Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu bir gerçek ki WOOPS'un internet hızı normal kullandığımız avea paketlerinden daha da yavaş. Kriz geçirmek istiyorsanız geçin..Allahtan tahattüt filan yok faturasızlarda.Uzak dursun gelecek aylardan sonra bu WOOPSS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

1megabit hız cep telefonu için gayet yeterli

Ben sadece feysbuka bağlanmadığım için yetmiyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

1megabit hız cep telefonu için gayet yeterli

Ben sadece feysbuka bağlanmadığım için yetmiyor maalesef.

Radio dinliyorum tv iziyorum çok az nadiren youtube izliyorum facebook takılmam sosyal paylaşım site saçmalıklarından uzağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısıtlama falan yok arkadaşlar.
     AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!
  • Kampanya devam mi?

Yarin tcellden aveaya gecise basvuracagim ona gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 6 Şubat 2014; 22:23:01 >
  • Yahu ben de hiç çekmiyor demiyorum ki. Şimdi evdeyim bimcell ile evde hiç problem yaşamaz iken bu pakette devamlı problem yaşıyorum. Gittiğim gezdiğim yerlerde bimcell ile edge dahi foruma girebilirken bunda doğru düzgün bağlantı bile alamıyorum. Bir terslik var da yakında kokusu çıkar.
  • Yıkılan pakette gayet memnundum ta ki buna geçene kadar. İnternet kesinlikle facia haline geldi. Turkcell'in yıldız paketine geçtim bende. Ayın 8inde geçişim tamamlanacak, paketimin bitmesini bile beklemedim. E kim kaybediyor? Avea. Böyle yapacağına hiç kampanya yapma daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

Yıkılan pakette gayet memnundum ta ki buna geçene kadar. İnternet kesinlikle facia haline geldi. Turkcell'in yıldız paketine geçtim bende. Ayın 8inde geçişim tamamlanacak, paketimin bitmesini bile beklemedim. E kim kaybediyor? Avea. Böyle yapacağına hiç kampanya yapma daha iyi...

Evet maalesef bu pakete gecince internet hizi bilerek dusurtuluyor gibi daha once yazmistik pek kaale alan olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Arkadaşlar birkaç sorum var. Hat abimin üzerine ama şu an kendisi şehir dışında gelme durumu da hiç yok. Kimlik fotokopisi yeterli olur mu hat taşıma için? Turkcell'den geçeceğim faturasıza acaba 23 tl 12 ay boyunca mı sürecek yoksa istediğim zaman faydalanabiliyor muyum ve son tarih ne zaman?Yanıtlarsanız sevinirim. :)

Yardımcı olur musunuz? :)
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    abiniz bulunduğu şehirde bir avea bayisin e gidip sizin numaranızı taşıma talebinde bulunur. Size de sim kartı kargo ile gönderir hocam. Evet en az on iki ay geçerli.

• Nevi şahsına münhasır kullanıcısına yanıt
    bimcell ile 4 mbps download yapılan yerde bu paket ile 1 mbps zor geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Yıkılan pakette gayet memnundum ta ki buna geçene kadar. İnternet kesinlikle facia haline geldi. Turkcell'in yıldız paketine geçtim bende. Ayın 8inde geçişim tamamlanacak, paketimin bitmesini bile beklemedim. E kim kaybediyor? Avea. Böyle yapacağına hiç kampanya yapma daha iyi...

Evet maalesef bu pakete gecince internet hizi bilerek dusurtuluyor gibi daha once yazmistik pek kaale alan olmadi.

Bende dün geçmiştim bugün sisteme gireceklerdi. İptal edilir mi acaba? Turkcell yıldıza geçecektim kontürlü hatmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

abiniz bulunduğu şehirde bir avea bayisin e gidip sizin numaranızı taşıma talebinde bulunur. Size de sim kartı kargo ile gönderir hocam. Evet en az on iki ay geçerli.

Kimlik fotokopisi yeterli olmaz mı hocam ben halletmeye çalışsam şu anda asker çarşı durumu da yok maalesef. :)
  • quote:

Turkcell Yıldız tarife için dün bana sms geldi "500Dk 1Gb Internet 1000Sms 30TL" diye , ancak 500Dk nın her yöne olup olmadığını bilmiyorum sizin paket nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

bimcell ile 4 mbps download yapılan yerde bu paket ile 1 mbps zor geçiyor.

Aynı sorun bende de var hocam, Bimcell'de sorun yaşamazken Avea'da sorun yaşıyorum... Sim kart kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Yahu ben de hiç çekmiyor demiyorum ki. Şimdi evdeyim bimcell ile evde hiç problem yaşamaz iken bu pakette devamlı problem yaşıyorum. Gittiğim gezdiğim yerlerde bimcell ile edge dahi foruma girebilirken bunda doğru düzgün bağlantı bile alamıyorum. Bir terslik var da yakında kokusu çıkar.

