Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar online islem merkezinden guncel faturam 58.93 ₺ gorunuyor normaidir sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone dan bu pakete geçince şimdi. 23 tl ödenecek sadece demi. telsiz kullanım ücreti vs yok.
  • redline25 kullanıcısına yanıt
    Fatura kesiminde düşüyor o fiyat. Sıkıntı olmaz
  • Pttcell faturalıdayım şuan. Hattımı avea'ya taşırsam ek bir ücret var mı faturalıdan faturasıza geçiş için ?

Ayrıca üstte birisi internet her ay olsaydı iyiydi yazmış. 12 ay boyunca 500dk, 5000sms, 2gb sınırsız internet şeklinde değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Pttcell faturalıdayım şuan. Hattımı avea'ya taşırsam ek bir ücret var mı faturalıdan faturasıza geçiş için ?

Ayrıca üstte birisi internet her ay olsaydı iyiydi yazmış. 12 ay boyunca 500dk, 5000sms, 2gb sınırsız internet şeklinde değil mi ?

Vodafone için demiş onu sanırım, üstte Vodafone ile ilgili bir paket konuşulmuş.

Bu arada saçma-sapan gerekçelerle günlerdir hatlardan birini şuna geçiremedik. Mala bağladı bayi. Bir hattı güzelce taşıdılar, ikincide saçmalıyorlar. Son olarak üzerinize kayıtlı diğer hattın ödenmemiş faturası var dediler. Taşımak için günlerce oyalarsanız, fatura gelir, borcum görünür dedim fırçaladım. Cins adamlar.
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    git gel yap.
    yoksa 20 geçiş icin faturana eklenir +10sim bedeli

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

git gel yap.
    yoksa 20 geçiş icin faturana eklenir +10sim bedeli

Git gel derken Yeni hat almak kaç lira acaba? Numaram istemediğim kişilerde var da. Faturalıyı kapatırken ücret alırlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Pttcell faturalıdayım şuan. Hattımı avea'ya taşırsam ek bir ücret var mı faturalıdan faturasıza geçiş için ?

Vodafone için demiş onu sanırım, üstte Vodafone ile ilgili bir paket konuşulmuş.

Bu arada saçma-sapan gerekçelerle günlerdir hatlardan birini şuna geçiremedik. Mala bağladı bayi. Bir hattı güzelce taşıdılar, ikincide saçmalıyorlar. Son olarak üzerinize kayıtlı diğer hattın ödenmemiş faturası var dediler. Taşımak için günlerce oyalarsanız, fatura gelir, borcum görünür dedim fırçaladım. Cins adamlar.

Siz de mi pttcell'den geçiyorsunuz?

• Turkcell'den bu tarifeye numaramı taşıyacağım fakat avea da 128 k orijinal nano sim varmı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen. İki hat vardı, ikisi de faturalı PTT Cell'di. Birini hallettik, diğeri kaldı, bekliyoruz.
  • quote:

quote:

Aynen. İki hat vardı, ikisi de faturalı PTT Cell'di. Birini hallettik, diğeri kaldı, bekliyoruz.

Ucret çıkmıyor değil mi ? Yarın ilk işim avea bayinin uğramak olacak ozaman Umarım kontenjan dolmamıştır

• quote:

Ucret çıkmıyor değil mi ? Yarın ilk işim avea bayinin uğramak olacak ozaman Umarım kontenjan dolmamıştır

10 lira yedek SIM kart ücreti ödeniyor PTT'den geçildiği için. Hat taşımaya girmiyor aynı altyapı olduğundan, tarife değişikliği gibi bir şey oluyor. Başka operatör olsaydı para almıyorlardı.

Tabi faturalıdan faturalıya geçiş için konuşuyorum. Diğer durumlarda ek ücret talep ederler mi bilmiyorum. Birisi 20 lira da ona ödeniyor falan yazmıştı galiba bir yerlerde.
  • quote:

quote:

10 lira yedek SIM kart ücreti ödeniyor PTT'den geçildiği için. Hat taşımaya girmiyor aynı altyapı olduğundan, tarife değişikliği gibi bir şey oluyor. Başka operatör olsaydı para almıyorlardı.

Tabi faturalıdan faturalıya geçiş için konuşuyorum. Diğer durumlarda ek ücret talep ederler mi bilmiyorum. Birisi 20 lira da ona ödeniyor falan yazmıştı galiba bir yerlerde.

çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için

benim sana da demiştim fazladan 30 tl ücret çıkacak

• quote:

Git gel derken neyi kastettiğinizi anlayamadım

• quote:

quote:

Git gel derken neyi kastettiğinizi anlayamadım

Avea gösterecek hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tvyayini

1) WOOPS yaz 4545'e gönder. (25 yaşından küçük değilseniz, WOOPS yerine 25 yaşından küçük birisinin TC NO'sunu yazıp 4545'e gönder.)
    2) YENIYIL yaz 4545'e gönder.
    3) SOZ yaz 5555'e gönder.
    4) ONAY yaz 5555'e gönder.

2 seçenek de yeniyil yaz diyor ama woops sitesinde SUPER FIRSAT yazip gönderin diyor hangisi dogru.
  • Kuzen var 25 yaşından küçük ama bu onun TC'si ile bu tür bir genç tarifeyi faturalı yapmak ve yine de hattın benim üzerime olması mümkün değil, değil mi?
    Türkcell e git avea ya gel

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tvyayini

1) WOOPS yaz 4545'e gönder. (25 yaşından küçük değilseniz, WOOPS yerine 25 yaşından küçük birisinin TC NO'sunu yazıp 4545'e gönder.)
    2) YENIYIL yaz 4545'e gönder.
    3) SOZ yaz 5555'e gönder.
    4) ONAY yaz 5555'e gönder.

2 seçenek de yeniyil yaz diyor ama woops sitesinde SUPER FIRSAT yazip gönderin diyor hangisi dogru.

Faturali ve faturasiz farklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.