Şimdi Ara

Avatar İmax İzleyenler Yorumları alalım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
7.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Powerx*

Levent Besli i don't want to be look like a spammer but i must express my dissapointment about AFM İstinyepark theatre in İstanbul. Because they weren't response to our feedbacks.

1. Subttitle is 2D and it didn't even show up in first 15 minutes of movie! They started movie from begening because of subtitle problem.
    2. Movie interrup...ted for 3 times! Also left projector stopped working for 5 minutes!!! So we seen the movie in 2d for 5 minutes!

Please license IMAX brand to any other theatre corporation in Turkey. AFM sucks!
    Devamını Gör
    yaklaşık bir saat önce · Yorum Yap · BeğenBeğenmekten Vazgeç · Şikayet Et
    Yorum yaz...
    Sevre Koc
    Sevre Koc I watched Avatar at AFM IMAX Istiyne park as well and it was unfortunately terrible :(
    1- The screen was blurry and the colors were not accurate at all.
    2- The 3d was a joke
    3- Subtitles were 2d as the film suppose to be 3d

I cant blame IMAX Crop for this as i have seen 3d movies at IMAX theater in London as it was superb......
    Sadly this was my very bad experience. I hope someone from Imax can look into this issue seriously as AFM is still showing this film under with these terrible conditions...
    Devamını Gör
    2 saat önce · Yorum Yap · BeğenBeğenmekten Vazgeç · Görüşleri Gör (1)Görüşleri Gizle (1) · Şikayet Et
    Fatih Malakçı
    Fatih Malakçı
    and
    4- Half screen AVATAR IMAX experience :(
    5-Sound System 12.000 Watt But! I hear 2.000 Watt! Only OMG!
    2 saat önce · Şikayet Et

Millet isyanlarda

Hadi doğruyu söyleyin hanginiz bu arkadaşlardan birisi ve dahasıda var resmi facebook sitesinde

Imax'ı Türkler basmış. Yorumlara koptum...

• ben xpand ile seyrettim,gayet iyi.
  • Bende bakırköy capacity de izledim.Arkadaşın dediğne aldanmayın.Ne benim nede arkadaşlarımın baş ağrısı olmadı.Ekran dev gibiydi,sesler yeterliydi ve göründü canlıydı(salon 2).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont_andre -- 22 Aralık 2009; 10:03:25 >
  • Arkadaşlar bende Imax izlemek için İstinye Parka gitmeyi düşünüyordum bu film için.Ne kadar doğru bu söylenenler bilmiyorum kiminin midesi bulanmış,kiminin başı ağrımış,kimine gaz yapmış.Imaxdan soğudum valla okuduklarımdan...En iyisi o zaman capacitye gitmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar bende Imax izlemek için İstinye Parka gitmeyi düşünüyordum bu film için.Ne kadar doğru bu söylenenler bilmiyorum kiminin midesi bulanmış,kiminin başı ağrımış,kimine gaz yapmış.Imaxdan soğudum valla okuduklarımdan...En iyisi o zaman capacitye gitmek lazım

Dostum capacity oalyında 2 nci salon olmasına dikkat et derim.Tabi o alt yazılı ama bir arkadaşım diğer salonda izlemişti ve beğenmemişti.
  • LG'nin düzenlediği etkinlikte ben de avatar'ı istinye park AFM'de izleme şansı buldum fakat söylediği gibi tam bir rezaletti.

- Film bulanık ve karanlıktı. (Gerçi ben uzun yıllardır evimdeki HD LCD televizyonumda çevremdeki sinama salonlarına nazaran çok daha net film izlediğimi iddia eder dururum...)
    - Alt yazıları okumak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekiyor.
    - Aramızda 5 koltuk olan uzun boylu birinin kafası perdenin alt kısmını görmemi engelleyebildi!

Filmden çıktıntan sonra ilk söylediğim şey keşke 3D değil de 2D olsaydı biz de ağız tadıyla izleyebilseydik oldu. Tabi boyun ağrısı da işin ekstrası...
  • Milletçe hiçbir işi neden doğru düzgün yapmayız diye merak ediyorum sürekli?
    Acaba hep torpil yüzünden işi bilmeyenler ve o işi sevmeyen o işi yaptığı içinmi oluyor,yoksa çalışmayı sevmediğimiz içinmi oluyor merak ediyorum.
    Ama öyle olsa ben neden yaptığım iş iyi olmazsa rahat edemiyorum.
    Eğer bir işi düzgün yapmayacaksak hiç yapmamamız en doğrusu ama işte paranın yüzü sıcaktır...
  • ben vazgeçtim 3d den. 2d izleyeceğim filmi hem daha ucuz.
  • şimdi xpand mı yoksa real 3d mi arkadaşlar yoksa imax değer mi gerçekten buna ?

