Şimdi Ara

AVANSAS 3lü soft jel kalem 71 kuruş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
17
Favori
22.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce 50 kalemi 5 liraya aldığımızda bu kalemden de sipariş etmiştim. O zaman 4 küsür liraya almıştım.
    Şimdi 0.71 liraya satılıyor.
    Kalemler çok güzel, 50li tükenmez kalem gibi değil, imza kalemi, daha kaliteli kalemler.
    Hem malzeme kalitesi hemde yazımı çok daha iyi.
    Bolca alınabilir.
    Ücretsiz kargo.

www.avansas.com
    Avansas Soft Jel Kalem - Arama Sonuçları
    https://www.avansas.com/search/?q=Avansas+Soft+Jel+Kalem

50'li kırmızı tükenmez kalem 4.92 lira
    www.avansas.com
    Tükenmez Kalem 2 TL'den Başlayan Fiyatları İle Avansas'ta
    https://www.avansas.com/avansas-944-snow-tukenmez-kalem-1-mm-celik-uclu-kirmizi-50-li-paket-p-64628

Edit: Güncelleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4006 -- 18 Mayıs 2018; 21:01:26 >

• hocam benim abim yurtiçi kargoda çalışmıştı bir süre. aslında küçük hacimli kütlesiz paketlerin bir maliyeti yok kargo şirketleri açısından. tırlar, arabalar hergün çalışıyor zaten, birisi kalem siparişi vermiş diye 2. arabayı yola çıkardıkları yok.

avansas da günde onlarca makine taşıttırıyordur kargoculara. böyle kalemler falan da onların yanında gidiyordur diye tahmin ediyorum.
    Geçen anakart pili lazım oldu kargo bedava iken Avansas'dan aldım. 2-3 Tl lik bir şeydi.Açıkcası biraz çekindim 2-3 tl lik şey için adamları meşgul etmiyeyim diye birde sizin dediğiniz gibi kocam kutuda gönderdiklerini görünce pişmanlığım iyice arttı. O yüzden ben avansasdan bir şey alırken sepete bir kaç bir şey daha ekliyorum. Hiç yoktan adamlar zarar etmesin.
  • Karışık 3 lü denn 1 paket aldım. Teşekkür ederim.

Anlamadığım bu kargo maliyetleri asla bu kadar ucuz değil. Ne pahasına yapıyorlar bunu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam benim abim yurtiçi kargoda çalışmıştı bir süre. aslında küçük hacimli kütlesiz paketlerin bir maliyeti yok kargo şirketleri açısından. tırlar, arabalar hergün çalışıyor zaten, birisi kalem siparişi vermiş diye 2. arabayı yola çıkardıkları yok.

avansas da günde onlarca makine taşıttırıyordur kargoculara. böyle kalemler falan da onların yanında gidiyordur diye tahmin ediyorum.

Taşıma öyledir de teslimatta işler değişiyor. Yeri geliyor 8-10km den gelip bana teslimat yapıyorlar. Haliyle bu paranın 2-3 katını sadece araba yakıyodur. Bence toplu şekilde paket alımı yapıyorlardır kiminden kar ederken kiminden de zarar edip dengeliyorlardır geliri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İntel İ3 10100f - Msi Mag B460 Mortar Wifi- Amd Radeon Rx570 - Crucial 16GB(2x8GB) Ballistix DDR4 3200MHz CL15 - Crucial P2 500GB Nvme M.2 SSD - SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ - Xigmatek Dark Knight 2 Cpu Cooler - 3xTHERMALTAKE Riing RGB 120mm
  • 8,85TL 10 paket gayet iyi. Haber veren arkadaşa teşekkürler

Edit: Chrome> masaüstü iste diyerek siparişi tamamladım.

Konu sahibine teşekkürler.
    İninalde parayı sıfırlamak için iyi oldu, ben harcamasam ay sonu 2tl 2tl kesicekti
     AVANSAS 3lü soft jel kalem 71 kuruş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amcui -- 11 Mayıs 2018; 14:18:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sizin yüzünüzden 4 TL zarara girdim...

• Breaking Bad • A Series of Unfortunate Events • Mindhunter • The OA • %3 • La Casa De Papel • Dark • Zoo • The Returned • The Night Of • Stranger Things • Preacher • Narcos •
    • Mr. Robot • The 100 • Blacklist • Salem • True Detective • Bates Motel • Grimm • Limitless •• Revolution • Intelligence • Lost • Prison Break • Flash Forward •
    • Person of Interest • The Flash • Hannibal • Alcatraz • Alphas • Lost Room • 11.22.63 • Haven • Under the Dome •
  • 3 karışıkda ben aldım.

Orijinalden alıntı: hasannkarabulutt

72 paket aldım teşekkürler.
    Ne o, kırtasiye mi açacaksın?

• Bu avansası beğenmeye başladım.. Güzel reklam yapıyorlar ama

CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
  • İlk alışverişe 100/20 kod var haberiniz olsun.
    Kod:AV6PNV8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salwation1903 -- 11 Mayıs 2018; 15:56:51 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.