Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merdo84

-------------------------------------------------------------
    [size=3]sonunda yaptım android 4.2.1 kasmadan çalışyor bilgileri paylaştığınız için sağolun hiç anlamayanlar bile 1-2 saat uğraşırsa yapabilir
    Sonuç Başarılı! sim hizmetleri sorunsuz,kamera sorunsuz,bluetooth-wifi vs.. sorunsuz çalışmakta

----------------------------------------------------------------

-------------------
     AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

Önemli değil, hayırlı olsun kardeşim :)

• Custom rom attım ama imei gitti ne yapmam gerek ?

Edit: Aldığım yedeği kurdum tekrar düzeldi orjinal romunda şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrowStalker -- 31 Ocak 2013; 19:13:13 >
  • ######EFS'Yİ KAYBEDENLER BAKIN!#####

http://blade.az.pl/index.php/orginal-zte-blade-rom/5-rbm-one-firmware.html

1.yukarıda bulunan linkten ZTE_BLADE_RBM_2.2 dosyasını indiriyoruz.

2. dosyaları rar dan çıkarıyoruz.

3.driverinstaller ile driveri kuruyoruz.

4. download programını çalıştırıyoruz.

5. telefonu ses kısma+ power kombinasyonu ile FTM yazana kadar basılı tutarak açıyoruz.

6. start butonuna basıyoruz.

işlem bu kadar. işlem sonunda tel redbull olarak açılıyor fakat dil desteği yok ama panikte yok ingilizce sonuçta. playstoreden morelocale2 indirip türkçe seçiyoruz. tel türkçe olarak hazır tek sorun 2,2 olarak çalışıyor. ama bununda çözümü var sonuçta artık tel rootsuz. ZTE Handset software update tool ile telefonumuzu güncelliyoruz bu yasal bi güncelleme. Teşekkürler ***volkan***
    b

• bi üstte mesjımda yazdım devamını ama çıkmadı forumda da yeniyim kusurlar affola yukarıdaki orjinal romu kurdum şuan cihaz red mobileden sonra açmıyor önerebileceğiniz windows üzeerinden ftm moda alınarak atabileceğim yazılım var mı çok aradım ama bulamadım veya avea in touch orjinal romunu bulabilirmiyiz bu arada emeğinize sonsuz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrowStalker

Custom rom attım ama imei gitti ne yapmam gerek ?

yedek aldığın orjinal romu yükleme şansın varsa çok müteşekkir olurum kardeşim günlerdir arıyorum ve cihazım şuan çöp durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceprepair

quote:

yedek aldığın orjinal romu yükleme şansın varsa çok müteşekkir olurum kardeşim günlerdir arıyorum ve cihazım şuan çöp durumda

Öyle bir şansım var mı bilmiyorum ama o rom 0 değil yani tüm kişisel bilgilerim duruyor içinde kusura bakma
  • quote:

quote:

quote:

Öyle bir şansım var mı bilmiyorum ama o rom 0 değil yani tüm kişisel bilgilerim duruyor içinde kusura bakma

canın sağolsun kardeşim yine de teşekkür ederim ilgine

• Yapabildiğine sevindim 1-2 gün sık giremeyeceğim konu ile ilgilenemessem kusura kalmayın
  • imei sıkıntısı olanlar için yeni rom hazır redbul değil 2,3,5 sorunsuz yarın paylaşacağım
  • arkadaşlar sıksık sötlüyorum bu cihazlara ics ve jelly bean yüklemeyin kasar istediğin kadar overlock yap en fazla göreceğin stabil olarak 729 mhz dir ram zaten 512 mb neyine cs veya jelly bean ( cm9-10ve 10.1 i boşverin cm7 yükleyin kurutlun ) ve konstatang ın yaptıgı son 4.2.1 lerde cm modun gene özellikleri eksiktir kasmaz demeyin kasar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jailbroken -- 1 Şubat 2013; 14:15:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***volkan***

imei sıkıntısı olanlar için yeni rom hazır redbul değil 2,3,5 sorunsuz yarın paylaşacağım

