Şimdi Ara

Avatar İmax İzleyenler Yorumları alalım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
7.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: teknikkonular

quote:

Orijinalden alıntı: asumraca

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

afm mağdurları

resmi IMAX Facebook sayfası

http://www.facebook.com/#/IMAX?ref=ts

buraya diliniz döndüğü kadar mağduriyetinizi anlatın imax kanada yetkilileri afm'yi uyarabilir

@asumraca

afm eline yüzüne bulastırdı avatar imax'i ama sinemalar.com'a güvenme orası cinebonus reklamcısı tonla para alıyor

elimden geldiğince yazdım oraya anlattım durumu inşallah geri dönüş olur

Takipteyim grup duvarı doldu...

bizden başka kötü bişey yazan yokama bu iş burda kalmaz eminim yorumlar değerlendirilir

• Adamlar şaşkına dönüş olmalı mesela son yorum

Istanbul, Turkey Istinye park AFM IMAX Cinema very very very bad. please help us.
  • istinye afm'de imax sorunu yaşayanlar için bugün imax genel merkezden bir mesaj geldi. ilgilenen herkese duyurayım istedim:

we have been in touch with the afm imax istinye park imax theatre regarding your experience. they welcome speaking with you directly to address your concerns. please call the operations director, bulent seyhunlu, at 212 345 63 02 /1410 or email info@afm.com.tr.

afm imax istinye park imax sinemasıyla irtibatta bulunduk. sorunlarınızı direk sizinle paylaşmaya hazırlar. lütfen operasyon müdürü bülent seyhunlu'ya 212 345 63 02 /1410 telefon numarasından ulaşınız.

Ayrıca İngilizceniz iyiyse direk IMAX genel merkez yetkilileri ile Facebook üzerinden mesajlaşabilirsiniz:
    http://www.facebook.com/IMAX?v=wall

Yukarıda fan olduktan sonra wall'a mesajınızı yazdığınız takdirde IMAX size geri dönüyor.

• Arkadaşlar 17.45 seansından geldim 30 dk önce. Burdan okuyup gitmiştim istinye'ye. Öyle kötü bişe bekliyodum ki anlatamam. Küfür planlıyodum

Alt yazı 3 boyutluydu. Sadece sol göz görüyor falan diyenler vardı. Gayet rahat ve güzel bi şekilde okudum hepsini. Ses biraz düşüktü. Görüntü kalitesi reklamlarda çok kötüydü. Filmde düzeldi.. Gözlük camlarında çizik çok azdı. Üst kısımlarında parmak izi vardı sildim onları da.
    Yani arkadaşlar ben memnun kaldım. O kadar tepkiden sonra düzeltmiş herhalde. Gerçi ilk deneyimim önceden real 3d de izlememiştim. Ama burda yazdıklarınızın 100 de 1 ini görmedim orda..

Gidin izleyin izletin.. Filme 10/10. İstinye ye 10/9
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

LG'nin düzenlediği etkinlikte ben de avatar'ı istinye park AFM'de izleme şansı buldum fakat söylediği gibi tam bir rezaletti.

- Film bulanık ve karanlıktı. (Gerçi ben uzun yıllardır evimdeki HD LCD televizyonumda çevremdeki sinama salonlarına nazaran çok daha net film izlediğimi iddia eder dururum...)
    - Alt yazıları okumak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekiyor.
    - Aramızda 5 koltuk olan uzun boylu birinin kafası perdenin alt kısmını görmemi engelleyebildi!

