Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea pert, müşteri hizmetlerini aradım sistem çökmüş :) bugün woops paketim yenilensin diye kontur yükledim, bekle bekle yenilenmedi, sonra iki üç kere super fırsat yazdım yolladım yine tık yok. Sonra bi baktım mesaj gelmiş avea içi 500 dk yüklemişler 9,5 tl sanırım, arkasındanda yeterli bakiyem olmadığı için paketimin yenilenemediği yazılı mesajlar geldi, kim istedi sizden avea içi 500 dk :) müşteri hizmetlerini aradığımda sistemde arıza olduğunu hiçbirşey göremediklerini, 2-3 saat sonra tekrar aramamı söylediler. Tekrar aradığımda düzeltme yapmazlarsa vodafone beni bekler. Boşa dememişler ucuz etin yahnisi tatsız olur diye :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p kullanıcısına yanıt
    Her yöne 700 dk
    Her yöne 5000 sms
    tarife içi 2000 dk
    internet2 GB

23 TL

istanbul kadıköy nautilus Avm teknosa içi avea standı
    istanbul Üsküdar capitok avm teknosa içi avea standı
    istanbul beyoğlu istiklal caddesi teknosa içi avea standı
    İstanbul demirören avm media markt içi avea standı
    istanbul Kurtköy viaport avm bimeks içi avea standı
    istanbul ümraniye meydan avm media markt içi avea standı
    istanbul kozyatağı optimum avm media mark içindeki avea standlarında geçerlidir. Avea bayilerinde bu kampanya yoktur. Belirtilen zincir mağazalara başvuru yaparsınız
  • Yarın seçim yapmam lazım 6 yıllık cepnet e veda ediyorum ya woops a yada 14 lük tarifeye geçeceğim, 15 nden önce geçiş tamamlamam lazım
    Vodadofone bu ay 2 fatura kilitledi

• Avea faturali super ikili 4Gb sinirsiz internet + 1000dk her yone = 29TL paketim var ve bu ay tahahhutlu kampanyanin bitmesiyle 39TL ye ayni sekilde devam edebilecegim. Fiyatin birazcik fazla olmasi sebebiyle bu tarifeye gecmeyi dusunuyorum anladigim kadariyla suan faturali avea abonesi olarak hat tasima-yeni hat alma vs. gibi islemler olmadan bu tarifeden yararlanabiliyorum ?

Sizce bu tarifeye gecsem mi yoksa 39TL: 4gb +1000dk her yone tarifesinde kalsam mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 8 Nisan 2014; 0:18:19 >
  • Ben sadece 600 - 800 dakika civarı telefon istiyorum. Diğerleri işime yaramıyor. Şu anda 800 dakika 35 TL ödüyorum. Var mı daha uygun fiyatlı geçebileceğim paket.
  • slazenger kullanıcısına yanıt
    numara taşırsan faturasız avea da 700 dk her yöne 17 tl

istanbul kozyatağı optimum avm media mark içindeki avea standlarında geçerlidir. Avea bayilerinde bu kampanya yoktur. Belirtilen zincir mağazalara başvuru yaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaches1921

Her yöne 700 dk
    Her yöne 5000 sms
    tarife içi 2000 dk
    internet2 GB

23 TL

numara taşımaylamı bu
  • Arkadaşlar internet hızı konusunda bilgi verebilir misiniz?

Düzenleme: Anlatım bozukluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 8 Nisan 2014; 18:26:13 >
  • apaches1921 A kullanıcısına yanıt
    Zaten aveadayım. Başka öneriniz var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hattı taşıdım acaba kaç günde geçer ?
    vodafonedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

Avea pert, müşteri hizmetlerini aradım sistem çökmüş :) bugün woops paketim yenilensin diye kontur yükledim, bekle bekle yenilenmedi, sonra iki üç kere super fırsat yazdım yolladım yine tık yok. Sonra bi baktım mesaj gelmiş avea içi 500 dk yüklemişler 9,5 tl sanırım, arkasındanda yeterli bakiyem olmadığı için paketimin yenilenemediği yazılı mesajlar geldi, kim istedi sizden avea içi 500 dk :) müşteri hizmetlerini aradığımda sistemde arıza olduğunu hiçbirşey göremediklerini, 2-3 saat sonra tekrar aramamı söylediler. Tekrar aradığımda düzeltme yapmazlarsa vodafone beni bekler. Boşa dememişler ucuz etin yahnisi tatsız olur diye :))