Orjinal rom mu custom mu? Bir de anlamadigim bir şey var 4.2 başkalarında düzgün bir şekilde çalışmış bende neden imei siliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

imei sıkıntısı olanlar için yeni rom hazır redbul değil 2,3,5 sorunsuz yarın paylaşacağım

Orjinal rom mu custom mu? Bir de anlamadigim bir şey var 4.2 başkalarında düzgün bir şekilde çalışmış bende neden imei siliyor ?

yuklerken bir yanlışlık yapmış olmayasınız ? inanın cok ama cok defa rom kurdum bısey olmadı. butun romları denedım ve suanda cm7 ( 2. 3. 7)kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jailbroken

quote:

quote:

yuklerken bir yanlışlık yapmış olmayasınız ? inanın cok ama cok defa rom kurdum bısey olmadı. butun romları denedım ve suanda cm7 ( 2. 3. 7)kullanıyorum

Anlatilanlari birebir yapıyorum. Linkini verebilir misiniz kullandığınız romun?

• Arkadaşlar şu rom olayı iyice canımı sıkmaya başladı. BELLİKİ YANLIŞ BİR ŞEY YAPIYORSUNUZ! Çünkü yapan yapıyor!
  • Bence de bir yerde yanlislik yapiyorum ama nerede oldugunu bulamadim hala

• quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: crona

teşekkür ederim hocam inşallah memnun kalırız hepimiz. konuda aktif olmaya çalışacağım. imzayı da ekledim zaten

mp3 ses kalitesi nasıl acaba galaxy gio kullanıyorum. gio ya göre ses nasıldır acaba? Acil bir telefon lazım hanıma, mp3 dinler sürekli

hocam kusura bakmayın bütlerim var diye ilgilenemedim pek telefonla ama sizin için denedim şimdi sennheiser mx371 kulaklıkla. oynatıcı indirmedim winamp gibi kendi oynatıcısıyla çaldım direk mp3leri iyidi yani çok kötü değil bende sony ericsson w880i var onun kadar değil ama ne de olsa walkman telefon. flac türünde şarkılar vardı onları çalmadı winamp ile denedim o da flac çalmadı pek de araştıramadım hangisi çalıyor diye. Dış hoparlörü ise gayet başarılı bence. geç oldu ama umarım işinize yarar. ben tekrar derse

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crona -- 1 Şubat 2013; 18:05:13 >

• arkadaşlar sorun yaşayanlar kuramayanlar özelden pm atsın skype kullanıcı adımı vericem slype üzerinden canlı olarak anlatım yapıcam
  • crona,
    cevap için teşekkürler
  • quote:

özlemle ve hasretlen bekliyorum cihazım hala çöp durumda redbull yazıp kalıyor yardımlarınızı bekliyorum ilginize sonsuz teşekkürler
  • quote:

özlemle ve hasretlen bekliyorum cihazım hala çöp durumda redbull yazıp kalıyor yardımlarınızı bekliyorum ilginize sonsuz teşekkürler

eğer şu adımları izlersen sorunu çözebilirsin

1- Orjinal 2.2 rom'u ftp yoluyla yükle _(((TIKLA indir)))
    2-Yüklediğin orjinal firmware'i update yap _(((TIKLA indir)))
    3- cm 10.1 konstakang kur ( kasmıyor kendim denedim 729mhz hızda stabil) _(((TIKLA indir)))
    (Bu kadar ! detaylı açıklama yapmadım detayları yukardaki postlarda var zaten...)

ÖNEMLİ NOT : aşağıdaki volkan arkadaşımızın paylaştığı firmware'yi deneyebilirsin
    "
    -----------------------------------------------|>
    EDİT : 2 tane çok güzel uygulama var onları sizlerle akşama doğru paylaşacağım biri Batarya sorunu yaşayanlar için diğeri Hız-kasma sorunu yaşayanlar için ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlsmasher -- 2 Şubat 2013; 16:27:46 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.