Filmden çıktıntan sonra ilk söylediğim şey keşke 3D değil de 2D olsaydı biz de ağız tadıyla izleyebilseydik oldu. Tabi boyun ağrısı da işin ekstrası...

istinye park imax salonu gerçek bir imax salonu olsa ne olurdu sanki , yani şöyle olsa

Avatar İmax İzleyenler Yorumları alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkymz

Arkadaşlar 17.45 seansından geldim 30 dk önce. Burdan okuyup gitmiştim istinye'ye. Öyle kötü bişe bekliyodum ki anlatamam. Küfür planlıyodum

Alt yazı 3 boyutluydu. Sadece sol göz görüyor falan diyenler vardı. Gayet rahat ve güzel bi şekilde okudum hepsini. Ses biraz düşüktü. Görüntü kalitesi reklamlarda çok kötüydü. Filmde düzeldi.. Gözlük camlarında çizik çok azdı. Üst kısımlarında parmak izi vardı sildim onları da.
    Yani arkadaşlar ben memnun kaldım. O kadar tepkiden sonra düzeltmiş herhalde. Gerçi ilk deneyimim önceden real 3d de izlememiştim. Ama burda yazdıklarınızın 100 de 1 ini görmedim orda..

ciddimisin yani düzeldimi?

oh no olamaz şaşkınlık içindeyim görüntü nasıldı? ses kısıktı ama ses kalitesi nasıldı? reklamlarda kötü olacak tabi reklamlar imax için çekilmemiş normal sinema için çekilmiş düzelmişse bir daha gitmek isterim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: hkymz

Arkadaşlar 17.45 seansından geldim 30 dk önce. Burdan okuyup gitmiştim istinye'ye. Öyle kötü bişe bekliyodum ki anlatamam. Küfür planlıyodum

Allah allah bak şu işe ilk msj'ında herkesin sinema keyfinin içine s.ç AFM'yi pek bi övmüşsün.Kuşkulandım bu işten şimdi, blue dostum sende fazla heveslenme derim bu arkadaş AFM elemanı çıkabilir.Seninde bizzat görmüş olduğun gibi AFM denen insancıkların İmax'la ilgili sorunları bu kadar kısa bir sürede halletmeye kapasiteleri yetmez.Ses sistemini halletseler,görüntü kalitesini dahada kötüleştirir bunlar.İmax AFM'de olduğu sürece bir daha İmax'e filan gitmem arkadaş ben.Canada'ki merkez topu yine bize atmış cevap verilmeyen emaille ve bi tane yetkilinin adını verip işin içinden çıkmışlar.Ben artık uğraşmıyacam bu işle eğer bu tarz bir film çekerse Cameron ki 2012 yılında Battel Angel olarak gözüküyor giderim ingiltere'de izlerim valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

LG'nin düzenlediği etkinlikte ben de avatar'ı istinye park AFM'de izleme şansı buldum fakat söylediği gibi tam bir rezaletti.

- Film bulanık ve karanlıktı. (Gerçi ben uzun yıllardır evimdeki HD LCD televizyonumda çevremdeki sinama salonlarına nazaran çok daha net film izlediğimi iddia eder dururum...)
    - Aramızda 5 koltuk olan uzun boylu birinin kafası perdenin alt kısmını görmemi engelleyebildi!

Filmden çıktıntan sonra ilk söylediğim şey keşke 3D değil de 2D olsaydı biz de ağız tadıyla izleyebilseydik oldu. Tabi boyun ağrısı da işin ekstrası...

istinye park imax salonu gerçek bir imax salonu olsa ne olurdu sanki , yani şöyle olsa

Avatar İmax İzleyenler Yorumları alalım.

istinyedeki nasıl? Böyle değilse sarmaz zaten. İmaxi normal sinema salonuna mı uyarlamışlar

• Arkadaşlar konu açmıştım ama silinmiş neden silindi anlamadı. Açıklama beklemekle beraber mesajımı aynen yazıyorum...

Ben ne başka firmanın elemanıyım nede başka birşey sadece çok sinirlendim. Ayrıca yukarda altyazıların 3b oldugunu söyleyen arkadaş sallıyor. Dün 00.15 seansına gittim. Altyazı 3 boyutlu falan değil.
    mesela film 3 boyutlu odlgu için. Adamın omzu altyazının ustune geçiyor. yani altyazıyı okumak biraz güç oluyor.

Dünkü yazım.

Arkadaşlar forumda çok şey okudum ama açıkçası hepsinede inanmadım abartıyorlar diye düşündüm. Neyse bugün 00.15 seansına 10 kişi bilet aldım.

