Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 1 ay öncesine kadar eşime almıştım nokiadan android'e geçiş yaptık basit olmasını istemiştik
    dün akşam tlf kendi kendine kapandı ve açılmıyor güç düğmesine bastığım zaman titreşim yapıyor ancak ekrana herhangi birşey gelmiyor ne yapabilirim.
    hafta sonuna kadar servise götürme imkanım yok hem servis olayınıda sevmiyorum 1 hafta veya 1 ay orda kalacak bu zamana kadar nasıl iletişim kuracak eşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mborazan -- 24 Ocak 2013; 12:08:18 >
  • Android konusunda bilgisiz biri olarak bu cihazın versiyonunu ömür boyu değiştiremiyecekmiyiz yasal olarak? illa root mudur nedir onamı başvuracağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andelip -- 24 Ocak 2013; 14:09:17 >
  • Kapanıp açılma konusunda Avea Bayiisine götürüp bi baktırın bakalım.

Günncelleme konusuna gelince.
    İleride olabilir bir güncelleme olmassa bu Avea nın sorunu, bunu bi araştırayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 24 Ocak 2013; 18:22:15 >
  • yarın kardeşim servise götürecek dur bakalım ne diyecekler gelişleleri aktaracağım
  • Arkadaşlar telefona güncelleme gelmeyecek. Çoğu site böyle diyor aksini iddia eden bir yer bulamadım :(
  • Android olmasından dolayı güncellemeye açık cihazlar olması lazım.Yani en azından ben öyle tahmin ediyorum.Ama ülkemizde "satana kadar" politikası çok yerleşik olduğundan güncelleme gelmezsede hiç şaşmam.
  • Sd kartı ikiye nasıl bölücez :( Bi root yaptıramadım abi
  • Bilmiyorum, rootlamadım ben cihazı gerek duymadım.

Arkadaşlar telefondan bir güncelleme beklemeyin gelmez yani sanmıyorum, gelirse Avea benim gözümde 10 kat daha devleşir ciddi diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencalar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

Cihazı Avea kampanyasından aldım.
    Aynı gün problemli olduğunu farkettik.

Bir arama yaptığımız anda ekran kararıyor, karşı taraf çağrıyı bitirmezse, çağrıyı bitirme imkanımız yok.
    Çünkü hiçbirşey görünmüyor. Yasal uyarı olarak gelen: ......... İM numaralı cihaz kayıt dışıdır, cihaz bir hafta içinde kapatılacaktır. şeklindeki mesaj da cabası.

Telpa ya yolladık. 1 haftada Telpa nın sistemine girdi.
    Cihazın yenilenmesini istedim. Bakalım nasıl sonuçlanacak.

Bu arada bedava internet havaya gidiyor. Müşteri hizmetlerini aradım: sözleşmeyi durdurun, cihaz gelince devam edersiniz dedim.
    Olmaz öyle şey dediler. Sizin verdiğiniz bedavaya edeyim dedim.

Bir ara sözleşmeyi de ekleyeyim buraya, herkes neye imza atacağını bilsin.

Mesela 3 ay bedava internet için:
    3 ay sonunda sms atıp iptal etmezsen; her ay 9 TL almaya devam edecek Avea. Tabi 1 GB internet hizmetide vermeye devam edecek.

İnternette birsürü alan kişi var bir sizde mi çıktı bu olay? Tuhafmış

Ben başıma gelen olayı anlattım.
    Cihaz halen Telpa da. Sorgulama ekranından baktığım zaman; "teknik ekibe aktarıldı, tamir devam ediyor" ifadesini görmekteyim.
    Tamir değil değişim talep ettim ama ekrandan tamir görünüyor.
    Bakalım uzun bir mücadele beni bekliyor. İnşaallah değişim ile gelir de sıkıntılarımın bir kısmını unutmama neden olur. :)

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

28 Aralık 2012 günü akşam üstü kampanya ile alınıp, arızalı olduğu anlaşılınca 31 Aralık 2012 sabahı AVEA bayisine teslim edilen İn Touch cihazının son durumu aşağıdadır. YORUM: ŞİMDİLİK YOK.

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

Cihaz önceki gün servisten geldi.
    Servis formunda "Software yüklendi" diye yazıyor.

Önceki bahsettiğim sorun yok artık.

Ancak dün konuşurken hoperlör patlakmış gibi ses veriyordu, bugün normal.
    Bir de kutu içeriğinde verilmiş olan arka koruyucu kılıfı taktığımda dokunmatik ekran başına buyruk çalışıyor.
    Koruyucu kılıfı çıkarttığımda normale dönüyor. Defalarca denedim bir çözüm bulamadım.

Yine dün uzunca bir süre telefonu kurcaladım, WiFi ile web e bağlandım, skype yükleyip sesli görüşme yaptım. Sonrasında yine dokunmatik ekran düzgün çalışmaz oldu.
    Telefonu komple kapatıp açınca normale döndü.

