Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha yeni aldım bu telefonu pazarlıkla 390 a aldım malum en büyük sorunu batarya sorunu türkiyede bunun bataryasını bulamazmıyız?
    birde ben bir türlü wireless e bağlanamadım bağlanıyor diyor sonra bağlantı kesildi diye yazıyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • Türkiye'de bataryasını bulmak imkansız denecek kadar zor. Telefon zamanında en çok satan telefon oldu ZTE Blade ancak ne yazıkki Türkiye ye gelmediği için yok. Wirelles konusunda ben yardım edemem Avea Bayiisine gidip öğrenin bakalım.
  • arkadaşlar çok yararlı konu olmuş , bu telefonu ilk çıktıgı gün gittim aldım daha önce idevice kullanmıştım buturun serılerını ancak maddi durumum kotuye gıttıgı ıcın satmak zorunda kaldım ve telefonum yoktu ucuz oldugu ıcın kosa kosa aldım cunku telefonu daha once duymustum baya bi satılan bir telefon 2010 yılından beri. aldıgım gun root yaptım clockworkmad ile cm 7 yukledım sd kartı ıkıye ayırdım ıkıncı bolumumu primary olarak ext 4 yaptım , cm 7 s2e yi desteklediği için çok kolay bir şekilde hafıza kartna otomatik taşıma yapıyor porgram kesınlıkle hafıza sorunu yasamıyorum cm 7.2 stable sürümünü tavsiye ederim launcher olarak yıne yandex shell i kullanıyorum daha kulanıslı oldugu ıcın , cunku launcher pro falan kasmıyor ama içi boş napıyım ben oyle launcherı, arkadaslar abartmıyorum suana kadar cıkan butun custom romları denedım ve tum samımıyetımle soyluyorum cm9 dan ve cm10 dan ve cm10.1 den uzak durun ( yani ics , 4.1.2 jelly bean, 4.2.1 jelly bean ) nedeni ise zaten 600 mhz işlemcisi var 512 mb ram var kasıyor arkadaslar.www.zteblade.eu sitesinden yardımcı seylerı edınebilirsiniz sormak ıstedıgınız herseyı sorun bana arkadaslar telefonu tamamıyle cozfum overlock da yaptım ancak 710 mhz e çıkabildim stabil olarak. bana burdan veya pm ile ulaşabilirsiniz. yalnız arkadaslar ben bir eşeklik yaptım ilk telefonun aveadan aldıgım halini yedeklemeyi unuttum sizden ricam clockwork mod ile yedegını atabilecek olan veya varsa internette avea nın yayınladıgı seklını bulan varsa bana gonderebılırse cok sevınırım. Benide kullananar arasına yazarsanız sevinirim. bu arada arkadaslar iphone da kullananlar bılırler installous gibi bir uygulama öneriyim sizlere blackmarth alpha internette bulabilirsiniz. Paralı parasız herseyı bu uygulama ile indirebilir yukleyebilir guncelleyebilirsiniz.

• Zte yayınladı mı bizim romu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _warez_

arkadaşlar daha yeni aldım bu telefonu pazarlıkla 390 a aldım malum en büyük sorunu batarya sorunu türkiyede bunun bataryasını bulamazmıyız?
    birde ben bir türlü wireless e bağlanamadım bağlanıyor diyor sonra bağlantı kesildi diye yazıyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar yurt dışından sipariş verin gitsin bataryayı zaten şuanda kimsenin acil batarya ihtiyacı yoktur mevcutla idare edebilir şimdi verin 15 20 güne gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkansimsek

quote:

Orijinalden alıntı: _warez_

arkadaşlar daha yeni aldım bu telefonu pazarlıkla 390 a aldım malum en büyük sorunu batarya sorunu türkiyede bunun bataryasını bulamazmıyız?

arkadaşlar yurt dışından sipariş verin gitsin bataryayı zaten şuanda kimsenin acil batarya ihtiyacı yoktur mevcutla idare edebilir şimdi verin 15 20 güne gelir

teşekkür ederim olmadı öyle yaparım ya birde ben wireless den bağlanana mıyorum bilgisayardan hotspot oluşturdum ona bağlanmıyor bağlantı kesildi diye uyarı veriyo çoğu anroid lerde bu problemden şikayetci sadece bu sorunu yaşayan ben miyim yoksa telde mi var bişey ?

