Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam interneti tam anlamıyla sonuna kadar kullanıyorum ama bana da dakika çok geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

Avea pert, müşteri hizmetlerini aradım sistem çökmüş :) bugün woops paketim yenilensin diye kontur yükledim, bekle bekle yenilenmedi, sonra iki üç kere super fırsat yazdım yolladım yine tık yok. Sonra bi baktım mesaj gelmiş avea içi 500 dk yüklemişler 9,5 tl sanırım, arkasındanda yeterli bakiyem olmadığı için paketimin yenilenemediği yazılı mesajlar geldi, kim istedi sizden avea içi 500 dk :) müşteri hizmetlerini aradığımda sistemde arıza olduğunu hiçbirşey göremediklerini, 2-3 saat sonra tekrar aramamı söylediler. Tekrar aradığımda düzeltme yapmazlarsa vodafone beni bekler. Boşa dememişler ucuz etin yahnisi tatsız olur diye :))

Çamur At izi kalsın kardeşim Vodofone niye geçiyorsun ucuzları sevmiyorsunya geç türkcelle 200 dk'yı çaksın 30 TL'e hadi geç Pahalı iyidir nasıl olsa Uğraşma Vodofone ve aveayla geç türkcelle sen tam türkcell müşterisi olucak adamsın yolucak ses çıkarmayacak

Çamur at izi kalsın , turkcellde 200 dk 30 tlmi?

Aynen öyle Türkcellden geçtim sonuçda Dandik paketlerin olduğu tek operatör konuşma paketleri bile 30 TL'den başlıyor bende bunu kullanıyordum geçmeden önce heralde tam hatırlamıyorum Minik paketli birşeydi Faturalı

Edit : Linkhttp://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/minik-paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 8 Nisan 2014; 22:40:08 >

• Bugünlerde interneti aşırı yavaş. Nedenini çözmüş değilim.
    Cepnetten geçtim. Cepnetle aynı nerdeyse.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Avea pert, müşteri hizmetlerini aradım sistem çökmüş :) bugün woops paketim yenilensin diye kontur yükledim, bekle bekle yenilenmedi, sonra iki üç kere super fırsat yazdım yolladım yine tık yok. Sonra bi baktım mesaj gelmiş avea içi 500 dk yüklemişler 9,5 tl sanırım, arkasındanda yeterli bakiyem olmadığı için paketimin yenilenemediği yazılı mesajlar geldi, kim istedi sizden avea içi 500 dk :) müşteri hizmetlerini aradığımda sistemde arıza olduğunu hiçbirşey göremediklerini, 2-3 saat sonra tekrar aramamı söylediler. Tekrar aradığımda düzeltme yapmazlarsa vodafone beni bekler. Boşa dememişler ucuz etin yahnisi tatsız olur diye :))

Çamur At izi kalsın kardeşim Vodofone niye geçiyorsun ucuzları sevmiyorsunya geç türkcelle 200 dk'yı çaksın 30 TL'e hadi geç Pahalı iyidir nasıl olsa Uğraşma Vodofone ve aveayla geç türkcelle sen tam türkcell müşterisi olucak adamsın yolucak ses çıkarmayacak

Aynen öyle Türkcellden geçtim sonuçda Dandik paketlerin olduğu tek operatör konuşma paketleri bile 30 TL'den başlıyor bende bunu kullanıyordum geçmeden önce heralde tam hatırlamıyorum Minik paketli birşeydi Faturalı

Turkcell Minik Paket 29 TL 500 DK
    Avea Konuşmak Lazım 500 27 TL 500DK

Aradaki farkı turkcellin kalitesi ile aveanın dandikliği rahatlıkla kapatır

Ayrıca avea hakkında kendi görüşüm;

Avea woops paketine geçtim dün vodafone 5.5mbps iken aynı bölgede avea müşteri temsilcisi ile görüşme yaparken speedtest sonucum 3g bağlantı olmasına rağmen 0.01 mbps download çıktı sizi arayacağız dediler böyle kalitesiz operatör olamaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 8 Nisan 2014; 23:30:43 >

• Avea ya internet konusunda çok haksızlık yapıyorsunuz bence buda az önceki speedtest sonucum
    Woopsluyum bu arada

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Turkcell Minik Paket 29 TL 500 DK
    Avea Konuşmak Lazım 500 27 TL 500DK

Aradaki farkı turkcellin kalitesi ile aveanın dandikliği rahatlıkla kapatır

Ayrıca avea hakkında kendi görüşüm;

Avea woops paketine geçtim dün vodafone 5.5mbps iken aynı bölgede avea müşteri temsilcisi ile görüşme yaparken speedtest sonucum 3g bağlantı olmasına rağmen 0.01 mbps download çıktı sizi arayacağız dediler böyle kalitesiz operatör olamaz .

Yerden yere değişiyor çekim kalitelere Vodafonenunda çekmediği yerlerşikayetler oluyor türkcellinde Aveanında Türkcell birde iyi paketler yapıyormuş gibi konuşmayın,, ALLAH aşkına Tmm avea kötü türkcell az yoldu o iyi Kolay gelsin...

