Şimdi Ara

Turkcell Superbox ya da vodafone redbox kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kablolu internet yerine böyle bir kutulu internet servisi almayı düşünüyorum. Eğer alırsam masaüstü kullandığım için bu internetlerin modemlerine kablolu bağlanabilir miyim? Hızlar genel olarak nasıl? Akşamları düşüş ne kadar oluyor? Online oyun oynayan birisiyim, ping loss gibi sıkıntılar çeker miyim? Bu sorulara deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.




  • Flyingpig kullanıcısına yanıt
    İnternete kablolu da bağlanabilirsiniz ancak asıl olarak cihazın internet kaynağı mobil şebeke olduğu için kablolu bağlanma ile sadece etrafınızdaki wifi ağlarının frekans kirliliğinden kurtulmuş olursunuz.

    Ortalama olarak konumunuzdaki Turkcell lte performansına yakın hızlar teoride alınabilir ancak müşteriye sunulan paketlerdeki hızlar bildiğim kadarıyla düşük. Bu da yetmezmiş gibi mobil hatlar ile superbox tarzı hizmetlerde gsm lehine önceliklendirme olabiliyor bu da problemleri beraberinde getiren bir başka unsur.

    Oyun konusunda ortalama bir vdsl hizmeti bahsettiğiniz hizmetlerden daha düşük ping süresi sunacaktır. Yüksek ping ve jitter sorunlarından dolayı altyapınız varsa bu hizmetlerle adsl’i bile arayabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam neden böyle bir abonelik düşünüyorsun altyapimi yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yanıtlar için teşekkürler. turknet bağlattık, çok daha kaliteli ve ucuz olduğuna karar verdik

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.