Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Avia Faturasıza geçiş yapacagım ama başlıkta hem faturalı hemde faturasız için yeniyil yazınca emin olamadım sonuç itibari ile Faturasız için "SUPER FIRSAT" yazıp göndermem gerekiyor 2. adımda değil mi ? ilginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

@Avia Faturasıza geçiş yapacagım ama başlıkta hem faturalı hemde faturasız için yeniyil yazınca emin olamadım sonuç itibari ile Faturasız için "SUPER FIRSAT" yazıp göndermem gerekiyor 2. adımda değil mi ? ilginiz için teşekkürler.

Aynen o sekilde hocam super firsat 4545

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Türkcell e git avea ya gel

10 lira için uğraşmayalım okadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasız hat almak istesek hat ücreti olarak başta ne kadar ödüyoruz ve faturalı alırsak 12 aylık döneme yayılan taksitlerimiz ne oluyor alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
  • bugün ptt'ye son pttcell faturamı ödemek için gitmiştim. Oradaki adam neden hattınızı taşıdınız memnun değil misiniz vs gibisinden sorular sordu. Dedim böyle daha uygun paket buldum. Sonra diğer çalışan kız hangi firmaya geçtiğimi filan sordu. Avea olduğunu ve bu paketi söyledim. Çok iyi dedi ve diğer çalışan adam bir anda ortadan kayboldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarell

Faturasız hat almak istesek hat ücreti olarak başta ne kadar ödüyoruz ve faturalı alırsak 12 aylık döneme yayılan taksitlerimiz ne oluyor alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

Faturasız 40 TL diye biliyorum. Faturalı alırsanız 56 TL idi sanırım. 12 aya bölüp her ay faturaya ekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

bugün ptt'ye son pttcell faturamı ödemek için gitmiştim. Oradaki adam neden hattınızı taşıdınız memnun değil misiniz vs gibisinden sorular sordu. Dedim böyle daha uygun paket buldum. Sonra diğer çalışan kız hangi firmaya geçtiğimi filan sordu. Avea olduğunu ve bu paketi söyledim. Çok iyi dedi ve diğer çalışan adam bir anda ortadan kayboldu

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    ptt faturana da+ 20 eklenecek. 34 odersin. ayrıca tk vergisi devam edecek. yıllık 15 de o yapar

• inexo kullanıcısına yanıt
    Hocam sen uzun zamandır avea ile ilgili bilgi sahibisin takip ediyorum seni.Sana sormak istedim.Ben 19 tl vodafıone 1 gb ınternet abonesıyım fakat 22 tl yapıyorlar ben de zaten internet 1 gb yetmşyor diye PTTCELL e geçecektim ama woops u okudum sizce ne yapmam lazım. Aylık sms kullandığım max. 250 olmaz. 500 dk yı geçmem ama internet 1 gb 20 gün gidiyor.

Yardımcı olacak tüm arkadaşlardan cevap beklemekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Hocam sen uzun zamandır avea ile ilgili bilgi sahibisin takip ediyorum seni.Sana sormak istedim.Ben 19 tl vodafıone 1 gb ınternet abonesıyım fakat 22 tl yapıyorlar ben de zaten internet 1 gb yetmşyor diye PTTCELL e geçecektim ama woops u okudum sizce ne yapmam lazım. Aylık sms kullandığım max. 250 olmaz. 500 dk yı geçmem ama internet 1 gb 20 gün gidiyor.

Ptt ve Avea ayni altyapiyi kullanıyorsinyalleri ayni yani faturali woops alirsaniz 2 gb sonrasi sinirsiz baglanti olur ptt de 250 MB sonra sinirsiz olur woops daha avantajlıyani

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    Yani bu durumda İbre woops u gösteriyor faturasiz woops ile faturali arasinda ne fark var ki? Ben 500 dk aşaeim diye korkuyorum.

• quote:

ben de ayni 19 liralik paketi kullaniyorum Vodafone da, simdi bir kamu mega referansi bulabilirsem 1000dk+5000sms+4 GB net 27 TL olan tarifeye geçmeye calisacagim bulamazsam woops en iyisi aveaya geçip 25 yaş alto ise WOOPS yazip yolluyoruz direk değilseniz TC istiyor woopslu olunca SUPER FIRSAT yazip 4545 e gönderdik mi tamam vodafone a da

• hsndnc kullanıcısına yanıt
    Kızım 5 yasında onun TC si olur mu?

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    7-25 yas arasi olması lazım hocam

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    peki telsiz kullanım bedeli var mı faturasızlarda
  • quote:

peki telsiz kullanım bedeli var mı faturasızlarda

Hat taşıma yapıldığı zaman o yıl telsiz ücreti yok

• 600 dk 1000 sms 4gb internet 25tl faturalı 12ay taahüt nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Yıkılan paket 19'du, 23 yaptılar.

Bu paketide 23'ten 30'a çekerler tahminen.

pahalımı ?
    ayrıca bu paketi 28 yapacaklar yıl sonunda
  • quote:

Yani bu durumda İbre woops u gösteriyor faturasiz woops ile faturali arasinda ne fark var ki? Ben 500 dk aşaeim diye korkuyorum.

Tek fark faturalida 2GB sonrasi biz düşüyor baglanti devam ediyor faturasizda 2GB sonrası kota asimi oluyor

• Tarife çok iyi geçecektim ama sistemleri göçük durumda, akşam tekrar arıyım.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.