• quote:

quote:

Ne çamuru? Dikkat edersen ben avea çekmiyor, avea dandik gibi bir ithamda bulunmadım. Sadece 2. defa başıma gelen olayı anlattım. Daha öncede aynısı oldu, paketim yenilenmediği için internet kullandığım bahanesiyle 10,00 TL kesilmişti. Bu gibi durumlarla zaten aveanın tarifesi turkcell ve vodafone ile aynı oluyor Senelerde vodafone kullandım, müşteri hizmetleri ile görüşme yaparken ne telefon kesildi nede 10-15 dk müşteri temsilcisine bağlanmak için bekledim. Yazıyı yazdığım akşam müşteri temsilcisine bağlanana kadar göbeğim çatladı, iki kerede konuşurken hat kesildi. Avea'ya geçmeden önce yok çekmiyor, yok dandik, yok 3g hızı yavaş gibi bir çok şey okudum. Benim bulunduğum yerde çekmeme gibi bir sorun yok (arada telefon açık olduğu halde arandığıma dair mesaj geliyor ama çok değil), 3g hızıda gayet iyi. Sadece paket yenilenmesi sırasında aksaklıklar oluyor ve bu sırada paket tutarının yarısını çok kısa süreli internet kullanımı için bakiyenden düşürüyorlar. Tarife güzel mi, bence güzel. Ama paket yenilenmesi sırasında bu aksaklıklar devam ederse kendi adıma değişim şart. Müşteri hizmetlerindeki arkadaşa kredi kartı bilgilerimi vereyim paket bitince otomatik yenilensin diyorum yok öle birşey diyor, o zaman paket bitince ben paketi yenileyene kadar kullanım olmasın diyorum, oda yok diyor. Buda milleti söğüşlemek için bi taktik bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Avea ya internet konusunda çok haksızlık yapıyorsunuz bence buda az önceki speedtest sonucum
    Woopsluyum bu arada

Hocam nerde bu hızı aldınız? Ben baz istasyonunun yanında bile bu hızı alamıyorum.

• İlk zamanlar ben de böyle hızlar görüyordum ve inanılma memnudum ancak son 1 haftadır inanılmaz bir yavaşlama var internet hızında

• quote:

Avea ya internet konusunda çok haksızlık yapıyorsunuz bence buda az önceki speedtest sonucum
    Woopsluyum bu arada

Baz istastonundamı yaşıyorsun dün müşteri hizmetleri hız testi yapmamı istediğinde speedtestte 0,01 mbps download çıktı

• İstanbul Küçükçekmece deyim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: apaches1921

Her yöne 700 dk
    Her yöne 5000 sms
    tarife içi 2000 dk
    internet2 GB

23 TL

istanbul kadıköy nautilus Avm teknosa içi avea standı
    istanbul Üsküdar capitok avm teknosa içi avea standı
    istanbul beyoğlu istiklal caddesi teknosa içi avea standı
    İstanbul demirören avm media markt içi avea standı
    istanbul Kurtköy viaport avm bimeks içi avea standı
    istanbul ümraniye meydan avm media markt içi avea standı
    istanbul kozyatağı optimum avm media mark içindeki avea standlarında geçerlidir. Avea bayilerinde bu kampanya yoktur. Belirtilen zincir mağazalara başvuru yaparsınız

hocam bu kampanyaya geçebilmek için avea whoopslu mu olmak gerekiyor.
    ben şuan vodafone freezone faturasızdayım.
    çok cazip görünüyor 700 dk falan :)
    bir de son tarih ne zaman acaba.

• İzmir'de olup bu tarifeyi kullanan var mı? Karşıyaka/Bornova civarında net hızı ne durumda? Ayrıca yine bu çevrede nano sim veren bayi var mı?
  • 25 tl olması kötü oldu :(

ama tüm sülaleye bu paketten yaptırdım,turkcell de buna benzer bişey çıkarmış ama sanmıyorum artık insanların turkcell kullanacağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

İzmir'de olup bu tarifeyi kullanan var mı? Karşıyaka/Bornova civarında net hızı ne durumda? Ayrıca yine bu çevrede nano sim veren bayi var mı?

Hattım sabah aktif oldu.

Hız testi :

http://www.speedtest.net/my-result/a/792113735

Alaybey den yaptım bu testi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilder

quote:

İzmir'de olup bu tarifeyi kullanan var mı? Karşıyaka/Bornova civarında net hızı ne durumda? Ayrıca yine bu çevrede nano sim veren bayi var mı?

Hattım sabah aktif oldu.

Hız testi :

Gayet yeterli görünüyor. Nano Sim olan bi yer bulursam Karşıyaka tarafında geçiş yapayım bari akşama.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anilder

quote:

Hattım sabah aktif oldu.

Hız testi :

Gayet yeterli görünüyor. Nano Sim olan bi yer bulursam Karşıyaka tarafında geçiş yapayım bari akşama.

Ana bayilere gidin hocam oralarda vardır büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Woopsluyum bu arada

Hocam nerde bu hızı aldınız? Ben baz istasyonunun yanında bile bu hızı alamıyorum.

bende ankarada bu hıza yakın alıyorum ama çoğu zaman sayfaları bile açmıyor.
    bu işte bir gariplik var çok ama çok yavaş

• Woops un bu pakedinde internet için belirli bir ucretlendirme periyodu varmi Turkcell gibi ?

• vodafonedan geçtim 3hafta önce,aramalarda pek sorun yaşamadım ama 3g vodafonedan sonra kesmedi,özellikle okula çıkınca (omü)biraz yüksek rakımda net çok çok yavaş.nete önem verenler bence bi kez daha düşünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandepxl -- 11 Nisan 2014; 11:56:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.