Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a_king

arkadaşlar önceden süper ikili 500 tarifesine kayıtlıydım. bir ay önce woops'a geçiş yaptım. bu gün fatura kesim tarihi geçti ve güncel faturam 58 tl görünüyor. sebebi ne olabilir?

Güncel tutarda indirim görünmez indirim fatura kesilince uygulanır yani sorun yok gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

quote:

Orijinalden alıntı: hayvandoktoru

quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Dün bir polis tanıdıgı referans göstererek kamu mega tarifesine geçtim.her yöne 1000 dakika 5400 dakika şebeke içi 1000 sms 4 gb internet 12 ay kalma sozu ile 27 tl..bence enuygun kampanya bu..bir emniyet mensubu vs bulup bunu alın bence..

Hocam bunda taahhut varmi ?emekli polis oluyor mu ?

12 aylık taahhüt verirsen 27 tl eğer taahhüt vermezsen ozaman 35 tl oluyor..Bildiğim kadarıyla içişleri ve emniyet personeline oluyor ve emekliyede oluyor..Sadece tam bilmemekle beraber 1 kişinin 3 kişiye referans olabileceğine dair birşeyler duymuştum ama tam bilmiyorum bunu..

arkadaşlar rica etsem avea kamu 27 tl mi neydi o paketin bana linkini verebilecek var mı acaba?

• patos64 kullanıcısına yanıt
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KamuMega

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Insanlarin yikilanlarini boyle boyle iptal ettirmek amacli bir girisim olabilir mi bunlar ? Ozellikle genc kesimin her yone 500 dk haklarini ? Cunku yikilan iptal edilirse sanirim tekrar uye olunamiyor ,en azindan 500 dakika her yone yikilanina

bunu düşündüm ama şöle bir şey var, yıkılan ile nereye kadar ki?

avea içi artık yetmiyor, her yöne şart, acil işlerimi yapamıyorum mesela. o pakete geçeli 3*4 sene oluyor benim ama artık iş görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KamuMega

teşekkürler)
  • Turkcell'i kullanırken yaptığım hız testlerinde 8-9 Mbps civarı çıkıyordu.
    Vodafone'un 15-16 Mbps'lerin altına inmeyen hızına karşılık avea'nın 3-3,5 Mbps hızına katlanıyorum; çünkü zaten kotalı internette 3-4 Mbps idare edilebilecek hız seviyeleri.

NOT: Vodafone'un 500DK+1000SMS+1GB paketini 19 TL + 1,45 TL'den alıyordum. 2,55 TL fazla vererek 4000 ek SMS+1GB ek internet aldım.

• bir şey daha sorayım :)

şimdi avea kamu tarifesinde, faturalı ya,

1-faturalıya geçişte kaç tl ödüyorduk sadece bilgin varsa diye yazarsan sevinirim ayrıca bakmana gerek yok :)

2-27 tl diyor ya, o vergi cart curt hepsi içinde yani fatura öderken 27 tl mi öderim yoksa ek ücretleri oluyor mu?
  • patos64 kullanıcısına yanıt
    1-) Faturasız hattan faturalı hatta geçiş işlemi ücretsizdir. avea altyapısını kullanan sanal şebekeler hariç, avea'ya numara taşımak da ücretsizdir.

2-) Tüm numara taşımalarda (gerçek şebekeler arası geçiş) yıl sonuna kadar telsiz kullanım ücreti muafiyeti vardır; ama avea faturasızdan avea faturalıya geçişte her ay 1,35-1,45 TL gibi bir telsiz kullanım vergisi 27 TL'ye ek olarak faturalandırılır. Başka bir ücreti yok.