bu arada real 3d ile xpand arasındaki fark ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

şimdi xpand mı yoksa real 3d mi arkadaşlar yoksa imax değer mi gerçekten buna ?

bu arada real 3d ile xpand arasındaki fark ne ?

benim bildiğim xpand zaten real3d nin gözlüklerini üreten firma yada gözlüğün modeli. afm de real3d izlerken verdikleri gözlük xpand gözlükleri. ben izlerken böyle idi en azından.tabi bu filmi değilde son durak 4 ü izlemiştim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar bende Imax izlemek için İstinye Parka gitmeyi düşünüyordum bu film için.Ne kadar doğru bu söylenenler bilmiyorum kiminin midesi bulanmış,kiminin başı ağrımış,kimine gaz yapmış.Imaxdan soğudum valla okuduklarımdan...En iyisi o zaman capacitye gitmek lazım

Dostum capacity oalyında 2 nci salon olmasına dikkat et derim.Tabi o alt yazılı ama bir arkadaşım diğer salonda izlemişti ve beğenmemişti.

evt sakın başka salonda izlemeyin 2 inci salona gidin ben 7 salonda izledim ilk şimdi 2 inci salona gidicem. ekran çok ufaktı + türkçe dublajdı yani berbattı 2 inci salon olmasına çok önem gösterin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

afm mağdurları

resmi IMAX Facebook sayfası

http://www.facebook.com/#/IMAX?ref=ts

buraya diliniz döndüğü kadar mağduriyetinizi anlatın imax kanada yetkilileri afm'yi uyarabilir

@asumraca

afm eline yüzüne bulastırdı avatar imax'i ama sinemalar.com'a güvenme orası cinebonus reklamcısı tonla para alıyor

elimden geldiğince yazdım oraya anlattım durumu inşallah geri dönüş olur
  • Çok merak ediyordum ama Mesut Hocamın ve diğer arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra vazgeçtim. Türkiye de sinema işletmeciliği hala yerinde sayıyor demek ki...
  • bilirmisinizki şu ana kadar imax facebook sayfasına cool süper! yok böyle bir şey! hariç kötü bir şey yazan tek topluluk biziz aslında bizim isyanımız imax'e değil afm'ye! kanada imax uyuma afm'yi uyandırda ne halt ettiğini hatırlat!!

keşme mesut abi cinebonusçularla yaptıgı gibi afm istinye parka gidip müdürle roportaj yapsa (öneri olarak alabilirsiniz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 23 Aralık 2009; 0:52:10 >
  • Bende ne yapıp edip imax'e gitmeyi planlıyodum. Demekki Real3d Cinebonus yolları göründü her zaman olduğu gibi :)
  • AFM Allah belanı versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: asumraca

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

afm mağdurları

resmi IMAX Facebook sayfası

http://www.facebook.com/#/IMAX?ref=ts

buraya diliniz döndüğü kadar mağduriyetinizi anlatın imax kanada yetkilileri afm'yi uyarabilir

@asumraca

afm eline yüzüne bulastırdı avatar imax'i ama sinemalar.com'a güvenme orası cinebonus reklamcısı tonla para alıyor

elimden geldiğince yazdım oraya anlattım durumu inşallah geri dönüş olur

Takipteyim grup duvarı doldu...

• avatarı capacityde izleyen var mı?bilet fiyatları ne kadar? izleyen arkadaslar filmi beğendimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

avatarı capacityde izleyen var mı?bilet fiyatları ne kadar? izleyen arkadaslar filmi beğendimi?

Fiyatlara internetten bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

LG'nin düzenlediği etkinlikte ben de avatar'ı istinye park AFM'de izleme şansı buldum fakat söylediği gibi tam bir rezaletti.

- Film bulanık ve karanlıktı. (Gerçi ben uzun yıllardır evimdeki HD LCD televizyonumda çevremdeki sinama salonlarına nazaran çok daha net film izlediğimi iddia eder dururum...)
    - Alt yazıları okumak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekiyor.
    - Aramızda 5 koltuk olan uzun boylu birinin kafası perdenin alt kısmını görmemi engelleyebildi!

Filmden çıktıntan sonra ilk söylediğim şey keşke 3D değil de 2D olsaydı biz de ağız tadıyla izleyebilseydik oldu. Tabi boyun ağrısı da işin ekstrası...

ilginç bence imax tan bilet alayımda ağız tadıyla bir 3d film izleyelim diyordum ki; bu konuya girdim. İyikide girmişim. Yorumlarınız için teşekkürler. beni hayal kırıklığı yaşamaktan ve cebimdeki 3-5 kuruşunda heba olmasından kurtardınız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.