Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 23 liralık yıkılan paketi kullanıyorum. 500dk 1000sms 1gb internet.. şimdi internet yavaş denmesi üzerine peş peşe denemeler yaptım sonuç böyle oldu. artarak yükseldi hız. ama woops paketinin internetinde hile hurda yapıyorlarmı bilemiyorum tabi.

Not: yukarda tcellden buna taşımayı düşünüyorum dediğim hat annemin bu arada yanlış anlaşılma olmasında

Edit: konum, İzmir - Narlıdere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 7 Şubat 2014; 19:20:35 >
  • Bu pakette gerçekten hız sınırı mı internetinde?
  • vodafone faturalıdan geçiş yapmayı düşünüyorum başka operatörün faturalısından faturasız aveaya geçenler fazladan ücret ödemişler sanırım faturalıya geçsek bu ücret yinede ödeniyor mu acaba?
  • Kayseri Talas Avea 3G çekmiyor bilginiz olsun
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Meseleyi anlamamışsınız beyefendi.

Kötü diyenler(misal ben) Avea kötüdür demiyor. Woops pakette bir terslik var gibi diyoruz. BİM de avea alt yapısıyla çalışıyor ama böyle değil diyoruz. Konuşmada sıkıntı yok ama internetinde bir cinslik var diyoruz. Öte yandan aylık paket yenilenmesinde haksızlık yapılıyor diyoruz. Demeyelim mi yani? Taahhüd edileni istiyoruz istemeyelim mi yani? Aycell'den beri Avea kullanıyorum hesap et kaç sene olmuş. Sence mükemmeli arayan biri olsam böyle boş boş konuşur muyum?
  • aveaya geçtim pişmanım günü dolsun hemen geri dönecem..
  • 3-4 gün oldu aveaya geçeli. Şu anlık çekmeme, 3g de yavaşlık gibi sorunlarla karşılaşmadım. Olumsuz duyumlardan ötürü taahhütte vermedim, olmadı 1 ay dolunca geri dönüş yaparım diye ama şu anlık bir sıkıntı yok. Bakalım paket yenilenme zamanında sorun olacak mı??
  • Nevi şahsına münhasır kullanıcısına yanıt
    Pttcell'den gecis yaptım. Hız testlerimde aynı degerleri aldım. 3 4 mbps den asagi alan yok zaten. O dedigiz konuyu tam bilemiyorum. Cekme problemiyle ilgili mesaj gordum ondan yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta woopstan mesaj geldi kayıt oldum geçen gün yükleme yaptım ve bana bu mesaj geldi kayıtta ve yüklemede sorun olmadı
    Tebrikler! Super Firsat Paketi ile 23 TL'ye 30 gun boyunca yurtici heryone 500 dakika, yurtici heryone 5000 SMS ve 2 GB cepten interneti rahat rahat kullanabilirsin.

• aynı noktadaki vodafone hızım ve avea hızım, aveanın sorunu aynı noktada 5 test yapsam 3ü normal hız oluyor 2si sapıtıyor 0.3 mb felan oluyor yani stabil değil ama vodafoneda hep aynı değerlerde 1-2 aşşa yukarı çıkıodu.

• soyturk58 kullanıcısına yanıt
    Hah işte biz de bunu diyoruz. Hay eline sağlık.
  • AVEA sanıyorum son teknoloji önceliklendirme sistemi kullanıyor. Bunu da hizmet sağlayıcılar arasında değil, tarifeler arasında da yapıyor.

Eğer Woops ile ilgili bu kadar veri hızı farklılığı oluşuyorsa başka bir açıklaması yok.

Tahmini olarak önceliklendirme sistemini basit bir şekilde anlatayım:

AVEA Çok Önemli Kullanıcılar (kritik otoriteler, örn: Başbakan) : P0
    AVEA Özel Kullanıcılar (Kendi personelleri, özel müşteriler, vb.) : P1
    AVEA Normal Tarife Kullanıcıları: P2
    PTTCell: P2
    BİMCell: P2
    AVEA Düşük Tarife Kullanıcıları: P3

İletişim sisteminin kaynakları, ağa bağlı kullanıcıların önceliklerine göre paylaştırılır. Örneğin P1 kullanıcısının olduğu bir hizmet ağında P1 her defasında talep ettiği kaynağı kullanır, vb.

Her bir öncelik seviyesinde kritik - düşük hizmet - yüksek hizmet konusunda belirli bir paylaşım şeması da yer alabilir.

