Şimdi Ara

AVANSAS 3lü soft jel kalem 71 kuruş (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
17
Favori
22.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba 1.0 mi yoksa 0.7 mm olanını sipariş verdiniz ? Fotoğraf ekleyebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

silik yazıyo demişler 70 kuruş elimizde patladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6E09CBB40

Bu mesaj silindi.
    şaka mı yapıyorsunuz anlamadım. Konu 10 sayfa gitmiş. Onlarca ( belki yüzlerce ) kişi alışveriş yapmış düşüncesini yazmış site güvenli mi diye sormuşsunuz enteresan. Neyse site güvenli. 200 TL’nize bişey olmaz evelallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güvenli olmasına güvenli ama ben son alışverişim için bunlarla bayağı cebelleştim ,birde sipariş iptali olursa biraz uğraştırdıklarını söyleyenler var (benim iptal olmadığından bilmiyorum)

daha önceleri de defalarca alım yaptım ve hiç sorun yaşamamıştım ,son siparişte niye öyle yaptılar anlayamadım

gerçi kredi kartıyla aldıktan sonra her şekilde paranızı geri alabiliyorsunuz
    bunların harici güvenden kastınız nedir acaba ?

Iki kez mail attim bir sipariş için hemen o gün içinde geldi. ( Firma bana yakın bir konumda)

Sonra 2 sipariş daha verdim geçen hafta ama henüz durtmedim mail atmadim o yüzden hareket etmediler henüz

AVANSAS 3lü soft jel kalem 71 kuruş

• 13 ünde verdiğim sipariş hala hazırlanıyor olarak gözüküyordu. Mail attım meğer biraz sonra eve geliyormuş. Sitesi sipariş durumunda güncel değil

• bu firma stoklu çalışıyor o nedenle elimizde yok deme hakları yok ama misal bana dediler (aslında yalan söylediler ,çünkü aynı ürünün satışını sitede yapıyorlardı)

temininde sıkıntı numarası son günlerin modası oldu ,firmalar işine gelmediğinde ,göndermek istemediğinde böyle yapıyor
    dediğim gibi bu site birkaç ay önce en güvenilir siteydi ama son zamanlarda anlayamadığım bir şeyler var gibi (dikkat ediyorsanız kargo ücretinden dahi ucuza ürün dahi satıyorlar ,zararına yani)

bir firma bunu niye yapar ?
    -tanıtım ,reklam için
    -iyi gitmeyen bir şeyleri değişik yöntemlerle düzeltmeye çalışmak için

peki bu firmayı bilmeyen var mı ?
    -evet çoğu kişi bilmiyor ama dh. sıcak fırsatçıları biliyor

peki bu kampanya ile kendilerini kime tanıtıyorlar ?
    -dh. sıcak fırsatçılarına

yani zaten bilenlere kendini tanıtmak biraz garip değil mi ?

diğer konu ise bunların mh. biraz sıkıntılı ,telefona bakan bayan sorun çözmek yerine başka birisine yönlendiriyor (bende öyle oldu)
    yönlendirdiği şahıs ise sorduğum sorulara akla zarar cevaplar verdi

tek taraflı olarak ürün değişikliği yapma hakkınız var mı ,diye soruyorum
    -cevap yok

benim aldığım ürün dışında ürün gönderirseniz kesinlikle kargoyu teslim almayacağım
    -cevap olarak
    ürününüz kargoya verilmiştir ,bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz

yahu kardeşim dalga mı geçiyorsunuz diyorum
    -cevap yok

yahu cevap versenize hangi ürünü gönderdiniz ,ona göre alıp almamaya karar vereceğim
    -stok dışı gönderiniz yapılmıştır (ne demek istiyor anlayana ödül diyelim)

stok dışı dediğiniz nedir ,düzgün anlatsanız olmuyor mu ?
    -stock aut (İngilizce dalga geçme)

yani adamın ağzından kerpetenle cevap alıyorsunuz :)

en sonunda artık biraz anlaşılır bir cevap verdi beyefendi
    -ürününüz stok dışı temin edilip gönderilmiştir ,diyerek

gerçekten aldığım ürünü göndermişler ,teslim aldım ve bunlarla ilişkimi bitirdim
    arkadaş sanki bunlar bize mal bağışlıyor ,sizleri bilmem ama ben ticari etiklere çok önem veririm ,benimle dalga geçer şekilde işler yapanlarla işim olmaz

eskiden olsa gözünüz kapalı alışveriş yapın derdim ama şimdi sadece siz bilirsiniz ben karışmam derim
    çünkü hiç sorunsuz da gönderebilirler ,yada bana yaptıklarını da yapabilirler
    benim şimdiye kadar aldığım ürünler hep tek parça geldi ,zaten dediğim gibi kendi bildirilerine göre stoklu çalışıyorlar

kendi araçlarıyla nasıl dağıtım yapıyorlar o konuda bilgim yok ,bilen bir arkadaş anlatabilir

ki bu firma bana her ay 250/50 -350/50 gibi indirim kuponları tanımlıyordu ,buna rağmen ben ilişkimi kestim (kuponları da ,ürünleri de onların olsun)

• bu kalemi

4
    2
    1,90
    0,90

fiyatları ile aldım aynı kalemi sürekli faklı fiyattan almaktan hiç hoşnut değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    gerçi bu forumda çok sayıda gizli firma çalışanları bulunuyor (her firmanın) ,ona da dikkat etmek lazım
  • 2 kere siparis verdim siparisi tikladigimda siparis kaydi yok diyor.ama k.kartimdan 2 kere cekim yapildi.Bizde gozukmuyor bankanizdan isteyin diyorlar.Nasil iş anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSERKAN78 -- 22 Mayıs 2018; 14:23:48 >

Kalemler bu fiyata güzel görünüyor ancak kullanım devam ettikçe daha iyi anlaşılır.

• bu sabah 50 li kırmızı ve 3 lü karışık geldi, 50 li kırmızılar umarım akma yapmaz 50 li siyahların biri akmıştı sebepsizce ve laptop cantasına damlamış, cantayı her elime aldıgımda elim boya oluyo

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.