Şimdi Ara

Avea internet hızından memnun musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell hat kullanıyorum. 1 GB Sınırsız paket aldım. League of Legends oynamak için(Paylaşımı açıp modem gibi kullanıyorum). Ping ortalama 80-90 civarı. Fakat 1 GB dolduğu zaman hız 0.96'ya düştü ve ping 2200'lere yani oynanmayacak duruma geldi.

Avea'nın 39 TL'ye bir paketi var. Numaramı Avea'ya taşıyıp o paketten faydalanmak istiyorum. 4 GB interneti var. Peki Turkcell'den sonra Avea'nın internetinden memnun kalır mıyım? İkisini de kullanan arkadaşlar karşılaştırma yapabilirler mi?

Ya da Avea interneti ile hiç LOL oynayan var mı forumda? Performansından memnunlar mı?

• hocam biz sana burada ne desek boş.hız bulunduğun bölgeye göre değişir.tavsiyem hattı önce faturasız olarak taşı en ucuz net paketini yapıp bir test et hız hoşuna giderse faturalıya geçersin.hoşuna gitmezse ertesi günü Turkcell'e geri taşıyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

hocam biz sana burada ne desek boş.hız bulunduğun bölgeye göre değişir.tavsiyem hattı önce faturasız olarak taşı en ucuz net paketini yapıp bir test et hız hoşuna giderse faturalıya geçersin.hoşuna gitmezse ertesi günü Turkcell'e geri taşıyabilirsin.

Hocam avea kullanan bir arkadaşım var. O da Turkcell'den geçti. Az önce onu aradım. Yarın buraya gelecek onun telefonundan deneyeceğim.

Dünden beri araştırıyorum. Öğrenciyim ve modemi alt kat ve biz toplam 5 kişi kullanıyoruz. Haliyle LOL benzeri oyunlar oynanmıyor. O sebeple gerekiyor bu tarz bir internet.
  • Avea bazı yerlerde internet konusunda Vodafone'dan daha iyi diye konu açılmıştı bir kaç sefer forumda.Eğer Avea'dan memnun kalırsan PttCell'e geç derim.Onda kota bitince hız 96 kbps yerine 128 kpbs düşüyor.Bu hızla 15 kb/s ile indirme yapabiliyordum ben.
  • Gündüzleri kalabalik yerlerde hizi yavasliyor ancak aksamlari turkcelli aratmayacak kadar hizlidir. Tavsiye ederim problem yasamazsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pttcell =>http://www.speedtest.net/result/3418268090.png

Kotayı aştım fakat hız hala bu seviyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eragon57

pttcell =>http://www.speedtest.net/result/3418268090.png

Kotayı aştım fakat hız hala bu seviyede.

Buraya yazmamla hız düştü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknetten memnun musunuz?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum hız bölgeseldir.Benim bulunduğum bölgede ben çok memnunum evde 10 mbps diğer yerlerde 2-3mbps alıyorum sadece aveanın tek kötü yanı kötü semtlerde hız çok düşük.Bazen araçla o semtlerden geçerken hız 1 mbps zor görüyor.Ama yaşadığım bölgede ben memnunum usta.Akşam en yoğun saatte aldığım hız bu:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar :)

Upload için sınır var mı peki? Yoksa sınırsız Upload yapılabiliyor mu?
  • Sırf online oyun oynamak için 30lirayı gözden çıkarıyosan helal olsun
    ayrıca öneriye geliyim ttnet al eve 4gb ya verceğin parayı 10gb ta ver

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Sırf online oyun oynamak için 30lirayı gözden çıkarıyosan helal olsun
    ayrıca öneriye geliyim ttnet al eve 4gb ya verceğin parayı 10gb ta ver

Zaten haziranda bitiyor okul. Son sınıfım eğer uzatmazsam okulu bu sene bitecek yani. Ayrıca evde zaten modem var ama öğrenci olduğumuz için 2 daire toplam 5 kişi kullanıyoruz. Bir internet daha alsam 3-4 ay için taahhüt altına girmem saçma olur.

Telefon en azından 3 ay sonunda da işime yaramaya devam eder.
  • benim evde yaptığım testlerde avea 13mb çıkıyor hız download denemelerimde 1.1mb civari sn de download yapıyor
  • avea nın her şeyinden çok memnunum forumdaki arkadaşlarım bunu çok iyi bilirler
  • avea super ikili 1 GB kullanıyordum hızından memnundum kamu megaya geçtim 4 gündür internetim 1 MB ti dahi görmüyor 20 kere müşteri hizmetleri teknik birimle görüştüm sorun devam ediyor. Son arayan kişi internet hızınız 1MBT ile sınırlandırılmış dedi

Yani kamu megaya geçip hız testi yapmayanlara bu hızdan verebiliyorlar dolayısıyla aveanın böyle bir uygulama yapması beni başka alternatifleri düşündürmeye başladı.

kısacası avea yere, tarifeye göre kafasına göre hareket ediyor şansınıza ne çıkarsa...
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt
    ilginç yaklaşım yinede saygı duymak lazım
  • Bulundugun konuma gore sonuclar cok farkli cikabilir. Mesela benim evde 10-30. Mbit arasi sonuclar cikiyor. Ping de 40-80 ms arasinda cikiyor. Bu degerler de sebekenin yogunluguna gore degisebiliyor.

• yukito Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben son 4,5 gündür yaşadıklarımı yazdım bu bir yaklaşım değil bir gerçek.

Müşteri hizmetlerindeki son arayan kişi durumu düzelteceklerini söyledi. Ben tarife değiştiriyorum ve hızımı kafalarına göre 1MBit ile sınırlandırıyorlar.
    Versinler bana normal hızımı kullanayım aveayı.

Hatta şikayet var sitesine bakın kamu megaya geçtikten sonra hızı düşen bir sürü şikayet görürsünüz.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2174241/avea-kamu-mega-tarifesinde-internet-hizim-cok-dusuk

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2162400/avea-kamu-mega-internet-hizi-cok-yavas

Genel anlamda avea fiyat açısından iyi evet ancak hız ve çekmeme problemi de yaşatmıyor değil..

• MSefa23 kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsun güzel kardeşim haklısınız
  • Avea kullanan arkadaşım bugün geldi. Şöyle bir hız aldık:

Ev arkadaşımın Vodafone hattıyla da şöyle bir hız aldık:

Avea'ya geçiş işlemlerine başladım. Memnun kalmazsam Vodafone'a geçerim sanırım.

• cektigi surece hizinda sorun yok :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.