Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.dosya.tc/server27/dLMKYu/lade_stock_gingerbread_firmware_generic.zip.html

zte blade 2.3.5 rom

cihazı ftm olarak aç

driver tanıt

ve yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***volkan*** -- 2 Şubat 2013; 16:00:50 >
  • kesin çalışıyormu deneyen varmı?
    dosya arşivime aldım eğer sıkıntı yaşarsam deneyeceğim teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlsmasher -- 2 Şubat 2013; 16:29:54 >
  • bende yaptım ya SÜPER arkadaslar sebeke sorunu yasayan aynı şekilde tekrar uygulasın işlemi rebdbule ihtiyac kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansgrl

bende yaptım ya SÜPER arkadaslar sebeke sorunu yasayan aynı şekilde tekrar uygulasın işlemi rebdbule ihtiyac kalmıyor

Nasıl yani romu anlatıldığı gibi kurduktan sonra tüm işlemleri en baştan yaparsak şebeke çekiyor mu ?
  • ----------------------------------------------------------
    -Size sözünü ettiğim çok işime yarayan iki program-
    ------------------------------------------------------------
    1- Battery Booster ad-free (reklamsız normalde 3£ değerinde batarya koruma ve bataryanın çabuk gitmemesine yarayan program)
    Click here to Download

2-FASTER ANDROID BOOSTER (buda adı üstünde hız problemi yaşayanlar için play store'da 4,5 yıldızlı program bir miktar hızlanıyor androidiniz)Click here to Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlsmasher -- 2 Şubat 2013; 17:04:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DrowStalker

quote:

bende yaptım ya SÜPER arkadaslar sebeke sorunu yasayan aynı şekilde tekrar uygulasın işlemi rebdbule ihtiyac kalmıyor

Nasıl yani romu anlatıldığı gibi kurduktan sonra tüm işlemleri en baştan yaparsak şebeke çekiyor mu ?

verdiğim linkten indir ve kur sorun düzelecek

bu arada fm radyoda olacak ben kullanıyorum gayet stabil ve hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***volkan*** -- 2 Şubat 2013; 17:21:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***volkan***

quote:

quote:

orjinal romun yedeği olduğu için imei silinmesi sorun değil eski roma dönebiliyorum ama custom rom kurmak istiyorum imei silmeden

• quote:

quote:

evet cekiyor sorun yok ilk yukledım cekmedı sonra rebulu filan denedım sevmedım tekrar öburunun yazılarıları denedım yukledım sebeke geldi ustelik apnlerde ok ama redbulda apne ayarı yok
  • quote:

quote:

quote:

evet cekiyor sorun yok ilk yukledım cekmedı sonra rebulu filan denedım sevmedım tekrar öburunun yazılarıları denedım yukledım sebeke geldi ustelik apnlerde ok ama redbulda apne ayarı yok

Şuan 4.2 romunu yükledim şebeke gitti tüm işlemleri baştan yapacağım sonucu yazarım teşekkür ederim

• ŞİMDİ ANLAMADIIM BİRSEY VAR BU ROOM YANI BU KADAR CABANIN SONUNDA YUKLEDIGIMIZ 4,2 ORJINMI CAKMAMI YOKSA HARBIDEN IVIDIK BIR PROMU
  • quote:

quote:

quote:

quote:

orjinal romun yedeği olduğu için imei silinmesi sorun değil eski roma dönebiliyorum ama custom rom kurmak istiyorum imei silmeden

en az 20 costum rom yükledim ama hiç biri tam stabil değil onun için tekrar stock rom döndüm ama isteyen olursa kullandığın en stabil romu paylaşayım

• EN İYİ ROOM HANGİSİ SİZCE VERİNDE YUKLUYELIM AMA ANLATIN NASIL YUKLUYCEMIZI
  • AGA BİZ NE CAHİLİZ YAAAAA
  • http://get.cm/?device=blade burdaki en ustteki en yenisi
  • Blade 2.2 kurduktan sonra güncelleyip 4.2 yükledim sorunsuz çalışmakta hepinize teşekkür ediyorum ilgilerinizden dolayı
  • 2-3 mesaj arka arkaya atanlar konuyu kirlettiniz mahfettiniz resmen! Mesajınızı düzenleseniz daha hoş olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdo84

----------------------------------------------------------
    -Size sözünü ettiğim çok işime yarayan iki program-
    ------------------------------------------------------------
    1- Battery Booster ad-free (reklamsız normalde 3£ değerinde batarya koruma ve bataryanın çabuk gitmemesine yarayan program)
    Click here to Download

2-FASTER ANDROID BOOSTER (buda adı üstünde hız problemi yaşayanlar için play store'da 4,5 yıldızlı program bir miktar hızlanıyor androidiniz)Click here to Download

FASTER ANDROID BOOSTER programında dr web virus buldu,bu bir virus değil reklam yazan bir dosya ,ama emin olamadım açıkçası

edit : sakın yüklemeyin sürekli ekranda çeşitli isteklerle sizi baska yerlere yönlendiriyo dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lauky -- 2 Şubat 2013; 22:57:34 >

• Dogrudur yalnz dediginiz gibi reklam virüs değil bende yeni farkettm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ediyorum 2-3 mesaj arka arkaya yazmayın ve gereksiz mesajlar atmayın.

Avea inTouch ile çekilmiş birkaç resim:

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

Kampanya 28 Şubat da son buluyor... Hatırlatayım.

• quote:

http://www.dosya.tc/server27/dLMKYu/lade_stock_gingerbread_firmware_generic.zip.html

zte blade 2.3.5 rom

cihazı ftm olarak aç

driver tanıt

ve yükle

kardeşim çok teşekkür ederim çok işime yaradı kalktı cihaz ayağa hakkını helal et çok sağol

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.