Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Paketi SUPER FIRSAT yazıp 4545’e ücretsiz SMS göndererek alabilirsin. SMS atmakla işim olmaz dersen paketi almak için Müşteri Hizmetleri’ni de arayabilirsin. Paketin tanımlandığında ben SMS ile bilgi veririm.

Paketi iptal etmediğin sürece 30 günün sonunda paketini yenilerim, pakete tekrar kayıt olmak için seni uğraştırmam. Bakiyende yeterli TL varsa, 30 gün sonunda paketin otomatik olarak yenilenir.

Paket 30 gün içerisinde birden fazla kez alınabiliyor. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 30. günde yenilenir.

teşekkürler
  • arkardaşlar merhaba ,

ben de şimdi tc buldum ve woops a kayıt oldum.

yalnız hatta 4-5 gun ıcınde bakıye yukleyemeyeceğim.sımdı super fırsat yazıp 4545 e gonderdım.hattında 23 lıra olsun talebını tekrar ilet diyor.

Kampanya suresı yarın obur gun bıtebılır bu kampanya kullanıcı sayısı ıle sınırlandırılmıştı dıye hatırlıyorum.Ben mesajı onceden gonderdıgım ıcın kampanya bıtse de yıne de 23 lıraya alabılır mıyım?

Bir de dıyelım kı hattımdan otomatık cekılsın ıstemıyorum ve 2 ay kullandım sonra ıptal edeyım hattımda para kalsın dedım.

sonra tekrar kaydolmak ıstesem ne olacak ?
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    Bu ayın sonuna kadar alım var diye biliyorum. Zaten sayı sınırının da sözde olduğunu düşünüyorum, milleti çekmek için öyle diyorlar.

Son alım tarihinden sonra iptal edersen tekrar alamazsın alımı kapatıyorlar. Belki tekrar açarlar bilemem ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Bu ayın sonuna kadar alım var diye biliyorum. Zaten sayı sınırının da sözde olduğunu düşünüyorum, milleti çekmek için öyle diyorlar.

Son alım tarihinden sonra iptal edersen tekrar alamazsın alımı kapatıyorlar. Belki tekrar açarlar bilemem ama.

sağolun hocam cevabınız için.

bir de bakiyemiz biterse yenilenemezse ne olur o yazmıyor belli bir zaman sonra bakiye yüklediğimizde otomatik mi çekiyor baya belirsiz konu var şartlarda.

quote:

Paketten memnun değilsen, hemen iptal edebilirsin. IPTAL SUPER FIRSAT yazıp 4545’e gönder, paketi hemen iptal edeyim.
    Paketi iptal etmediğin sürece 30 günün sonunda paketini yenilerim, pakete tekrar kayıt olmak için seni uğraştırmam. Bakiyende yeterli TL varsa, 30 gün sonunda paketin otomatik olarak yenilenir.

edit.avea.com.tr de buldum woops dan gırdıgımde daha üstünkörü yazılmış detaylar

Süper Fırsat Paketi 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir, ancak müşteriler istediği anda otomatik paket yenilemesini iptal edebilirler. Yenileme esnasında müşterinin hesabında yeterli TL yok ise, 29 gün boyunca bakiye takip edilir ve yükleme yapıldığı anda Süper Fırsat Paketi otomatik olarak tanımlanır. Bakiye yetersizliğinden dolayı otomatik yenilemesi iptal olan müşteriler, tekrar SUPER FIRSAT yazıp 4545'e göndererek, Süper Fırsat Paketi'ni alabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 12 Şubat 2014; 15:46:36 >

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Aynen, farklı bir durum varmış.
  • bu kampanyada telsiz ücreti yok galiba doğru mu ? 23 TL net ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

bu kampanyada telsiz ücreti yok galiba doğru mu ? 23 TL net ?

Başka operatörden geçmiyorsanız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conglomera

Bende avea kamu300 tarifesi var ve her ay 35 lira civarı geliyor. sadece konuşma paketi zaten ne mesajı var ne interneti bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. bu fırsat paketleri hep yeni aboneler için yada belli bir yaş sınırı var. Yokmu şöyle geçiş sınırlaması olmayan ekonomik bir tarife.

gerekli minimum tarife özelleikleri

1) 200 dk heryöne (aveadaki gibi şebeke içi ayrı bir süre olursa mükemmel olur) (Kamu300 tam bana göre ama konuşma harici herşey fatura şişiriyor)
    2) 10 SMS :) (ayda eğer bayram,özel gün vs yoksa atacağım max. mesaj sayısıdır.aksi durumda mesajla işim olmaz)
    3) 1 GB internet (daha az da olabilir)

Fiyat olarakta 25-30 TL arası olan bir tarife var mı? Ben o kadar araştırdım ama ya çok uçuk fiyat ya da geçiş yok vs. vs. (Hat faturalı olacak)

önerisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Avia

quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

bu kampanyada telsiz ücreti yok galiba doğru mu ? 23 TL net ?

Başka operatörden geçmiyorsanız var.

Oooo iyiymiş bu
  • arkadaşlar 2 gb internet tükendi, ne şekilde ilave paket alabiliriz yada böyle birşey mümkün mü?
  • vodafone afişi gördüm 200 dk 2000sms 2 gb diye. fiyat yoktu. detay bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

vodafone afişi gördüm 200 dk 2000sms 2 gb diye. fiyat yoktu. detay bilen var mı

12 ay sözünüzle heryöne 25 TL'ye 2000 dk vodafone'lularla 200 dk heryöne 2000 sms ve 90 gün geçerli 2 GB internet verilmektedir.Vodafone Cep Merkez'ine uğrayarak Faturasız hattına faturalı hatta geçerek bu tarifeye geçebilirsin.

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    2gb her ay olsa güzelmiş

• Hattımı Turkcell'den taşıyıp Avea Kamu Mega tarifesine geçmek istiyorum referans konusunda yardımcı olacak birisi olabilir mi?
  • Yıkılan paket 19'du, 23 yaptılar.

Bu paketide 23'ten 30'a çekerler tahminen.

• quote:

Ayin 22 sine kadar gecerli dediler bana bilginize. Bugun yaptim bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Yıkılan paket 19'du, 23 yaptılar.

Aman hocam agzinizdan yel alsin

• quote:

Muhtemelen
  • quote:

quote:

Muhtemelen

Faturali hatlarda 28 lira olacak faturasuzlarda da öyle yaparlar

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.