telefonu hiç açamıyorum cynogen mod 7 yazıyor ama girmiyor orda takılı kaldı telefon telefona giremiyorum acil yardm arkadaşlar tel. i açamıyorum daha 1 hafta oldu alalı

• Selamlar arkadaşlar, bende ikinci telefon olarak (s2 min yanına) avea in touch aldım sadece alo demek için aslında.. Ancak benim bir sorunum var telefon ile wifi bağlantısı yapamıyorum tam kablosuz ayarlar ekranında ' üzgünüz! ayarlar uygulaması(com.android.settings işlemi) beklenmedik bir biçimde durdu.Lütfen yeniden deneyin. isimli bir uyarı alıp duruyorum bunun nedeni ne olabilir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

Selamlar arkadaşlar, bende ikinci telefon olarak (s2 min yanına) avea in touch aldım sadece alo demek için aslında.. Ancak benim bir sorunum var telefon ile wifi bağlantısı yapamıyorum tam kablosuz ayarlar ekranında ' üzgünüz! ayarlar uygulaması(com.android.settings işlemi) beklenmedik bir biçimde durdu.Lütfen yeniden deneyin. isimli bir uyarı alıp duruyorum bunun nedeni ne olabilir sizce?

2. el aldığınız satıcıdan kaynaklı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

Selamlar arkadaşlar, bende ikinci telefon olarak (s2 min yanına) avea in touch aldım sadece alo demek için aslında.. Ancak benim bir sorunum var telefon ile wifi bağlantısı yapamıyorum tam kablosuz ayarlar ekranında ' üzgünüz! ayarlar uygulaması(com.android.settings işlemi) beklenmedik bir biçimde durdu.Lütfen yeniden deneyin. isimli bir uyarı alıp duruyorum bunun nedeni ne olabilir sizce?

2. el aldığınız satıcıdan kaynaklı olabilir mi?

2. el değil ikinci telefon olarak :) sıfır kutusunda avea bayisinden aldım
  • sorunu hallettim ama halen sim'i görmüyor :( yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlsmasher -- 31 Ocak 2013; 0:02:23 >
  • imei görünmüyor telefonda garantiye yollasak alırlarmı ?
  • imei gidince yapın dediğiniz ftm ile redbull olarak açtım ama dokunmatik özellik çalışmıyor ne yapmalıyım
  • emeği geçen herkese teşekkürler gecenin bu saatnde kendi kendme konuşuo gbi oldm ama şuan acaip mutluyum tel açıldı emeği geçen herkese teşekkürler :D
  • blue dragon keşke seni dinleyip atmasaydım şuan telefon redbull'la açılıyor ve android 2.2 root işlemini bi türlü yapamadım :( artık böyle kullanmayı düşünüyorum ama görüşme yaparken siyah ekrana düşüyor :( en iyisi orjinaliymş çok anlamayanlara tavsiye etmiyorum bu işleri redbull versiyonda imei gitmeden çalıştırcak bir rom varsa paylaşırsanız sevinirim önceki verdiğiniz linklerin hepsini kurdum imei gitti herseferinde tekrar redbull'a dönmek zorunda kaldım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlsmasher -- 31 Ocak 2013; 11:03:07 >
  •  AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

Android 4.2.1 'den selamlar, sıfır kasma. Overclock'ta sorunsuz çalışmaktadır.
    Şu ana kadar hiç bir soruna rastlamadım. Denemeye devam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKALE

üstad bunu detaylı anlatsan kullandığın rom dosyası falan birlikte çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: mertkansimsek

quote:

üstad bunu detaylı anlatsan kullandığın rom dosyası falan birlikte çok makbule geçer

Alıntıları Göster
    Forumda görüyorum ki birçok kişi rom yüklemede sıkıntı yaşıyor. Bende en baştan sıfırından kolay bir anlatım yapmaya karar verdim :)

Öncelikle dosyaları bilgisayara i n diriyoruz;

Android 4.2.1 Rom :http://blade.az.pl/index.php/cm10-jelly-bean/114-cm-10-1-20130129-konstakang-blade-zip.html
    Google Apps (Yüklemezseniz google hesabınıza erişemezsiniz) :http://www.mediafire.com/?9q6eeroe77siara
    ve son olarak ilk mesajda paylaşılmış olan dosyaları indiriyoruz :http://yadi.sk/d/PPKes1Bz1f5Fn

Bu dosyaları indirdiyseniz şimdi hepsini telefonun sd-card'ına kopyalıyoruz. (inTouch Root Araçları.rar dosyasını klasöre çıkartıyoruz ve DroidExplorer harici diğer dosyaların tamamını kopyalıyoruz.) Şimdi telefonumuzu kapatalım başlıyoruz.

