Şimdi Ara

AVEA FATURA % 50 İNDİRİM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
29
Favori
37.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim tarifemde 500 dk, 2000 sms, 2 gb internet hızlı sonra sınırsız ama yavaş internet 10.5 TL ödüyorum =))

Daha az ödeyen varsa yazsın merak ettim :D
  • internet üzerinden online işlemlerde hat kapatma var acaba oradan komut versek fatura fazlalığı diye geri dönüş yapıp indirim yaparlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

bende 21 tl ye 600 dk, 1000 sms, 4 gb alıyorum diye seviniyordum. millet neredeyse üstüne para alacak.

hangi tarife bu
  • 500dk 500sms 2cigolayt internet 15.27TL
  • Sizin taahüt bitmesine ne kadar varken, Robot aradı. Bitmesine az kalmış olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsai

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

bende 21 tl ye 600 dk, 1000 sms, 4 gb alıyorum diye seviniyordum. millet neredeyse üstüne para alacak.

hangi tarife bu

Pro 600 e % 50 indirim

• 1000 dk 1000 sms 4gb internet her şey dahil 14 TL... Mega tarife..

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinsah52

1000 dk 1000 sms 4gb internet her şey dahil 14 TL... Mega tarife..

maşallah nası alabildin
    bu indırımı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim taahhütüm var. Ben de alabilir miyim? Taahhütün bitmesine 6 ay kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

Demek ki Avea çok fazla müşteriye bunu yapıyormuş =))

Bende 2 senedir 10 TL fatura ödüyorum hatta 2 ayda bir ödüyorum fatura tutarı 15 TL altında olduğu için bir sonraki aya devrediyor =))

Ben de 10 yılık Aria/Avea kullanıcısıyım. Hiç böyle bir teklifle gelmediler. Burada yazdığını görmesem "enayi" modunda devam edeceğim demek ki. Böyle haksız bir durum görmedim. Ya taahhüt veren herkese indirimi yap ya da hiç yapma değil mi?
  • haber verene teşekkürler. aradım aldım indirimi
  • Kamu Prestij Tarifesi kullanıyorum. Ayda 39 TL. Heryöne 1200 dk + Grupiçi sınırsız + 2000 SMS + 5 GB internet. 39 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtuna -- 6 Haziran 2014; 10:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

quote:

Demek ki Avea çok fazla müşteriye bunu yapıyormuş =))

Bende 2 senedir 10 TL fatura ödüyorum hatta 2 ayda bir ödüyorum fatura tutarı 15 TL altında olduğu için bir sonraki aya devrediyor =))

Ben de 10 yılık Aria/Avea kullanıcısıyım. Hiç böyle bir teklifle gelmediler. Burada yazdığını görmesem "enayi" modunda devam edeceğim demek ki. Böyle haksız bir durum görmedim. Ya taahhüt veren herkese indirimi yap ya da hiç yapma değil mi?

Haklısınız birde benim olayda en garip durumda ben hiçbir başvuruda bulunmadım kendileri aradı defalarca indirim yapalım diye nedenini inanın bende bilmiyorum ama fatura şahane =))

• Aynı durumu paylaşıyoruz aria zamanından beri 2 hattım var şuana kadar hiç teklif bile etmediler. Kampanyalardan aranması onayım olmasına rağmen
  • Her yöne 500dk 50000sms 1gb net 15 tl ödüyorum. Seneyede %50 indirim isterim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

Her yöne 500dk 50000sms 1gb net 15 tl ödüyorum. Seneyede %50 indirim isterim :D

zaten taahhüt var tekrar arasak bir halt olmaz sanırım. Siz taahhüt yokken mi arasınız hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

Her yöne 500dk 50000sms 1gb net 15 tl ödüyorum. Seneyede %50 indirim isterim :D

zaten taahhüt var tekrar arasak bir halt olmaz sanırım. Siz taahhüt yokken mi arasınız hocam.

Aynen hocam taahhüt yokken faturalıya geçmek istediğim zaman aradım 1 hafta fln sürdü sonra geri dönüş yapıp bu teklifi ilettiler kabul ettim bende.

Taahhütn bitmesine yakın tekrar arıyacağım yada bittiğinde ozamanda indirim yaparlar. Taahhüt varken yapcaklarını sanmam bitimine yakın arayın bence
  • biz niye bu fiyatlardan konuşma internet alamıyoruz ya.arkadaşlar bize de bilgi verse hangi pakete nasıl üye oldunuz...
  • quote:

Benim tarifemde 500 dk, 2000 sms, 2 gb internet hızlı sonra sınırsız ama yavaş internet 10.5 TL ödüyorum =))

Daha az ödeyen varsa yazsın merak ettim :D

guzelmis % kac indirim hangi tarife bende gecim :) 10.5 cok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea faturalı için, herşey dahil en ucuz tarife ve paketi önerebilecek var mı?

internet istemiyorum, hatta sms bile olmasada olur, konuşma 100dk yeter aylık...

sabit ücret, vergi falan dahil hangi tarifeyi kullanmalıyım? veya paketi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.