• bizim ev de çekeceğini bilsem hemen geçicem (turkcell vodafone 3 bazen 4 diş çekiyor) test edeyim diye eşe dosta sodum kimsede aveada yok
    baska bı caresı yokmu bunun bı fıkrı olan varmı
  • ssLh kullanıcısına yanıt
    Avea ya sorabilirsin ama riski almak sana kalmış.
  • Bende avea kamu300 tarifesi var ve her ay 35 lira civarı geliyor. sadece konuşma paketi zaten ne mesajı var ne interneti bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. bu fırsat paketleri hep yeni aboneler için yada belli bir yaş sınırı var. Yokmu şöyle geçiş sınırlaması olmayan ekonomik bir tarife.

gerekli minimum tarife özelleikleri

1) 200 dk heryöne (aveadaki gibi şebeke içi ayrı bir süre olursa mükemmel olur) (Kamu300 tam bana göre ama konuşma harici herşey fatura şişiriyor)
    2) 10 SMS :) (ayda eğer bayram,özel gün vs yoksa atacağım max. mesaj sayısıdır.aksi durumda mesajla işim olmaz)
    3) 1 GB internet (daha az da olabilir)

Fiyat olarakta 25-30 TL arası olan bir tarife var mı? Ben o kadar araştırdım ama ya çok uçuk fiyat ya da geçiş yok vs. vs. (Hat faturalı olacak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

arkadaşlar önceden süper ikili 500 tarifesine kayıtlıydım. bir ay önce woops'a geçiş yaptım. bu gün fatura kesim tarihi geçti ve güncel faturam 58 tl görünüyor. sebebi ne olabilir?

Güncel tutarda indirim görünmez indirim fatura kesilince uygulanır yani sorun yok gibi duruyor

hocam avea online işlemden baktığım zaman da tüm indirimler vs. yansıtılmıştır diyor.

bir de şimdi farkettim taahüt kısmında iki taahüt görünüyor. biri eski tarifem için diğeri de yeni tarifem için...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

hocam avea online işlemden baktığım zaman da tüm indirimler vs. yansıtılmıştır diyor.

bir de şimdi farkettim taahüt kısmında iki taahüt görünüyor. biri eski tarifem için diğeri de yeni tarifem için...

indirim yansıdı gözükecek ama sen şuanda güncel faturadan bahsediyorsun
    güncel fatura çıkmamış fatura demek yani henüz düzenlenmeyen fatura güncel faturada indirim yansıma zkesilince yansır online işlemlerde yararlandığın indirimler mecburyazıcak

• AVEA KAMU MEGA

tarifesi hakkında sorum olacak da,

1-referans olacak kişinin illa bu tarifeyi mi kullanması gerek?

2-benim kendime ait hattım var, bugün avea bayinde biri diyor ki yok hat illa referans olacak kişiye ait olmalı, bu doğru mu yani ben kendi numaramı kullanamıyorum gidip yeni numara mı alıyorum? bu ne saçma iş.
  • arkadaşlar kardeşim dün 30 tl yüklemiş ve başka bir 500 dk lık paket yapmış. Şimdi woopsa kayıt yaptım. 23 tl yükleyip bu paketi yapabilirsiniz gibisinden mesaj gelmiş. Şimdi en son ne zamana kadar 23 tl yüklemesi gerekiyor ?
  • Guzel kampanya

• tc bulamıyorum herkes bu tarıfeyı kullanıyor sanırım etrafımda :)

tc kullandıracak para karşılığı bulabileceğim bir yer kişi var mı?

ulaşabilirlerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

tc bulamıyorum herkes bu tarıfeyı kullanıyor sanırım etrafımda :)

tc kullandıracak para karşılığı bulabileceğim bir yer kişi var mı?

ulaşabilirlerse sevinirim

Google dan bulun;)

• paket kapsamındaki 500 dakikayı bitirdim, 1 aylık süreyi beklemeden lira yükleyip paketi yenileme şansım var mıdır? nasıl yapılır?
  • Paketi SUPER FIRSAT yazıp 4545’e ücretsiz SMS göndererek alabilirsin. SMS atmakla işim olmaz dersen paketi almak için Müşteri Hizmetleri’ni de arayabilirsin. Paketin tanımlandığında ben SMS ile bilgi veririm.

Paketi iptal etmediğin sürece 30 günün sonunda paketini yenilerim, pakete tekrar kayıt olmak için seni uğraştırmam. Bakiyende yeterli TL varsa, 30 gün sonunda paketin otomatik olarak yenilenir.

Paket 30 gün içerisinde birden fazla kez alınabiliyor. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 30. günde yenilenir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.