Şimdi Ara

Avansas braun filtre kahve makinesi ve 12 paket kahve 204 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
7
Favori
3.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avansas haftanın fırsatıhttp://m.avansas.com/mehmet-efendi-colombian-filtre-kahve-seti.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece makine 2 katına satılıyor. Nasıl iş anlamadım. Kahvelerin fiyatını hesaplayınca 180 lira yapıyor. İnşallah gönderirler.

• French press bu gibi paranın değerli olduğu dönemleri her türlü filtre kahve ihtiyacını görmek için yeterli.
  • 3 kilokahve 130 lira

Makine 80 liraya grlir

• Yalnız ben başlıktan kıllandım "Mehmet Efendi Colombian Filtre Kahve 12 Adet Alana Braun Filtre Kahve Makinesi %50 İndirimli" sanki filtre kahve fiyatı buymuş da bunu alınca ayrı bir linkten makineyi %50 indirimli alacakmışız gibi anladım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Yalnız ben başlıktan kıllandım "Mehmet Efendi Colombian Filtre Kahve 12 Adet Alana Braun Filtre Kahve Makinesi %50 İndirimli" sanki filtre kahve fiyatı buymuş da bunu alınca ayrı bir linkten makineyi %50 indirimli alacakmışız gibi anladım ben.

Bende oyle anladim valla, bence de oyle

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Alt kısımda detay var.
    12 adet 250 gr Colombian Filtre Kahve
    Braun Kf 47 Aromaster Filtre Kahve Makinesi
    Mehmet Efendi tecrübesi
    Orta sert, yumuşak içim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jeak kullanıcısına yanıt
    Başlıktan dolayı ben de aynı şeyden kıllanmıştım ama sitede tek makine satılmıyor. Bu yüzden alım yaptım. Eğer sorun olursa geri yollarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

http://www.ofix.com/Mehmet-Efendi-Colombian-Kahve-Braun-Filtre-Kahve-Makinesi-Seti?ref=gglrss&gclid=Cj0KEQjw5YfHBRDzjNnioYq3_swBEiQArj4pdJlNry-QHNve1TAYXDUsGQZgJWIvF-crxB_3D_WhOgMaAlCx8P8HAQ

ofixte de aynı kampanya var.

aynı değilki

acansas 3 kilo kahveyi 20 lira daha ucuza veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

http://www.ofix.com/Mehmet-Efendi-Colombian-Kahve-Braun-Filtre-Kahve-Makinesi-Seti?ref=gglrss&gclid=Cj0KEQjw5YfHBRDzjNnioYq3_swBEiQArj4pdJlNry-QHNve1TAYXDUsGQZgJWIvF-crxB_3D_WhOgMaAlCx8P8HAQ

ofixte de aynı kampanya var.

aynı değilki

acansas 3 kilo kahveyi 20 lira daha ucuza veriyor

Avansas braun filtre kahve makinesi ve 12 paket kahve 204 lira

Kampanyadan tereddütü olanlar için attım. Ayrıca ofix çeki vs olan varsa belki fiyat daha uyguna gelir.

• http://www.avansas.com/campaign/hediye-yagmuru.html

Alan arkadaşlar şu linkteki ürünlerden hediyesini almayı da unutmasın.
  • Güzel fırsat gibi 👍🏻

• osiosborn kullanıcısına yanıt
    ok
  • bu kampanyadan daha önce faydalandım. ürün o zaman 156 tl fiyattı hediye çeki ile 136 tl ye almıştım.cihazı 6 aydır kullanıyorum. braun gerçekten kaliteli. temizliği pratik. ama keşke bir iki tık daha damlatması yavaş olsaydı. böylece aroması tam kıvamında olurdu. hediye kahveler standart basit kahve. monarch bile daha lezzetli bunun yanında :))
  • Bence gayet iyi fiyat gibi duruyor, ihtiyac olsaydi alinirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

bu kampanyadan daha önce faydalandım. ürün o zaman 156 tl fiyattı hediye çeki ile 136 tl ye almıştım.cihazı 6 aydır kullanıyorum. braun gerçekten kaliteli. temizliği pratik. ama keşke bir iki tık daha damlatması yavaş olsaydı. böylece aroması tam kıvamında olurdu. hediye kahveler standart basit kahve. monarch bile daha lezzetli bunun yanında :))

Zevk kişiye göre değişir ama internette araştırsanız birçok kişi burada verilen kahvenin monarchi havada karada döveceğini söyleyecektir. Bu kampanyadan bağımsız şekilde söyledim tabi. Ben kullanıyorum , tam f/p kahve, tabii bana göre =)
  • Makine ve Kahveler fiyat iyi geldi bende aldım.

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    İnternette yazılanlar kişisel görüşlerdir anlayanda yazar anlamayanda... olduki kahveden çok iyi anlayan ve çok değişik markalar kullanmış biri olarak bana gelen paketteki kahveler leş gibiydi. Demekki her paket aynı değil o zaman. Zaten bir daha asla almayacağım bir marka. Güvendiğim markalarla devam ediyorum artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

İnternette yazılanlar kişisel görüşlerdir anlayanda yazar anlamayanda... olduki kahveden çok iyi anlayan ve çok değişik markalar kullanmış biri olarak bana gelen paketteki kahveler leş gibiydi. Demekki her paket aynı değil o zaman. Zaten bir daha asla almayacağım bir marka. Güvendiğim markalarla devam ediyorum artık.

monarchın kırmızılı paketi (aroma) lezzetli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.