Home + Ses Açma + Power düğmelerine Mavi menü gelene kadar basılı tutarak açıyoruz. Daha sonra o menüden ses açma veya kısma tuşunu kullanarak "apply sdcard:update.zip" dosyasına gelip Geri (Menu tuşunun sağındaki) tuşuna basıyoruz ve kısa süreli bir yükleme yapacaktır bekliyoruz...
    Şimdi ekran tersine döndü paniğe gerek yok bu normal bir süreç :) Şimdi bu kısımda Yedek almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Yedek almak için menüden "backup and restore" ye gelip "home" tuşuyla açıyoruz bu arada bu menüde seçimlerimizi "home" tuşuyla yapıyoruz neyse çıkan menüde "backup" seçeneğini yine "home" tuşuyla seçip yedek almasını bekliyoruz. Yedeği almış olduğunuzu farz ederek devam ediyorum şimdi rom yükleme işine geçelim. Sırasıyla yapın ;

1- "wipe data/factory reset" i seçiyoruz ve yesi seçiyoruz.
    2- "wipe cache partition" seçiyoruz ve yesi seçiyoruz.
    3- "mounts and storage"ye giriyoruz "format /system" ve "format /cache" işlemlerini yapıyoruz. ve bir önceki menüye dönüyoruz (Geri tuşuyla).
    4- "advanced" seçeneğine giriyoruz "Wipe Dalvik Cache", "Wipe Battery Stats" ve "Fix Permission" işlemlerini yapıyoruz. Şimdi bir önceki menüye dönelim.
    5- "install zip from sdcard" seçeneğine giriyoruz "choose zip from sdcard" a giriyoruz oradan "cm-10.1-20130129-KonstaKANG-blade.zip" dosyasına gelip yine "HOME" tuşuyla yüklemeye başlıyoruz, bu işlem 1-2 dk. sürecektir. Daha sonra yine aynı menüye girip "gapps-jb42-20121221-KonstaKANG.zip" dosyasınıda yüklüyoruz sonra "GERİ" tuşuyla ana menüye dönerek "reboot system now" diyoruz ve telefonumuz yeniden başlıyor. Daha sonrasında cyanogenmod yazan bir ekran gelecektir ve 3-4 dk bekleyebilirsiniz sonrasında karşınızda Android 4.2.1 ! Ayarlardan dilinizi Türkçe yapabilirsiniz.

--- YEDEK DOSYAYI KURMA İŞLEMİ ---
    Farz edelim ki kurdunuz ve bir sorun çıktı veya beğenmediniz yedeklediğiniz eski sürüme dönmek istiyorsunuz şimdi telefonumuzu aynı şekilde kapatıyoruz ve Home + Ses Açma + Power düğmelerine basıyoruz yine gelen menüde "apply sdcard:update.zip" dosyasını seçiyoruz ve bekliyorz yine ekran ters dönüyor daha sonra "backup and restore" menüsüne gelip "home" tuşuyla açıyoruz oradan "restore" yi açıyoruz sonra bir dosya gelecektir yedeği aldığınız tarihli bir dosya onu yine home tuşuna basarak seçiyoruz ve telefonun eski halini tekrar yüklemesini bekliyoruz.

Arkadaşlar gerçekten android'den hiç anlamayan bir arkadaş bile yapar o derece anlattım :)
    Umarım yardımı dokunur, selametle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKALE -- 31 Ocak 2013; 14:25:35 >

• quote:

Forumda görüyorum ki birçok kişi rom yüklemede sıkıntı yaşıyor. Bende en baştan sıfırından kolay bir anlatım yapmaya karar verdim :)

Öncelikle dosyaları bilgisayara i n diriyoruz;

Android 4.2.1 Rom :http://blade.az.pl/index.php/cm10-jelly-bean/114-cm-10-1-20130129-konstakang-blade-zip.html
    Google Apps (Yüklemezseniz google hesabınıza erişemezsiniz) :http://www.mediafire.com/?9q6eeroe77siara
    ve son olarak ilk mesajda paylaşılmış olan dosyaları indiriyoruz :http://yadi.sk/d/PPKes1Bz1f5Fn

Bu dosyaları indirdiyseniz şimdi hepsini telefonun sd-card'ına kopyalıyoruz. (inTouch Root Araçları.rar dosyasını klasöre çıkartıyoruz ve DroidExplorer harici diğer dosyaların tamamını kopyalıyoruz.) Şimdi telefonumuzu kapatalım başlıyoruz.