• arkadaşlar yedek alıp gönderecek varmı
  • Arkadaşlar uzun arayışlarımdan sonra sağlam bir tane rom buldum :)
    Android 2.3.7 ~ EFS (IMEI) problemi yok kurdum ve direkt sim hizmetlerim çalıştı.
    Akşama doğru rom'u burda paylaşacağım.
    İşlemci: 710 MHz'de sorunsuz çalışmaktadır.

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKALE -- 29 Ocak 2013; 12:43:43 >

• Mrb. öncelikle bende daha 1hafta önce aldım telefonu ilk android telefonum basit bir telefonla başlamak istedim ama 1-2 günde çözdüm ve sıkıldım telefondan ilk sormak istediğim şey ROOT yapmadan rom yükleyemiyormuyuz android 4 kurunca telefon kasarmı yada sim de problem olurmu android4 ' e çevirmek istiyorum yardım lütfen
  • Root yapmadan Rom atamassınız da herkez takmış Rom a benim gözümde hiç gerek yok çopu giriş seviyesi telefon ile aynı sürüm 2.3.5 piyasada bol olduğu sürece bişe olmaz.
  • yani bunu yaparsak bozulma riski varmıdır hocam_?
  • arkadaslar bu islemci saat hizini nasil overclock yapicaz? telefon rootlu ama rootsuz haliyle ne farki var anlayamadim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozulma riski tabi var, yanlış bir şey yaparsın ya da hatalı Rom yüklersen olmaz.

Root ve rootsuz telefon arasında root olursa telefona tam erişim açılıyor.
  • Merhaba arkadaşlar şimdi IMEI (EFS, SIM HIZMETLERİ) sorunu yaşayan arkadaşlar için iki tane sağlam rom paylaşacağım.
    Bir tanesi Android cm-10.1-2013/01/29 daha dün çıktı bu rom android 4 vardır içerisinde kurdum ve sim hizmetleri çalıştı.
    Diğeri ise Burger rom Android 2.3.7 sürümü gayet hızlı ve stabil ben bu romu şiddetle tavsiye ediyorum.

cm-10.1-2013/01/29 Android 4 İNDİRME LİNKİ :http://blade.az.pl/index.php/cm10-jelly-bean/114-cm-10-1-20130129-konstakang-blade-zip.html
    BURGER ZIP İNDİRME LİNKİ :http://blade.az.pl/download/burgerz/update-cm-7.2.0-RC1-blade-KANG-13APR-BurgerZ.zip

Buda Google Apps bunuda kurmanız gerekmektedir aksi takdirde markete giremezsiniz :http://www.mediafire.com/?9q6eeroe77siara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKALE -- 30 Ocak 2013; 13:21:55 >

• hafıza kartını 2+2 gb şeklinde bölme kısmını yapamadım home+ses+power'a basıp açtığmda sadece wipe/cache partition çıkıyor ordada kendi otomatik işlem yapıyor Bu arada by_kale eğer root' yapabilirsem 10.1 i denycem paylaştğn için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlsmasher -- 30 Ocak 2013; 14:02:29 >
  • Acil yardım telefon simi görmüyor sanırım bozdum :( root yapmadan rom da yükleyemeyeceğime göre telefon elimde kaldı sanırım arkadaşlar acil yardım daha 1hafta oldu alalı :( of of
  • hafıza kartını 2 bölüme ayırmayı yapamıyorum yardım boot kısmında öyle bir yer yok wipe partition var ondada ayırma yok
  • root yapmadan rom atabilirsiniz , hafıza kartına clockwork mod u atın ses kısma ile telefonu açma tuslarına aynı anda basın clockwork recovery kurulumu gelecek ordan cihazınıza wipe atarak cm mod 7 ( arkadasın uste resmını paylastıgı rom ) kurabilirsiniz zaten cm modlarda yukledıkten sonra telefonunuzda root olucaktır otomatik. cm modlarda efs falan gıtmez. usteki arkadaşın verdıgı burgerz romlar aokp vardır biraz karışıktır ama güzeldir ancak kasar rami feci yer. size tavsiyemhttp://www.zteblade.eu/download/cm7/cm-7.2.0-blade.zip bu rom u kurun
  • O kadar diyorum, root atmayın kendinizden emin olmadan diye hala atıyosunuz ama Rom a da gerek yok arkadaşlar giriş seviyesi bir çok telefon 2.3.5 sistemli bu kadar 2.3.5 olduğu sürece eskimez!
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.