Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea faturali hatlardan geçince 28 Tl mi oldu? Şartlarda öyle yazıyor sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinsah52

Avea faturali hatlardan geçince 28 Tl mi oldu? Şartlarda öyle yazıyor sanki.

Aynen oyle olmus. Bende dun gecince ogrendim

• 2-3 aydır bu paketi kullanıyorum ama internet hızı yüzünden Turkcell'in 250 dk turkcell+250dk her yöne+1000sms+2gb internet=25 TL tarifesine geçmeyi düşünüyorum. Karşı apartmanda baz istasyonu olmasına rağmen hız testinde 2mbit anca alıyorum. Zaten okulda(çukurova üni) hız yerlerde. Turkcell bir nebze daha iyi sanırım aveadan. Bu woopsta 500 dakikanın 100ünü bile kullanmıyorum zaten şimdilik. Sms aynı şekilde 200-300 anca gidiyor. O da bedava diye kelimeleri bile ayrı yazıp atıyorum nerdeyse Yani internet önemli olduğu için sanırım geçiş yapacağım. 30 Nisan'a kadarmış kampanya. P.tesi başvurmaya gidebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 12 Nisan 2014; 13:04:14 >
  • avea 40 tl yi kitlemiş taahhüt bittiği için ( 4gb 30 tl lik) nisan ayı için.

25 yaş sınırı olduğu içinde yenıyıl mesajıma olumsuz dönüş yaptı, ne yapmalı 2 gb net + 500 dk vs bana yeterli .
  • 2 aydır avea dayım woops için geçtim. Geçmez olaydım bırakın interneti adam akıllı telefon çekmiyor.

Ankara/Eryaman

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!
  • Daha 1 ayı doldurmadım ama interneti bıkkınlık verdi.. turkcelle geçeceğim ama aynı soyad da 25 yaş altı yok iyimi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Daha 1 ayı doldurmadım ama interneti bıkkınlık verdi.. turkcelle geçeceğim ama aynı soyad da 25 yaş altı yok iyimi..

Soyadın aynı olması gerekmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

quote:

Daha 1 ayı doldurmadım ama interneti bıkkınlık verdi.. turkcelle geçeceğim ama aynı soyad da 25 yaş altı yok iyimi..

Turkcellin yıldız paketi için aynı soyad şart dediler? Woopsdan bahsetmiyorum zaten o paketteyim yanlış anlaşılmasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

quote:

Turkcellin yıldız paketi için aynı soyad şart dediler? Woopsdan bahsetmiyorum zaten o paketteyim yanlış anlaşılmasın.

YOK HOCAM ÖYLE BİR ŞEY.. BENDE TAŞIDIM HATTI TURKCELLE.. TANIMADIĞIM BİRİNİN T.C SİNİ TANIMLATTILAR SİSTEME..

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    O Freezone kampanyasının şartı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş, anlamayan bi dingile denk geldim o halde. neyse yarın bu ızdırabı bitirip turkcelle döneyim o halde. 20 gün zor katlandım istanbulun göbeğinde avea ya valla.
  • dimsum kullanıcısına yanıt
    benim de tc başkasına tanımlı çıktı, ama bunu araştıracam

• Evde odalar arasında bile internet hızı çok değişken.Bazen 7.5 mbit evde diğer odada 2.5mbit başka oda 1mbit.

Dışarda test yapmadım ama video falan açtığımda hemen doluyor.İdare ediyoruz
  • quote:

Vay arkadaş, anlamayan bi dingile denk geldim o halde. neyse yarın bu ızdırabı bitirip turkcelle döneyim o halde. 20 gün zor katlandım istanbulun göbeğinde avea ya valla.

30 Nisan 2014′e kadar son 90 gün içinde numara taşıyarak ya da yeni bir hat alarak Turkcell bireysel Hazır Kart’a gelip pakete başvuran abonelere Yıldız 500 paketi sunulacaktır. Numarasını son 30 gün içinde Turkcell’den taşımış aboneler kampanyadan yararlanamamaktadır.

• Balikesir - Burhaniye‘de 3g cok iyi cekiyor.

• arkadaşlar şimdi bu kampanya ne zamana kadar sürecektir ?
    ben yeni seç tarifemi yeniledim o bitmeden buna geçmek istemiyorum

birde ben avealıyım 25 TL ye bu tarifeye geçebilirim değilmi kardeşimin tc si üzerinden ?
    birde 25 TL haricinde bunlar 1 küsür TL olan vergiyide kesiyorlar mı ?

son olarak faturalıya geçsem yine bu tarifeyi seçebilir miyim
  • beyler bugün 25TL veya üstü yükleme yapacak olan var mı ?
  • Taraftar hattı kullanıp bu tarifeden yararlanan var mı? Avea bayisine gittim sordum KartalCelle geçsem hem tüm taraftar hatlarıyla 2000 dk bedava alıp hemde woopsa devam edebilir miyim diye? Bir bilgim yok ama olmaz öyle şey iki tarife aynı anda kullanılmaz dedi. Sonra KartalCell müşteri hizmetlerini aradım olur, siz gidin bi avea bayisine olmaz derlerse bizi arayın yönlendiririz dedi. Şimdi olmazsa falan sırf bu tarife için geçtim aveaya yakmayım başımı durduk yere
  • Mal gibi 12 ay taahüt verdik arkadaş ya turkcelle geçmek vardı ne güzel bu internet hızıyla 1 sene ne yapacam

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi_hayalet

Mal gibi 12 ay taahüt verdik arkadaş ya turkcelle geçmek vardı ne güzel bu internet hızıyla 1 sene ne yapacam

Bozun hocam taahhutu 3-5 lira bisey odersiniz ne olacak ...

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.