Şimdi Ara

Avea internet hızından memnun musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim internet 2gb hızı 0.70 Mbps niye böyle anlamıyorum 3G var iken böyle birde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrardan merhaba.

Geçtim Avea'ya 2 gün önce. Hız gayet iyi. Hatta az önce yaptığım test:

Avea internet hızından memnun musunuz?

Gel gelelim oyun performansı berbat ötesi. Ping minimum 117 oldu. 117 ile 155 arasında git gel yapıyor.

LOL oynamak için falan almayı düşünen varsa almasın kesinlikle tavsiye etmiyorum. Pazartesi Vodafone'a geçiyorum. O da olmazsa tilki hesabı döneceğiz Turkcell'e(yeni bir hat ile).
  • bölgede sıkıntı vardı 1 mbpsyi göremiyoduk iyileştirme yapılacak dedi 1 ay geçmeden hız denemsi yapıyoz 14 mbpsyi görüyoz ilçede 20 bin nufüslü tek baz istasyonu
  • benim evde full 3G var hız 0,10 mbit, işyerinde full 3G var hız 1 karış arayla 0,10 mbit ile 12 mbit arası oynuyor (1mbit hız sınırlamasından önce) ve bütün kapalı ortamlarda apartman, dükkan vs ise 0,10 mbit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jovi -- 13 Nisan 2014; 12:36:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s k y

benim evde full 3G var hız 0,10 mbit, işyerinde full 3G var hız 1 karış arayla 0,10 mbit ile 12 mbit arası oynuyor (1mbit hız sınırlamasından önce) ve bütün kapalı ortamlarda apartman, dükkan vs ise 0,10 mbit.

1mbps sınırlaması yok kamu hatlarında şikayet edebiildiğiiz her noktaya şikayet edin düzeltiyolar herhangi sorun yok deseler bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim evde vodafone ve turkcell çok hızlı 3G ye sahipken avea 3G ye çıkamıyor bile. Sırf 2G. Çok kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok memnunum şuan İstanbuldayım geçen Speedtestte 19mbps çıkmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseri gibi bir ilde Belki abartı gelecek ama turkcell den kat kat üstün.
    Şahsim fikrim bu.
    çok Büyük bir şehirde yada çok küçük bir şehirde avea bu kadar kusursuz değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.