Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vampirelf

26.12.13 tarihinde 11:56:00 da hattıma süper fırsat paketi tanımladımhttp://www.avea.com.tr/...r/SuperFirsatPaketiYeni linkinde kampanya koşullarında 9. maddede yer alan bilgiye dayanarak tanımlanan dakika ve megabaytların 30 gün sonunda sona ereceği ve hattımda para olursa otomatik yenileneceği bilgisine istinaden hattıma tarihinde 30 TL yükledim ancak tarafıma paketimin süresinin bittiğini belirten bir bilgi olmadan 25/01/2014 tarihinde 23:59:59 da paketin süresi sonlandırılmış ve hattımda para olmasına rağmen otomatik olarak 26/01/2014 00:00:01 de paketim yenilenmemiştir.Bu nedenle 26/01/2014 te yaptığım 5.61 MB internet kullanımı sonucu hattımda bulunan bakiyeden 29 TL olarak ücretendirilmiş ve sonrasında hattınızda bakiye yok diye paketim yenilenmemiştir.burda tüketici yanıltmaya yönelik işlem yapılmakta olup bu konuda insanlar mağdur edilmektedir.firma ile görüşmelerimde sistemin bu şekilde kurulduğu ve kullanıcı hatası olduğu belirtilmiş hatalı kurulan ve tüketiciyi yanıltan sistem ile tüketici mağdur edilmiştir.

Ayrıca Yıkılan pakette download hızı 4-6 mbps iken bu pakete geçtiğimde 1-2 mbps düşürülmüş H+ değilde H veya 3G çeken yerlerde 100-500 Kbps düşürülmüştür.aynı noktada kamu mega hatlı telefonla yapılan testlerde diğer hatla iki kata yakın hız alındığı görülmüştür.Bu sebeple kullanıcıyı yanıltmaya yönelik işlem yapılmakta olup tüketici mağdur edilmiştir.

bu tüketici mağduriyetleri ile ilgili BTK nın duruma müdahale etmesi tarafımca istenmiştir kuruma bilgi verilmiştir.Bu konuyla siz tüketicilerinde ilgilenmesi ilgili kuruluşları bilgilendirmesi ve SALAK yerine konmamanız ve kötü mötü ucuz ya ona bak zihniyetinden çıkıp hakkınız aramanız gerekmektedir.

Bilgilerinize

Helal olsun çok güzel açıklamışsın. Şu bir gerçek ki internet hızı berbattan daha da beter. Woops tamamen bir hayal kırıklığı. 2 gb diye göz boyuyorlar. 2 gblık net olsa ne olacak çöp olduktan sonra!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• devam ediyor mu?
  • Ptt celin 250 MB sonrasında sinirsizi 128 kbps yani gibi woopsta 100 MB sonraki 1900 megabayt 128-1024 kbps ..adam yanimda turkcell le 7-8 Mbps takiliyor hd video izliyor ben 240p video da bile takila takila izliyorum. Avea ameleliktir. BiMde 5 liraya sucuk var migrosta 15 liraya maret sucuk var.biri bütün tavuktan yapilir ishal eder biri %100 dana dir adam gibi sucuktur.amaç sucuk yemekse ikisinde sucuk ama biri kkaliteli biri dandik Avea da dandik sucuk gibi hile hurda dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea bu sefer taklaya getirdi bizi. Daha başımıza ay sonu paket aktif edilmedi muhabbeti de gelmedi. Bir de öyle bir sorun var. İyi ki faturalısına geçmemişiz. Bir günde 6 aylık parayı takarlardı. Az kullanayım bime dönerim heralde.
  • quote:

Ptt celin 250 MB sonrasında sinirsizi 128 kbps yani gibi woopsta 100 MB sonraki 1900 megabayt 128-1024 kbps ..adam yanimda turkcell le 7-8 Mbps takiliyor hd video izliyor ben 240p video da bile takila takila izliyorum. Avea ameleliktir. BiMde 5 liraya sucuk var migrosta 15 liraya maret sucuk var.biri bütün tavuktan yapilir ishal eder biri %100 dana dir adam gibi sucuktur.amaç sucuk yemekse ikisinde sucuk ama biri kkaliteli biri dandik Avea da dandik sucuk gibi hile hurda dolu

Nokta
  • 4 mbit konya merkez su an

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Avea bu sefer taklaya getirdi bizi. Daha başımıza ay sonu paket aktif edilmedi muhabbeti de gelmedi. Bir de öyle bir sorun var. İyi ki faturalısına geçmemişiz. Bir günde 6 aylık parayı takarlardı. Az kullanayım bime dönerim heralde.