• Bilemiyorum ama arka kılıf ile dokunmatiğinin alakası olamaz, kablo bağlantısı yakınlığı bile bulunmuyor. Psikolojik olabilir mi? Küçük bir sorunmuydu yoksa gerçekten göz ile görülür müydü?
  • merhabalar arkadaşlar. bende artık Avea inTouch kullanıcısıyım. 390tl ye 12 taksitle aldım. daha doğrusu babam sürpriz yapmış bana. telefona daha hattımı takmadım en başta yapmam gereken şeyler nedir? konuyu takip ediyordum rom'un yedeklenmesi gerektiği söyleniyordu. ilk android telefonum olduğu için rom root işlerini bilmiyorum. telefonun yedeğini almalı mıyım ? alacaksam nasıl yapmalıyım? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crona

merhabalar arkadaşlar. bende artık Avea inTouch kullanıcısıyım. 390tl ye 12 taksitle aldım. daha doğrusu babam sürpriz yapmış bana. telefona daha hattımı takmadım en başta yapmam gereken şeyler nedir? konuyu takip ediyordum rom'un yedeklenmesi gerektiği söyleniyordu. ilk android telefonum olduğu için rom root işlerini bilmiyorum. telefonun yedeğini almalı mıyım ? alacaksam nasıl yapmalıyım? şimdiden teşekkürler.

Kendi fikrim, söylüyorum. Kullanım kılavuzunu baştan aşşağı okuyun Avea Launcher kullanımınıda sonra kafanıza göre kullanın Root felan benim gözümde fani şeyler bunlar gereksiz yani Root yapıcaksanız gerçekten önemli işleriniz olması gerek Telefonla yakından uğraşan kişi olmanız lazım benim gözümde normal bir kullanıcı iseniz keyfinize göre kullanın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

yok hocam şundan dolayı sordum ilerde bir sorun olur bilmeden birşey yaparız ilk haline çevirmek için demiştim. zaten öncelikli amacım orijinalliğini bozmadan inceliğini öğrenmek sonradan kendime güvendiğimde rom atma mevzularına girmekti. daha sim kartımı bile takmadım belki şunu şunu yap diyen olur diye
  • Pekde derinlere inme tabi. Konuda çoğu şeye değindim özellikle uygulama indireceksindir elbet bunu çok önemsiyorum ilk mesajdada yazdım hepsini tek tek uygulama izinlerine çok dikkat et hayırlı olsun.
  • teşekkür ederim hocam inşallah memnun kalırız hepimiz. konuda aktif olmaya çalışacağım. imzayı da ekledim zaten
  • Merhabalar, bayadır telefonu kullanıyorum. Farkettim ki batarya ilk günlerdekinden daha da çabuk bitmeye başladı ! İlk günlerde 2-3 gün gidiyordu, şimdi ise akşama kadar zor dayanıyor. Aliexpress'ten batarya getirteceğim ancak bataryayı alan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa iyi olur. Selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKALE -- 27 Ocak 2013; 0:02:15 >
  • Batarya olayında sanırım kimse sipariş vermedi versende sıkıntı çıkmaz tahminim. Bide yeni imzayı kullanın eskisinin paint yapımı olduğu çok belli oluyor
  • Selam arkadaşlar,

Zamanında MPX200 vardı. Uğruna siteler açılmıştı. intouch da bu yolda ilerliyor sanki.

Ben de bu telefon için şunu eklemek istiyorum. Çıkan kitapçığından okuduğum kadarıyla bu telefon belirli gelişmiş ülkelere giremiyor. Zannedersem wi-fi'sinden dolayı. Bi kaç ülkede kullanım şartı olarak açık alanda wi-fi kapalı olursa diye belirtilmiş.

Size tavsiyem özellikle hamile bayanların veya bebeklerin yanına wi-fi'sini kullanmayın. Ne olur ne olmaz.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinrahmi

Selam arkadaşlar,

Zamanında MPX200 vardı. Uğruna siteler açılmıştı. intouch da bu yolda ilerliyor sanki.

Ben de bu telefon için şunu eklemek istiyorum. Çıkan kitapçığından okuduğum kadarıyla bu telefon belirli gelişmiş ülkelere giremiyor. Zannedersem wi-fi'sinden dolayı. Bi kaç ülkede kullanım şartı olarak açık alanda wi-fi kapalı olursa diye belirtilmiş.

Size tavsiyem özellikle hamile bayanların veya bebeklerin yanına wi-fi'sini kullanmayın. Ne olur ne olmaz.

Saygılar...

Wifisi gerçekten iyi çekiyor, iphone ve tablet cekmezken bunun çektiği oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wi-Fi da bi iş var demekki. Teşekkür ederiz
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.