Şimdi Ara

Avea 4.5G Simkart Ucretsiz + 1GB Net Paketi Hediye (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
26
Favori
24.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beylikdüzü Marmarapark avm avea bayisinden dün yeni sim kartımı sorunsuz bir şekilde aldım.Hat benim üzerime kayıtlı olmadığı için hat sahibi ile gittim,5 dk. sürmedi.
    Telefondan mesaj atıyorlar,onay gelirse ücretsiz vereceğiz diyorlar.Telefonum da GM 4G olduğu için zaten sorun çıkma ihtimali yoktu.
    Yakın olan varsa Türk telekom bayisine gitmekle uğraşmasın,normal avea bayisi de yapabiliyor.
  • Ankara anatolium da degistirdim.

Zaten kapıda 4.5G sim ücretsiz yazıyordu.

Verdikleri kartin üzerinde 4.5G yazıyordu.

Gayet ilgiliydiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar hatları içinde geçerli mi ?
  • Diyarbakır/Ninova Park'ta sorunsuz bir sekilde degistiriyorlar arkadaslar ucret almadan.

• arkadaşlar hat sahibi değilim..Kendim gitsem değiştirirler mi yoksa kimlik fotokopisi fln mi istiyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

arkadaşlar hat sahibi değilim..Kendim gitsem değiştirirler mi yoksa kimlik fotokopisi fln mi istiyorlar ?

Değiştiremedim ben.kimlik istiyorlar fotokopiyi onlar çekecekmiş. Ikna edebilirsrniz fotokopiyi belki kabul ederler ama bedava oldugundan dolayi hic sanmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşkler krdsm cevap için..
  • Konuda 3 4 kere sorulmuş cevap gelmemiş ama. Tekrarlayayım Taraftar Hattı veya Fenercell için alan oldu mu? Varmı bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShankaFB

Taraftar hatları içinde geçerli mi ?

Gecerli de ortada taraftar hatti yok.

• Akasya AVM, hemen değiştirdiler.
  • Ankara'da Kızılay'a yakın değişim yapan bir yer var mı acaba?

• Cepten mesaj göndermişler..avea yetkili bayi veya ttnet bayilerde ücretsiz değiştirin diye..
  • Tesekkurler

• Mesaj atıyorum beş gündür sistemden yanıt yok t60 sanırım kıskançlık var ondan

• Arkadaşlar bugün 4.5G uyumlu simkart aldım. eskisinin şebekesi gidince yeniyi tak dediler ama hala eskisi çalışıyor ve yenisi açılmadı. Sabah 10 da yaptım saat 19 oldu hala açılmadı. nedendir ve ne yapmam gerekir? bana yarım saatte açılır demişlerdi :(
  • Bu simkartı 4.5 uyumlu aldık almasına ama bu sim kartı aldığımdan beridir şebeke sorunum var ara sıra sms göndermiyor aranınca ulaşılamıyorum sinyal seviyesi aniden düşüyor böyle sıkıntı yaşayan oldumu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: SeFfAh-1903

Avea bayilerinden alamıyormuyuz kartı

İlla Türk telekom bayisinemi gitmemiz gerekiyor ?

Net bilgi verebilecek olan varmı

Hocam zaten avea bayisinden aliyorsun ama turktelekom grup magazasi olacak tabelada logosu oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Beklediğim haber. Avea'nın kartları, Turkcell'in kartları gibi normal/mikro/nano olabiliyor mu?

evet oluyor bir kartı bayiye kestirmeden işaretli yerden kırıp kendi telefonuna takabiliyorsun. ve kopardığını atma sakın. çünkü adaptör görevi görüyor sonradan tekrar takabilirsin başka telefona takmak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohen

Arkadaşlar bugün 4.5G uyumlu simkart aldım. eskisinin şebekesi gidince yeniyi tak dediler ama hala eskisi çalışıyor ve yenisi açılmadı. Sabah 10 da yaptım saat 19 oldu hala açılmadı. nedendir ve ne yapmam gerekir? bana yarım saatte açılır demişlerdi :(

Yeni hattı açmamışlar. Benimde açmamışlardı 2 gün. Avea müşteri hizmetlerini arayıp, bayiyi şikayet ettim. 1.5 saat sonra açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Beklediğim haber. Avea'nın kartları, Turkcell'in kartları gibi normal/mikro/nano olabiliyor mu?

evet oluyor bir kartı bayiye kestirmeden işaretli yerden kırıp kendi telefonuna takabiliyorsun. ve kopardığını atma sakın. çünkü adaptör görevi görüyor sonradan tekrar takabilirsin başka telefona takmak istersen

Sağol. 4-5 gün önce aldım yeni kartımı.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.