Şimdi Ara

Avea 4.5G Simkart Ucretsiz + 1GB Net Paketi Hediye (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
26
Favori
24.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de dün 4.5G simkartımı aldım fakat hala geçiş yapılmadı. Az önce Avea Müşteri hizmetlerini aradım ve müşteri temsilcisine bağlandım. Sistemde bilmemne bir şey var dedi kendileri ilerleyen saatlerde ararsanız almış olduğunuz sim kartı da kontrol ederiz dedi. Bakalım artık ne zamana hallolacak. Bir daha arayacağım akşam saatlerinde. Şu firmaya çok şaşıyorum yahu.
  • Bayiler işleri çakallığa vurmuş dikkat edin. Aveanın ücretsiz yolladığı hatları müşterilere 8TL karşılığında satmaya çalışıyorlar.

4 Ayrı bayiye gittim 2si 8TL istedi. 1i kalmadı dedi. 1i verelim dedi.
  • Arkadaşlar Gebzedeki bayi ücretsiz veriyor ama taraftar hatları ellerinde yok sadece normal avea hatlarını değiştiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahim54

Arkadaşlar Gebzedeki bayi ücretsiz veriyor ama taraftar hatları ellerinde yok sadece normal avea hatlarını değiştiriyorlar.

Ben 2 bayiye sordum yok dedi gebzede. Avea bayiside 12 TL Dedi almadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumdan mesaj gönderdi uyumlu dedi ama elimizde taraftar hattı yok o yüzden değiş yapılamadı. Aslan elektronik avea bayii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahim54

Telefonumdan mesaj gönderdi uyumlu dedi ama elimizde taraftar hattı yok o yüzden değiş yapılamadı. Aslan elektronik avea bayii.

Dun aksam orayada sordum eski carsida olan yok dedi.

• Ben 4 gibi sordum bana taraftar hattı yok dedi benden önce bir bayan vardı oda sordu eşinin hattı için baktılar uyumlu dedi eşin gelsin alsın hattı dedi.
  • emrahim54 kullanıcısına yanıt
    Telefonum Iphone 5 64 GB , dün gece TTNET*AVEA bayiine gittim, kimlik fotokopisi aldılar,birkaç imzadan sonra 4.5G uyumlu kartıma bana teslim etiler ,ertesi gün(bugün için) hattımın açılacağı söylendi.Dedikleri gibi Halihazırda kullanmış olduğum hat kapandı,otomatik alrak 4.5G uyumlu kartı taktım,kullanmaya başladım.Ayrıca 1 gb internet için hemen kayıt oldum ve 3 dk içinde onay mailide geldi,sorunsuz kullanmaktayım.4.5G hizmete girdiği anda farkı görecez.Bu arada herşey ücretsiz,sadece telefonunuza bakıyorlar , makina uyumlu değilse kibarca ya yeni telefon alacaksınız yada 3G ile devam edeceksiniz deniyor.
  • hacılar taraftarcell de dahil mi bilen varmı acaba? Fenercellide kapsıyor mu?
  • Iphone 4 den sms attim telefonunuz ve cihaziniz 4.5g icin uyumsuz dedi iphone 4 de 4.5g calismicakmi yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gittiği bayide ücretsiz değişim yaptım internetide aldım
  • iphone 6 için sim rehber vs nasıl hallediyorsujnuz ! ? sim değişince
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Iphone 4 den sms attim telefonunuz ve cihaziniz 4.5g icin uyumsuz dedi iphone 4 de 4.5g calismicakmi yani

Bırakta desteklemesin 6 sene olucak cihaz çıkalı.
    İphone 5 den aşağısında 4g yok.
  • Hangi numaraya ne mesajı atıyoruz arkadaşlar?

5555'e 4.5G HAZIR mesajı mı?
  • telefonum da 4g var ama avea ya mesaj attığımda hata alıyorum. daha sonra tekrar deneyin diyor , sürekli şimdi ben değiştiremicek miyim hattımı.
  • Bu kampanya yüzünden internet bankacılığını kullanamaz oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykmn -- 28 Aralık 2015; 16:30:18 >
  • Arkadaşlar bilmiyorum önceden cevaplandı mı,

Anında hat değişimi için, hattınızın yurtdışı aramalarına kapalı olması gerekmektedir. Aksi takdirde 48 saat bekleme süresi oluyor.

Şuanda Marmara Park, Marmara Forum ve Beylikdüzü Migros ta ücretsiz hat değişimi yapıyorlar ve ücretsiz 1gb için de sizi bilgilendirip yardımcı oluyorlar.

• Bu 8tlye simkarti satan bayiler 8 tlyi nakit olarakmi aliyor, yoksa tl bakiyedenmi dusuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Bu 8tlye simkarti satan bayiler 8 tlyi nakit olarakmi aliyor, yoksa tl bakiyedenmi dusuyor

Cash

• Aveanınkı anca 3,5 g olur :))))

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.