Anlatılanlara bakılırsa Woops belki üçüncü, belki dördüncü seviye hizmet alıyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 8 Şubat 2014; 3:43:58 >

• Vodafone'dan avea'ya Woops faturalıya hat taşıma için başvurdum bugün 3. gün(hala taşıma bekliyorum) ama yazılanları okudukça yanlışmı yaptım acaba diye düşünmeye başladım

Evde halihazırda Turkcell ve vodafone kullananlar var avea'lı bir yakınım gelince test yaptım(woops değil 4gb'lık başka bir tarife)

test sonuçlarına göre Turkcell tartışmasız en iyi ama fiyat malum avea ve vodafone yakın değerler verdi ama burada söyledikleri gibi avea'da hız stabilitesi diğerlerine göre daha az
    Fiyata göre buda kabul deyip hat taşıma başvurusu yaptım burada Woops'taki düşük internet hızını okudukça acaba yanlış mı yaptım diye şimdi kara kara düşünüyorum

sanırım woops'a geçtikten sonra taahhüt vermeyip bir süre kullanacağım

Turkcell'in yıldız tarifesindeki internet 1 GB yerine 2 GB ve üstü olsa düşünmeden ona geçerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 8 Şubat 2014; 8:53:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

Ptt celin 250 MB sonrasında sinirsizi 128 kbps yani gibi woopsta 100 MB sonraki 1900 megabayt 128-1024 kbps ..adam yanimda turkcell le 7-8 Mbps takiliyor hd video izliyor ben 240p video da bile takila takila izliyorum. Avea ameleliktir. BiMde 5 liraya sucuk var migrosta 15 liraya maret sucuk var.biri bütün tavuktan yapilir ishal eder biri %100 dana dir adam gibi sucuktur.amaç sucuk yemekse ikisinde sucuk ama biri kkaliteli biri dandik Avea da dandik sucuk gibi hile hurda dolu

bulundugunuz yerde sorun olmasin? ne zaman forumda avea soyle boyle dense test yapiyorum daha hic 4-5 mbit in altinda gormedim. anadolunun dandik bir sehrinde 20 mbit i bile gecebiliyor hatta. su yogun saatte turkiyenin en kalabalik ilcesinde 2 dis cekerken test yaptim sonuc yine oldukca iyi. ben anlayamadim bu isi bir turlu.

Alıntıları Göster
    Öyle test yapınca ping süresi normalmiş gibi gözüküyor fakat basit google aramasında,haritalar da 30-60 sn beklettiği oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 8 Şubat 2014; 9:22:15 >

• Bende yeni geçtim iki hafta olacak ilk hafta internetle çok işim olmadı ama artık resmen bezdirdi beni.bir sayfayı açmak bu kadar uzun sürmezki. Gprs hızı desem değil o bile daha hızlı çoğu zaman. Anlamış değilim. Dün aradım iki ayar yaptırdılar hiç bir fark yok. Sanırım sözde 2 gb internet var. Kısacası Avea şu an için benim açımdan koca bir pişmanlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Meseleyi anlamamışsınız beyefendi.

Kötü diyenler(misal ben) Avea kötüdür demiyor. Woops pakette bir terslik var gibi diyoruz. BİM de avea alt yapısıyla çalışıyor ama böyle değil diyoruz. Konuşmada sıkıntı yok ama internetinde bir cinslik var diyoruz. Öte yandan aylık paket yenilenmesinde haksızlık yapılıyor diyoruz. Demeyelim mi yani? Taahhüd edileni istiyoruz istemeyelim mi yani? Aycell'den beri Avea kullanıyorum hesap et kaç sene olmuş. Sence mükemmeli arayan biri olsam böyle boş boş konuşur muyum?

Hacı bim kullanan az avea kullanan yoğun
    aynı alt yapı ama servis kodları farklı olduğu için bimde verilen hizmet daha akıcı
    bende de o durum var geceleri bim interneti etkilenmezken avea etkileniyor arastırdım ve bu sonucu buldum

• Bugün yıkılan paketi iptal edip buna geçmeyi düşünüyorum, 23 tl ye alabilirmiyim? 200000 kişi kullanıcı kotası olduğu söyleniyor. 28 tl ye almak istemem... varmı yakın tarihte geçen...

• En üsttekini geçin o sabit internet ile yapıldı.

İki ve üç Vodafone 3G, sadece data hattı.
    Dört beş ve altı Avea 3G, yıkılan'dan Woops'a taşınmış normal hat.

Turkcell de vardı ancak microsim olduğu için takamadım bu cihaza. Diyeceğim o ki herkesin aldığı sonuç değişiyor, ben en iyi Internet hizmetini Avea'dan alıyorum şu an.
  • Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Biraz kullanayım düzelmezse ben de başka paketine geçeceğim artık
  • Dün bir polis tanıdıgı referans göstererek kamu mega tarifesine geçtim.her yöne 1000 dakika 5400 dakika şebeke içi 1000 sms 4 gb internet 12 ay kalma sozu ile 27 tl..bence enuygun kampanya bu..bir emniyet mensubu vs bulup bunu alın bence..
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.