Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

Orijinalden alıntı: mavi_hayalet

Mal gibi 12 ay taahüt verdik arkadaş ya turkcelle geçmek vardı ne güzel bu internet hızıyla 1 sene ne yapacam

Bozun hocam taahhutu 3-5 lira bisey odersiniz ne olacak ...

emin misiniz öyle 3 5 liralık bişeyse ne diye taahüt peşine düşüyo bu adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

Mal gibi 12 ay taahüt verdik arkadaş ya turkcelle geçmek vardı ne güzel bu internet hızıyla 1 sene ne yapacam

Bozun hocam taahhutu 3-5 lira bisey odersiniz ne olacak ...

emin misiniz öyle 3 5 liralık bişeyse ne diye taahüt peşine düşüyo bu adamlar

Ekstra maddeler yoksa eğer taahhüt dediğin oalyı bozarsan eğer taahhütten dolayı kazandığın indirimi geri ödersin.

Öyle korkup ağlayacak bişey yok yani :)

• MDiri kullanıcısına yanıt
    taraftar hattı oluyor . annem ve abim kullanıyor. ben de GsMobile'a taşıdım. açılmasını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

Orijinalden alıntı: sahinsah52

Avea faturali hatlardan geçince 28 Tl mi oldu? Şartlarda öyle yazıyor sanki.

Aynen oyle olmus. Bende dun gecince ogrendim

pttcell den(14 lük faturalı) geçince de mi 28 tl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

Orijinalden alıntı: sahinsah52

Avea faturali hatlardan geçince 28 Tl mi oldu? Şartlarda öyle yazıyor sanki.

Aynen oyle olmus. Bende dun gecince ogrendim

pttcell den(14 lük faturalı) geçince de mi 28 tl oluyor?

Oyle olacakti bende o yuzden Turkcelle gecis yaptim. Pttcel Bimcell vs Avea altyapisi kullandigi icin o fiyat oluyor.

• faturalıydım faturasıza geçip woopslu olmak için kayıt bıraktım

geri aradılar 500 dk 5000 sms 2gb neti 21 liraya verelim dediler

bende ok dedim uğraşmadım boşuna
  • Avea kullaniyordum hattimi turkcell e tasidim aslinda hiçbir sikayetim yoktu heleki internet on numaraydi.
    Şimdi turkcelldeyim Turkcell in bana gore artısı ses kalitesinde acayip farkediyor çok net berrak bir sesle konuşabiliyorum artik. Fakat şöyle bir durumda varki Turkcell in interneti anlayamadigim bir sebepten dolayı daha hızlı bitiyor Turkcell üç kağıdıni yapıyor yine bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 30 Nisan 2014; 16:34:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Avea kullaniyordum hattimi turkcell e tasidim aslinda hiçbir sikayetim yoktu heleki internet on numaraydi.
    Şimdi turkcelldeyim Turkcell in bana gore artısı ses kalitesinde acayip farkediyor çok net berrak bir sesle konuşabiliyorum artik. Fakat şöyle bir durumda varki Turkcell in interneti anlayamadigim bir sebepten dolayı daha hızlı bitiyor Turkcell üç kağıdıni yapıyor yine bir şekilde.
    Hatti Turkcell e tasimadan once avea hattimdaki kontorlerimi eşe dosta transfer ettim nasıl olsa yanacak diye.
    sonra bu mesaj geldi ne koydu biliyomusun oooooff

Aynı sorun bende de mevcut, Aveada iken daha rahat internette dolaşabiliyordum. Vodafone geçtim kota su gibi gidiyor anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcagatay -- 30 Nisan 2014; 16:44:54 >
  • Arkadaşlaar size sorum var..şimdi 24 aylık cihaz veren kampanyalara woopslular katılabiliyor mu?1.grup 2.grup yazıyor da..onları arasında seç 500 de var..ama 47TL olarak gözüküyor...24 aylık taahüt yapabiliyorsak 24 tl daha az ödeyeceğiz..o yüzden sordum..bilgisi olan varsa bi söylesin..Samsung'dan sıkıldım 5s alacağım....
  • Kartalcell faturalıyım bu tarifeye geçmek için avea iletişim bayisinden geçebilimiyim daha önemlisi geçeblir miyim ? :D yaş sıkıntısı var mı ?
  • Ulen Avea'nın sitesindeki bir ton yönergeyi uygulayıp kampanyaya kaydoldum. Son mesajda ''Kampanyanın süresi dolmuştur'' demez mi!!! 47 liralık tarifeye geçmiş olduk iyi mi!!!
  • gcagatay kullanıcısına yanıt
    telefonun olcumuyle parelel degil mi kota?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    23 tl lik kampanya bitmiş mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Ulen Avea'nın sitesindeki bir ton yönergeyi uygulayıp kampanyaya kaydoldum. Son mesajda ''Kampanyanın süresi dolmuştur'' demez mi!!! 47 liralık tarifeye geçmiş olduk iyi mi!!!

kampanyanın süresi uzaltılmıştı genel müdürlükten duyuru gelmişti bize (bayiye)

• Avea dan şöyle bir mesaj geldi. Ucuz bir şey arayan varsa değerlendirebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Ulen Avea'nın sitesindeki bir ton yönergeyi uygulayıp kampanyaya kaydoldum. Son mesajda ''Kampanyanın süresi dolmuştur'' demez mi!!! 47 liralık tarifeye geçmiş olduk iyi mi!!!

kampanyanın süresi uzaltılmıştı genel müdürlükten duyuru gelmişti bize (bayiye)

Neyse bir daha bakayim. Kamu hattına 30 lira vermekten bıkmıştık. Gene beceremedik...

• 30 Nisan sonmuş.
  • Arkadaşlar ben Taahhütlu olarak 2 aydir bu paketi kulaniyorum simdi Turkcellin 25 liralik paketine geçsem ne oderim taahhüt bozdugum icin sadece kullandigim 2 ayın taahhütsuz parasinimi kesiyolar yoksa komple 12 ayinkini mi
    2 ayinkiyse iyi toplam 20 lira falan keserler

• KAMPANYA 31.05.2014 TARIHINE KADAR UZATILMIŞTIR BILGINIZE. Bu arada kandiliniz mübarek olsun sıcak fırsat ahalisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 1 Mayıs 2014; 18:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

faturalıydım faturasıza geçip woopslu olmak için kayıt bıraktım

geri aradılar 500 dk 5000 sms 2gb neti 21 liraya verelim dediler

bende ok dedim uğraşmadım boşuna

hocam nereye kayıt bıraktınız?
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.