Çamur At izi kalsın kardeşim Vodofone niye geçiyorsun ucuzları sevmiyorsunya geç türkcelle 200 dk'yı çaksın 30 TL'e hadi geç Pahalı iyidir nasıl olsa Uğraşma Vodofone ve aveayla geç türkcelle sen tam türkcell müşterisi olucak adamsın yolucak ses çıkarmayacak

• Taşıdığında söylemişlerdir zaten 6 gün içinde geçişi tamamlama zorunluluğu var şirketlerin Avea bilgileri yollucak vodafone nekadar hızlı geçiş yaparsa hallolur 6 gün içinde geçişiniz tamamlandı diye mesaj gelir
    taraftar hattı +200 dk ile (detayları yukarıdaki listeyi yapan arkadaşa sorun)
    +emekli 500 dk paketi = 700 dk sadece 16 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

taraftar hattı +200 dk ile (detayları yukarıdaki listeyi yapan arkadaşa sorun)
    +emekli 500 dk paketi = 700 dk sadece 16 tl

Hocam nasıl olacak bu arkadaşın dediği işlem, yardımcı olurmusunuz.
    700 dk. 16 TL benim için çok iyi.

• 1 hafta önce aveaya taşınan hatta taraftar +200 dk olayını yapabilirmiyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

1 hafta önce aveaya taşınan hatta taraftar +200 dk olayını yapabilirmiyiz ?

Bana taraftar içi 2000dk verdiler her yöne 200 dk yok sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

1 hafta önce aveaya taşınan hatta taraftar +200 dk olayını yapabilirmiyiz ?

Bana taraftar içi 2000dk verdiler her yöne 200 dk yok sanırım

Standlardan yapilan basvurularda +200 heryone veriyorlar. normal bayilerde yapmiyorlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

Avea pert, müşteri hizmetlerini aradım sistem çökmüş :) bugün woops paketim yenilensin diye kontur yükledim, bekle bekle yenilenmedi, sonra iki üç kere super fırsat yazdım yolladım yine tık yok. Sonra bi baktım mesaj gelmiş avea içi 500 dk yüklemişler 9,5 tl sanırım, arkasındanda yeterli bakiyem olmadığı için paketimin yenilenemediği yazılı mesajlar geldi, kim istedi sizden avea içi 500 dk :) müşteri hizmetlerini aradığımda sistemde arıza olduğunu hiçbirşey göremediklerini, 2-3 saat sonra tekrar aramamı söylediler. Tekrar aradığımda düzeltme yapmazlarsa vodafone beni bekler. Boşa dememişler ucuz etin yahnisi tatsız olur diye :))

Çamur At izi kalsın kardeşim Vodofone niye geçiyorsun ucuzları sevmiyorsunya geç türkcelle 200 dk'yı çaksın 30 TL'e hadi geç Pahalı iyidir nasıl olsa Uğraşma Vodofone ve aveayla geç türkcelle sen tam türkcell müşterisi olucak adamsın yolucak ses çıkarmayacak

Çamur at izi kalsın , turkcellde 200 dk 30 tlmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/AdeseMusterilerineOzelNumaraTasimaKampanyasi

bu var bir de.
    tabi adese varsa bulunduğunuz şehirde

şartlarına dikkat edin taraftar 200 dk olayında da var bu şartlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

Avea faturali super ikili 4Gb sinirsiz internet + 1000dk her yone = 29TL paketim var ve bu ay tahahhutlu kampanyanin bitmesiyle 39TL ye ayni sekilde devam edebilecegim. Fiyatin birazcik fazla olmasi sebebiyle bu tarifeye gecmeyi dusunuyorum anladigim kadariyla suan faturali avea abonesi olarak hat tasima-yeni hat alma vs. gibi islemler olmadan bu tarifeden yararlanabiliyorum ?

Sizce bu tarifeye gecsem mi yoksa 39TL: 4gb +1000dk her yone tarifesinde kalsam mi ?

Ben de sizinle ayni durumdayim. Bu ay taahhud bitiyor, 1000 dk +4 gb biraz fazla geldi aslinda bana, 1yildir ne dakika ne de interneti dolduramadim hic... Esim de 500 dk + 1 gb paketindeydi, ikimiz icin de yeni cazip bir tarife arayisindayim...

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.