Şimdi Ara

AVEA FATURA % 50 İNDİRİM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
29
Favori
37.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mega kamu diye bir tarife göremedim,tüm kamuyla farkı nedir acaba.
  • Ben Gs mobile dörttedört tarifesindeyim yaklaşık 2,5-3 yıldır kullanıyorum. ilk 2 yıl aylık faturam 16,75tl idi. taahütüm bitmeden arıyorum, hattıma tanımlı indirim var mı diye. yok diyorlar tabiii. Bende taahhütüm ne zaman bitiyor ona göre operatör değişterebilirim yada avea bireysel hatlara geçmeyi düşünüyorum diye kayıt oluşturup kapatıyorum.3-5 gün sonra arayıp tanımlıyorlar indirimi. bu sene %25 alabildik. 45+vergi olacak faturam 30-31 geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

kamu mega lılar speed test yapabilir misiniz acaba? internet hızı normalinden daha düşük veriliyormuş diye duydum kamu mega tarifesinde olanlara.

AVEA FATURA % 50 İNDİRİM

quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

mega kamu diye bir tarife göremedim,tüm kamuyla farkı nedir acaba.

Avea Kamu Mega Avea'nın Emniyet Genel Müdürlüğü çalışanlarına sunmuş olduğu bir fırsat
    Gurup içi 5400 Dk. Her Yöne 1000 Dk. Her yöne 1000 SMS ve 4 GB internet 27 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimone -- 26 Mayıs 2014; 20:46:36 >

• Aramıyorlar geri hergün arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akadaslar bugun gorustum. Gorusmeyi de kayit ettim. Bi tellifte bulunmadilar. Umarim 2-3 icinde donerler.

http://dos ya.co/iyhuvkww0jia/avea_mus.hiz.3gpp.html

• quote:

kamu mega lılar speed test yapabilir misiniz acaba? internet hızı normalinden daha düşük veriliyormuş diye duydum kamu mega tarifesinde olanlara.

Gece saatlerinde hız 26 - 27 mbite kadar çıkıyor
     AVEA FATURA % 50 İNDİRİM

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Benim de kullandığım bir yöntem :) Ama %15 indirim vermişlerdi bana.Kamu Mega tarifesi (Her yöne 1000dk, 1000sms, 4 GB internet) 24 tl fatura geliyor.

9 aydır bende kamu megadayım, 27-28 arası değişip duruyor arasam indirim olur mu ki
  • Kamu megaya nasil gecebilirim. Biri yardimci olabilir mi?
    Ucreti neyse veririm...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Çek satış ta 50tl ye referans satıyorlar bakabilir sin

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Benim de kullandığım bir yöntem :) Ama %15 indirim vermişlerdi bana.Kamu Mega tarifesi (Her yöne 1000dk, 1000sms, 4 GB internet) 24 tl fatura geliyor.

9 aydır bende kamu megadayım, 27-28 arası değişip duruyor arasam indirim olur mu ki

Avea bu hocam hiç belli olmuyor, kamu mega kullanıp 18 tl fatura ödeyen gördüm."Kişiye Özel" adı altında kafasına göre indirim dağıtıyorlar neye göre verdikleri de belli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

quote:

AVEA FATURA % 50 İNDİRİM

hocam hangi gezegende yaşıyorsunuz acaba? boş daire falan varsa ben de taşınayım. biz dünya gezegeninde istanbul country de 3 mbit i geçemiyoruz valla

• Qbert1903 kullanıcısına yanıt
    Istanbul mecidiyeköyde bugüne kadar 1.6 mbitin üstünü görmedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Avea bu hocam hiç belli olmuyor, kamu mega kullanıp 18 tl fatura ödeyen gördüm."Kişiye Özel" adı altında kafasına göre indirim dağıtıyorlar neye göre verdikleri de belli değil.

kamu mega 27 lik tarifedeyiz bir arkadaşaımıza 2 aydır 22 tl geliyor bu ay 11 tl geldi. eşinin hattı için de bu ay faturalandırılacak kadar meblağ yok diye msj gelmiş. şimdi aradım mh ni arkadaşalarla aynı tarifem bende yararlanmak istiyorum dedim sizin numaranıza kampanyamız var mı bir bakalım dedi ve yokmuş ::::(( kayıt açayım arkdaşlar kampanya olduğunda sizi ararlar ya da msj göndirirler dedi. bakalım indirim kapabilecekmiyiz

• Dikkatli olun ben de bi keresinde bu şekilde arayıp hattımı konturluya çevirmiştim :) Blöf yaptım yemediler. Bende tükürdüğümü yalayamadım mecbur bir süre konturlu kullandım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

quote:

AVEA FATURA % 50 İNDİRİM

hocam hangi gezegende yaşıyorsunuz acaba? boş daire falan varsa ben de taşınayım. biz dünya gezegeninde istanbul country de 3 mbit i geçemiyoruz valla

Büyükada da çalışıyorum orada yer yer 1 ile 6 mbbps arası değişiyor. Kartal da bakıyorum 12-19 arası sonuçlar gördüm, ama 3G çekmeyen yerlerde çok var.

• Aynen. Bende referans olacak birini ariyorum.
    Pm atin

• kamu mega kullanıyorum. geçen ay durduk yere 1 kerelık %15 indirim yapıldı.
    geçen ay da bu ay da iyi geceler paketi satın aldım. 9 lira. 2 ayda da faturama yansımadı.
    nedenini bilmiyorum. :)
  • 4 yıldır avealıyım 3 aydır 20 tl ye heryone 600 dk + heryone 2000 msg + 4 gb 'a kadar hız dusumsuz sınırsız internet kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

4 yıldır avealıyım 3 aydır 20 tl ye heryone 600 dk + heryone 2000 msg + 4 gb 'a kadar hız dusumsuz sınırsız internet kullanıyorum.

tarife ismi nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

4 yıldır avealıyım 3 aydır 20 tl ye heryone 600 dk + heryone 2000 msg + 4 gb 'a kadar hız dusumsuz sınırsız internet kullanıyorum.

Aynı fiyattan abone olabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.