Abi aynı sorun bende de var. 1 sene Bimcell'de hiç sıkıntı öıkmazken 1 aydır Avea pişman etti bazen...
  • ben turkcellden taşıycam hattımı, şu an turkcell faturalı. hiç turkcelle gitmeden avea ile halletsem olur heralde dimi? turkcellde herhangi bi tahütüm yok. günü gelince otomatik olarak avea ya geçerim yeni sim kartımı takarım. mesela turkcellde de 15 gün geçmiş olsa fatura dönemi başlayalı benden sanırım yarı aylık para alacak o ay için.

bu şekilde mi oluyor arkadaşlar? aslında garanti olsun diye tcelli faturasız yapayım önce diyorum ama bu seferde avea ya geçene kadar kontor yüklemem gerekecek o da boşa masraf olacak. tcell bi yerden bişeyler takmaz diye düşünüyorum ama bellide olmaz tabi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ben turkcellden taşıycam hattımı, şu an turkcell faturalı. hiç turkcelle gitmeden avea ile halletsem olur heralde dimi? turkcellde herhangi bi tahütüm yok. günü gelince otomatik olarak avea ya geçerim yeni sim kartımı takarım. mesela turkcellde de 15 gün geçmiş olsa fatura dönemi başlayalı benden sanırım yarı aylık para alacak o ay için.

bu şekilde mi oluyor arkadaşlar? aslında garanti olsun diye tcelli faturasız yapayım önce diyorum ama bu seferde avea ya geçene kadar kontor yüklemem gerekecek o da boşa masraf olacak. tcell bi yerden bişeyler takmaz diye düşünüyorum ama bellide olmaz tabi??

turkcell ile işiniz yok. avea bayisine gidin yeter. sözleşme, tahatüt vs yoksa takmazlar. atıyorum fatura kesim 25 şubat, 25 şubata kadar numara taşınırsa sadece şubat faturası gelir. 26 şubata kalırsa mart faturası da gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Storage

quote:

Turkcell Yıldız tarife için dün bana sms geldi "500Dk 1Gb Internet 1000Sms 30TL" diye , ancak 500Dk nın her yöne olup olmadığını bilmiyorum sizin paket nasıl?

250dk turkcell 250dk her yöne şeklinde ama zaten konuştuğum numaraların çoğu Turkcell.
  • 26.12.13 tarihinde 11:56:00 da hattıma süper fırsat paketi tanımladımhttp://www.avea.com.tr/...r/SuperFirsatPaketiYeni linkinde kampanya koşullarında 9. maddede yer alan bilgiye dayanarak tanımlanan dakika ve megabaytların 30 gün sonunda sona ereceği ve hattımda para olursa otomatik yenileneceği bilgisine istinaden hattıma tarihinde 30 TL yükledim ancak tarafıma paketimin süresinin bittiğini belirten bir bilgi olmadan 25/01/2014 tarihinde 23:59:59 da paketin süresi sonlandırılmış ve hattımda para olmasına rağmen otomatik olarak 26/01/2014 00:00:01 de paketim yenilenmemiştir.Bu nedenle 26/01/2014 te yaptığım 5.61 MB internet kullanımı sonucu hattımda bulunan bakiyeden 29 TL olarak ücretendirilmiş ve sonrasında hattınızda bakiye yok diye paketim yenilenmemiştir.burda tüketici yanıltmaya yönelik işlem yapılmakta olup bu konuda insanlar mağdur edilmektedir.firma ile görüşmelerimde sistemin bu şekilde kurulduğu ve kullanıcı hatası olduğu belirtilmiş hatalı kurulan ve tüketiciyi yanıltan sistem ile tüketici mağdur edilmiştir.

Ayrıca Yıkılan pakette download hızı 4-6 mbps iken bu pakete geçtiğimde 1-2 mbps düşürülmüş H+ değilde H veya 3G çeken yerlerde 100-500 Kbps düşürülmüştür.aynı noktada kamu mega hatlı telefonla yapılan testlerde diğer hatla iki kata yakın hız alındığı görülmüştür.Bu sebeple kullanıcıyı yanıltmaya yönelik işlem yapılmakta olup tüketici mağdur edilmiştir.

bu tüketici mağduriyetleri ile ilgili BTK nın duruma müdahale etmesi tarafımca istenmiştir kuruma bilgi verilmiştir.Bu konuyla siz tüketicilerinde ilgilenmesi ilgili kuruluşları bilgilendirmesi ve SALAK yerine konmamanız ve kötü mötü ucuz ya ona bak zihniyetinden çıkıp hakkınız aramanız gerekmektedir.

Bilgilerinize

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.