1- Salona 15 dakika geç alındık.

2- yaklaşık 100 kişinin bileti " bende dahil " 2 kişiye kesilmiş. Yani adama diyosun burası benim yerim oda diyo hayır benim ikimizde haklıyız halbuki. " görevli 300 kişi dedi ama abatıyodu sonradan kesilenleri salondan çıkartmak için 300 dedi. Ama kimseyi çıkartamadı. Normal 3d de bedava izletim biletleiirnde parasını geri iade yapmak istedi ama kimse kabul etmedi.

3- bundan dolayı 20 dakka film geç başladı.

4- Gözlükler İğrençti. Sil sil hiçbirşeye yaramadı. Alt tarafta sürekli iz.

5- Perdeyi tam kaplatamıyorlar görüntüyü sagdan soldan yukardan muazzam boşluk var. Alttan sıfır.

6- Ses normal sinemalardan bile azdı diyebilirim.

7- Renkle çok değil ama gözükten dolayı karanlıktı. Yani gözlüksüz bakıyorum renkler süper gözlük takınca biraz kararıyor.

Sorunlar bunlar....

Berabet bi tecrübeydi. yani mutlaka gitmelisiniz ama bilinki gerçek IMAX denilen şey bu değil çok araştırdım yurtdışından. Yinede gidin zevk alıyorsunuz ama dediğim gibi gerçek IMAX in ne oldugunu bilince bu anlattıklarım moralini bozuyor insanın..

ekleme. Film bulanık falan değildi. Biraz karanlık oldugu doğru olabilir. ama bulanıklık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merc4eve -- 26 Aralık 2009; 14:43:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dh_experience

quote:

ilginç bence imax tan bilet alayımda ağız tadıyla bir 3d film izleyelim diyordum ki; bu konuya girdim. İyikide girmişim. Yorumlarınız için teşekkürler. beni hayal kırıklığı yaşamaktan ve cebimdeki 3-5 kuruşunda heba olmasından kurtardınız.

ankarada durum nasıl arkadaşlar ankara da 3 boyutlu nerede izleyebilriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Konu zaten var arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_27300908/tm.htm

Konu dışından buraya taşındı. Bir de İmax yorumları alıyoruz burda film değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

quote:

zaten konu dışından buraya taşındığı için sorun çıkıyor.
    ayrıca filmin konusunda imax yorumları bolca mevcut
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

quote:

zaten konu dışından buraya taşındığı için sorun çıkıyor.
    ayrıca filmin konusunda imax yorumları bolca mevcut

kardeşim konu spoilerdan geçilmiyor az önce baktım. Karambole okuyorsun.

• Facebook'taki imax hakkındaki olumsuz yorumların arkası kesilmiyor.

Ayrıca konuları karıştırmamakta yarar var. Bu topic filimden çok İstinye Park'ta yaşanan sorunla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Facebook'taki imax hakkındaki olumsuz yorumların arkası kesilmiyor.

Ayrıca konuları karıştırmamakta yarar var. Bu topic filimden çok İstinye Park'ta yaşanan sorunla ilgili.

facebook ta imax hakkında 1 tane olumsuz yorum yok afm imax ile ilgili olumsuz yorum var
  • Pardon, ben de onu kast etmiştim.
  • Kuzen taa izmir'den gelcekti imax için... Yapılan kötü yorumlar yüzünden gelmekten vazgeçti. Balçova'da real 3d'sine gitti.
    Ben de bugün kardeşimle beraber capacity (cinebonus) real 3d'ye gittim. Beğendim yani. Zaten filmin görselliği de müthişti. o yüzden detaylara pek takılmadım. Yalnız nedendir bilmem ama film bittikten sonra hem benim hem kardeşimin hem de diğer filmden çıkanların üstüne acayip bir ağırlık çöküyor. Herhalde alt yazılar gözümüzü yordu. Ama dediğim gibi bu film bittikten sonra oldu... İzlerken herhangi bir sorun olmuyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.