Şimdi Ara

AVEA FATURA % 50 İNDİRİM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
29
Favori
37.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aveayi cok aradim ise yaramadi. hatta bir kac mesaj once burayada yazmistim.

simdi aveanin yeni bi tarifesi cikmis.. ttnet ve ttelekom abonesi iseniz avea faturanız 1000 dakika 5000 sms ve 1gb sinirsiz internet(1 gb tan sonra yavas)
    3 faturayada 12 ay kalma sozune 23tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 18 Haziran 2014; 19:54:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

aveayi cok aradim ise yaramadi. hatta bir kac mesaj once burayada yazmistim.

simdi aveanin yeni bi tarifesi cikmis.. ttnet ve ttelekom abonesi iseniz avea faturanız 1000 dakika 5000 sms ve 1gb sinirsiz internet(1 gb tan sonra yavas)

Bizede indirim falan yapmadilar ya vodafone gececem bu tarifenin adi ne avea faturalilar gecebiliyor mu peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

aveayi cok aradim ise yaramadi. hatta bir kac mesaj once burayada yazmistim.

Bizede indirim falan yapmadilar ya vodafone gececem bu tarifenin adi ne avea faturalilar gecebiliyor mu peki

Bende oyle dusunuyordum
    Hatta arastirmaya baslamistim dier hatlari
    Bunu gordum hemen gectim
    Bende faturaliyim. Once MH ni arayip o tarifeye gecmek gerekiyor. Gectikten sonra bi mesaj atmak gerekiyor. O mesaji attiginizde tc kimligineze ayit ttnet ve ttelekom abonesi olmaniz gerekiyor. Oyleyseniz onay mesaji hemen geliyor. Suan avea sitesine giremiyorum ismimi unuttum tarifenin.

• Aradım sallamadılar :) Üstüne bi de rezil ettiniz beni :) bana ne bana ne bak ona veriyorsunuz (çocuk sesi efekti :) ) der gibi hissettirdi sağolsun görevli Yolda gelirken geçtim turkcelle oldu bitti Kalırız 3 ay sonra geri döneriz olmadı napalım. Allah bu operatör değiştirmenin yolunu açandan razı olsun. Eyvalllahımız yok kimseye çok şükür :P
  • bu gün aradım avea yı,fatura fazla geliyor operatör değiştireceğim 3 tane hattım var dedim
    biz sizi arayacağız dediler ses seda yok.
  • tello2 T kullanıcısına yanıt
    Turkcell'e geçmek çok yanlış hareket olmuş. O rahatlık ve hızdan sonra Avea'ya nasıl dönebileceksiniz. Bari Voda'ya geçseydiniz, biraz daha tanıdık gelirdu Hocam :)

Şaka bi yana, TCell hatlı arkadaşların sayfa yüklerken görüyorum, içimden şunu yapmak geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Kamu Prestij Tarifesi kullanıyorum. Ayda 39 TL. Heryöne 1200 dk + Grupiçi sınırsız + 2000 SMS + 5 GB internet. 39 TL

Taahhütlü fiyat mi? Detaylı bilgi verir misiniz :)

• karaelmaslim K kullanıcısına yanıt
    Evet 12 ay
  • 500 dk hy+5000 sms+2 gb woops kampanyasından faydalanıyorum.Daha önceden %25 indirimim vardı.Ama gelen fatura indirimi %50den fazla :)
    Mh yi arayıp bana özel indirim vs.yokmu demiştim % 25 indirim vermişlerdi.
    10-11 Lira geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 19 Haziran 2014; 12:11:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğrudur benim de 2 yıldır %50 indirim kampanyam var. 12 aylık taahhüt karşılığında vermişlerdi. 5 GB internet + gol başına 100 mb internet, gs 3G modem ayda 20 tl, halen kullanıyorum. devam ettiği sürece kullanıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

avea faturalı için, herşey dahil en ucuz tarife ve paketi önerebilecek var mı?

internet istemiyorum, hatta sms bile olmasada olur, konuşma 100dk yeter aylık...

sabit ücret, vergi falan dahil hangi tarifeyi kullanmalıyım? veya paketi?

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/AylikHerYone200Dk

en uygun bunu biliyorum hatta kullanıyorum şimdilik
  • Avea nasıl bir politika güdüyor, anlamıyorum. Benim avea ilk kurulduğundan beri (öncesi aycell ve aria) olmak üzere üç hattım ver ve daha hiç operatör değiştirmedim. Şu an ortalama 40 TL ödüyorum her birine. Ne indirim için arıyorlar nede indirim yapıyorlar. Sanırsam enayi bulduk böyle iyi düşünüyorlar. MH ni arayıp birçok kişiye indirim yapıyorsunuz, dışarıdan yeni gelen aboneye güzel kampanyalar var ve ben neden hiç birinden yararlanamıyorum. Turkcell yada Vofofone eski müşterilerine hediye yada dakika hediye ederken, siz hep benim gibi eski müşterileri neden cezalandırıyorsunuz dediğimde, haklısınız demekten başka bir şey yapmıyorlar.
    Bazı arkadaşlar hattını taşı diyebilirler, burada önemli olan aveanın eski ve devamlı müşterini hiçe sayan terbiyesiz bir firma olması. Önümüzdeki bir hafta içinde de arayan olmazsa vdofone a üç hattımla beraber geçiş yapacağım, avea herşeyi bedava versede bu firmaya dönüş yapmayacağım.

• hocam bu faturasiz icin, bana faturali lazim

• Bana kız %25 demişti %50 tanımlamışlar bende 23tl ödüyorum.

• ben ayda 9,5 TL ye :

500 dakika her yöne
    5000 sms her yöne
    Ve 5gb internet alıyorum 5gb sonrası hız düşümlü oluyor o koyuyor biraz :(

• valla tahhutumun bitmesine tam 30 gün var. ve bir kez de olsun indirim için aranmadım :) süper ikili paket kullanıyorum 39 tl.

bu tarifenin daha iyisini kullanan ve daha az ödeyen arkadaşlar var...

• Pttcellde bu isi yapabilen var mi?

• Süper ikili tarifesindeyindeyim. Kuruldugu ilk gunden ber aveayim ne bir indirim ne bir dakika vermediler. Müsteri hizmetlerini arayıncada hattınıza tanımlı indirim yok diyorlar bende okkibby diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

Benim tarifemde 500 dk, 2000 sms, 2 gb internet hızlı sonra sınırsız ama yavaş internet 10.5 TL ödüyorum =))

Daha az ödeyen varsa yazsın merak ettim :D

bu çok iyiymiş ya tarife adı nedir bana da lazım 500 dk 2 gb int yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

ben ayda 9,5 TL ye :

500 dakika her yöne
    5000 sms her yöne
    Ve 5gb internet alıyorum 5gb sonrası hız düşümlü oluyor o koyuyor biraz :(

son faturanı buraya koyar mısın .. yerse tabi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.