Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Bursa da aveadan çok memnunum şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Halihazirda avea hattim var,bugun bu pakete uye oldum 25 t.l yukleme yapinca paket aktif olur msji geldi.Acaba bu hattimi vodafona tasiyip hat acildiktan sonra tekrar aveaya tasisam 23 tl,lik fiyattan alabilirmiyim?

Öyle sürekli taşınmıyor bildiğim kadarıyla 90 gün süresi var

Hattı ilk aldığında 90 gün bekleme süresi var 90 gün sonra istediğin zaman istediğin kadar taşıyabilirsin diye biliyorum oyüzden sordum..

• kredi kartımla tl yükledim saat 15'te. Hala gelen giden yok. Müşteri hizmetleri saat 20:00 de arayıp işlemde bir sıkıntı yok. Yarına yüklenir dedi. Gülsemmi ağlasammı bilemedim. Çekim kalitesini filan geçtim bir de bunlarla uğraşıyoruz. Turkcell'den geçtim bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Vodafone 25 TL'ye 500 DK 5000 SMS kullanıyordum. Yarısı boşa gidiyordu. Şimdi 23 TL'ye 2 GB da internetim olacak. Yavaş da olsa zararda olmayacağım için sorun olmayacak.

İki Kelime : İyiki geçmişim!

• Herkese merhaba,
    diğer hattım vodafone da 12 ay taahhütlü idi.
    21 nisan 2014 de sona eriyor.

Avea ya taşıyacağım bunu nasıl ve ne zaman yapmalıyım ki
    Vodafone 21 nisandan sonra tarifeyi yenilesin, ne de kapatsın ne de cezai ücret vereyim?
    (Müşteri hizmetlerine bağlanmak mümkün değil.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 4 Nisan 2014; 9:35:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey diyeceğim ama nazar değer diye korkuyorum :) Ben de woops'a geçtim faturalı, fakat 23 yerine 15-16 tl geliyor 2 aydır fatura. Sanırım öncesinde bir taahhütüm vardı indirim için, o da eklendi. Bu şekilde 15,75-TL gelen varmı faturası?
  • valla bizim hanım kamu300 plus ta idi 30tl fatura geliyordu.
    woops 23 tl geçtik ilk ay 19.25 tl ikinci ay 90 tl fatura geldi.162 dk fazla görüşmüş. :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsher

valla bizim hanım kamu300 plus ta idi 30tl fatura geliyordu.
    woops 23 tl geçtik ilk ay 19.25 tl ikinci ay 90 tl fatura geldi.162 dk fazla görüşmüş. :((

Bu yüzden aveada faturalı hat kullanmıyorum herzaman ki halleri benden 100 mb internet icin 180 lira almışlardı

• O zaman ben gerçekten şanslıyım, geçiş yaptıktan sonra ilk ay 10tl geldi, sanırım kısmı ödemeydi. Sonraki 2 ayda 16,25-TL ve 15.75-TL geldi şaka gibi :) Faturanın sonunda avantajlarınız kısmında kdv dahil 42,55-TL indirim gözüküyor.

AVANTAJLARINIZ *
    FullArtıFull500-12ayTaah Ind -4,58 -6,55
    %15 Tarife Ücr.Avan.-12ay Taah -6,31 -8,55
    Woops YeniYil Kamp Ind.-Mevcut -17,73 -24,00
    FullArtıFull500 -12ayTaah Ind -2,81 -3,45
    TOPLAM -31,43 -42,55
  • quote:

quote:

Bu yüzden aveada faturalı hat kullanmıyorum herzaman ki halleri benden 100 mb internet icin 180 lira almışlardı

Dakika aşımında dakikası 41.5 kr ücret yansır her zamanki halleri deerken ne anlattın açıklarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

quote:

Dakika aşımında dakikası 41.5 kr ücret yansır her zamanki halleri deerken ne anlattın açıklarmısın

Tarifeyi asinca fahiş fiyatlar faturaya yansıyor kimse arayıp veya mesaj atıp haber vermiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

quote:

Tarifeyi asinca fahiş fiyatlar faturaya yansıyor kimse arayıp veya mesaj atıp haber vermiyor

Yoo %80 lik ve %100 kullanım hakkın dolunca mesaj gelilyor ve 14milyon abone var herbirini tek tek aramak gibi saçmalık olamaz zaten 9333 ten sorgulanıyor kullanıcı bi zahmet sorgulasın

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Malesef bana herhangi bir bilgilendirme mesajı gelmedi. 100 mb internet için 180 liralık faturayı nasıl savunacaksınız çok merak ediyorum o konuya da açıklık getirirmisiniz acaba ?
  • quote:

Malesef bana herhangi bir bilgilendirme mesajı gelmedi. 100 mb internet için 180 liralık faturayı nasıl savunacaksınız çok merak ediyorum o konuya da açıklık getirirmisiniz acaba ?

Yada geldi sen gelmedi diyosun nasıl ıspatlayacaksın ?
    Zaten paket detaylarında %80 ve %100 bilgisi var sen müşteri hizmetlerine gelmedi desen sistemden atılan mesajın saat tarihi sana okurlar :) ve tekrar edeyim 9333 arayar öğreniliyor
    paket aşım ücreti çok cüzzi bi miktardır bunuda ek düşeyim standart data ücretiyle aralarında dağ kadar fark var
    tipik bilinçsiz kullanıcı profili sergiliyorsun

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Yav he he
  • quote:

Yav he he

Aynen he he :) hadi sana iyi fatura ödemeler

• Her yöne 700 dk
    Her yöne 5000 sms
    tarife içi 2000 dk
    internet2 GB

23 TL

istanbul kadıköy nautilus Avm teknosa içi avea standı
    istanbul Üsküdar capitok avm teknosa içi avea standı
    istanbul beyoğlu istiklal caddesi teknosa içi avea standı
    İstanbul demirören avm media markt içi avea standı
    istanbul Kurtköy viaport avm bimeks içi avea standı
    istanbul ümraniye meydan avm media markt içi avea standı
    istanbul kozyatağı optimum avm media mark içindeki avea standlarında geçerlidir. Avea bayilerinde bu kampanya yoktur. Belirtilen zincir mağazalara başvuru yaparsınız
  • 399 ping - 0,09 mbps download - 0,07 mbps upload
    pişman oldum vodafone 500 dk 1000 sms 2 gb kampanyasına geçeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 7 Nisan 2014; 16:03:20 >
  • 5-12mbit arası çıktı oldukca ıyı

• Merhaba arkadaslar avea woops faturali taahhutsuz kullaniyorum. Bugun cekme ve internet yavasligi problemleri yuzunden vodafone a hat tasima islemi yaptim. Size sorum (hatti taahhutsuz kullaniyordum) acaba avea herhangi bir cezai islem uygular mi? Yaklasik olarak 3 aydir aveadaydim. Simdiye kadar yapilan indirimleri ceza olarak alir mi acaba? Cevaplarsaniz sevinirim. Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.