Ben de o 2.sorundan korkuyordum, geçen gün yenilendi, sıkıntı çıkmadı. Tarihlere dikkat etmeli... Memnun kalmazsam ben de tekrar dönüş yaparım...
  • Kocaeli merkezde bile zor çekiyor bu Avea. Fiyat iyi ama kalite olmadıktan sonra....
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam ben 8 aldığım yerde oldu(Konya merkezde). Yani hiç girmiyor gibi bir şey söylemiyorum. Fakat ping acayip yüksek. Sayfa açılmıyor bile(her zaman değil ama sık sık). En son 8mbit üstü ölçüm yapmıştım ping 160 küsürdü. Yani bu pingle site açamıyoruz. Eski klişe bir söz olacak ama "Girmiyor"
  • quote:

Ptt celin 250 MB sonrasında sinirsizi 128 kbps yani gibi woopsta 100 MB sonraki 1900 megabayt 128-1024 kbps ..adam yanimda turkcell le 7-8 Mbps takiliyor hd video izliyor ben 240p video da bile takila takila izliyorum. Avea ameleliktir. BiMde 5 liraya sucuk var migrosta 15 liraya maret sucuk var.biri bütün tavuktan yapilir ishal eder biri %100 dana dir adam gibi sucuktur.amaç sucuk yemekse ikisinde sucuk ama biri kkaliteli biri dandik Avea da dandik sucuk gibi hile hurda dolu

bulundugunuz yerde sorun olmasin? ne zaman forumda avea soyle boyle dense test yapiyorum daha hic 4-5 mbit in altinda gormedim. anadolunun dandik bir sehrinde 20 mbit i bile gecebiliyor hatta. su yogun saatte turkiyenin en kalabalik ilcesinde 2 dis cekerken test yaptim sonuc yine oldukca iyi. ben anlayamadim bu isi bir turlu.
     AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

• dün akşam 8 gibi taşımak için başvurdum şuan hattım avea'ya taşınmış. 24 saat dolmadı şaşırdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 7 Şubat 2014; 17:40:18 >
  • quote:

Hocam iyi denilen koskoca şahin sucakta bile farklı maddeler çıktı
  • internet hızında düşme felan yok hızı gayet iyi, sizin bulunduğunuz yerde sorun vardır
  • Su an ankarada kizilayin gobegindeyim ne twitter açılıyor ne facebook.bi saattir foruma girmek icin uğraşıyorum. Boyle sikayetler artarsa herkes tekrar eski hattina donecek gibi
     AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalhakan -- 7 Şubat 2014; 18:34:50 >
  • herkes mükemmeli arıyor. Turkcell'e bakarsanız kazık diye yakınıyorsunuz. Bu adamlar bu fiyata bu tarifeyi veriyor buna da bir kulp takıyorsunuz. Siz bence kendi operatorunuzu kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

herkes mükemmeli arıyor. Turkcell'e bakarsanız kazık diye yakınıyorsunuz. Bu adamlar bu fiyata bu tarifeyi veriyor buna da bir kulp takıyorsunuz. Siz bence kendi operatorunuzu kurun.

Bu forumun amacinin ne oldugunu düşünüyorsunuz.heralde herkes iyisini kotusunu yazacak

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalhakan

quote:

herkes mükemmeli arıyor. Turkcell'e bakarsanız kazık diye yakınıyorsunuz. Bu adamlar bu fiyata bu tarifeyi veriyor buna da bir kulp takıyorsunuz. Siz bence kendi operatorunuzu kurun.

Bu forumun amacinin ne oldugunu düşünüyorsunuz.heralde herkes iyisini kotusunu yazacak

forumun amacıyla alakalı bir durum yok. İnsanları tam anlamıyla memnun edemezsin. Turkcell pahalı, vodafone dandik çekmiyor, avea dandik çekmiyor. Başka seçenek kaldıysa ona geçelim.
  • quote:

quote:

quote:

forumun amacıyla alakalı bir durum yok. İnsanları tam anlamıyla memnun edemezsin. Turkcell pahalı, vodafone dandik çekmiyor, avea dandik çekmiyor. Başka seçenek kaldıysa ona geçelim.

Ben mesela bundan once vodafonedaydim cekim kalitesi cidden iyidi internet açısından.boyle devam ederse tekrar donmeyi düşünüyorum ki bu da gayet normal bisey.fiyat performans olarak iyisinii bulmak icin deniyorum

• iyi fırsatmış
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben mesela bundan once vodafonedaydim cekim kalitesi cidden iyidi internet açısından.boyle devam ederse tekrar donmeyi düşünüyorum ki bu da gayet normal bisey.fiyat performans olarak iyisinii bulmak icin deniyorum

hocam performans olarak en iyisi tartışmasız turkcell fakat fiyat konusunda avea en iyisi. Ara ara çekim konusunda problem yaşıyorum ama turkcell de 35 tl vermektense 2 3 kere çekim problemi yaşamayı tercih ederim.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.