Home + Ses Açma + Power düğmelerine Mavi menü gelene kadar basılı tutarak açıyoruz. Daha sonra o menüden ses açma veya kısma tuşunu kullanarak "apply sdcard:update.zip" dosyasına gelip Geri (Menu tuşunun sağındaki) tuşuna basıyoruz ve kısa süreli bir yükleme yapacaktır bekliyoruz...
    Şimdi ekran tersine döndü paniğe gerek yok bu normal bir süreç :) Şimdi bu kısımda Yedek almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Yedek almak için menüden "backup and restore" ye gelip "home" tuşuyla açıyoruz bu arada bu menüde seçimlerimizi "home" tuşuyla yapıyoruz neyse çıkan menüde "backup" seçeneğini yine "home" tuşuyla seçip yedek almasını bekliyoruz. Yedeği almış olduğunuzu farz ederek devam ediyorum şimdi rom yükleme işine geçelim. Sırasıyla yapın ;

1- "wipe data/factory reset" i seçiyoruz ve yesi seçiyoruz.
    2- "wipe cache partition" seçiyoruz ve yesi seçiyoruz.
    3- "mounts and storage"ye giriyoruz "format /system" ve "format /cache" işlemlerini yapıyoruz. ve bir önceki menüye dönüyoruz (Geri tuşuyla).
    4- "advanced" seçeneğine giriyoruz "Wipe Dalvik Cache", "Wipe Battery Stats" ve "Fix Permission" işlemlerini yapıyoruz. Şimdi bir önceki menüye dönelim.
    5- "install zip from sdcard" seçeneğine giriyoruz "choose zip from sdcard" a giriyoruz oradan "cm-10.1-20130129-KonstaKANG-blade.zip" dosyasına gelip yine "HOME" tuşuyla yüklemeye başlıyoruz, bu işlem 1-2 dk. sürecektir. Daha sonra yine aynı menüye girip "gapps-jb42-20121221-KonstaKANG.zip" dosyasınıda yüklüyoruz sonra "GERİ" tuşuyla ana menüye dönerek "reboot system now" diyoruz ve telefonumuz yeniden başlıyor. Daha sonrasında cyanogenmod yazan bir ekran gelecektir ve 3-4 dk bekleyebilirsiniz sonrasında karşınızda Android 4.2.1 ! Ayarlardan dilinizi Türkçe yapabilirsiniz.

--- YEDEK DOSYAYI KURMA İŞLEMİ ---
    Farz edelim ki kurdunuz ve bir sorun çıktı veya beğenmediniz yedeklediğiniz eski sürüme dönmek istiyorsunuz şimdi telefonumuzu aynı şekilde kapatıyoruz ve Home + Ses Açma + Power düğmelerine basıyoruz yine gelen menüde "apply sdcard:update.zip" dosyasını seçiyoruz ve bekliyorz yine ekran ters dönüyor daha sonra "backup and restore" menüsüne gelip "home" tuşuyla açıyoruz oradan "restore" yi açıyoruz sonra bir dosya gelecektir yedeği aldığınız tarihli bir dosya onu yine home tuşuna basarak seçiyoruz ve telefonun eski halini tekrar yüklemesini bekliyoruz.

Arkadaşlar gerçekten android'den hiç anlamayan bir arkadaş bile yapar o derece anlattım :)
    Umarım yardımı dokunur, selametle...

Update.zip'i yükledikten sonra gelen ters menüde işlem yapamıyorum. Menu ile seçim yaptığımda bir ekran çıkıyor ve devam etmiyor

• Merhabalar, gelen ters menüde işlem (seçim) yapabilmek için menu tuşunu değil, home tuşuna basmanız gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKALE -- 31 Ocak 2013; 17:59:48 >
  • -------------------------------------------------------------
    [size=3]sonunda yaptım android 4.2.1 kasmadan çalışyor bilgileri paylaştığınız için sağolun hiç anlamayanlar bile 1-2 saat uğraşırsa yapabilir
    Sonuç Başarılı! sim hizmetleri sorunsuz,kamera sorunsuz,bluetooth-wifi vs.. sorunsuz çalışmakta

----------------------------------------------------------------

-------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlsmasher -- 31 Ocak 2013; 18:12:03 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.