< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4006 -- 18 Mayıs 2018; 21:01:26 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4006 -- 18 Mayıs 2018; 21:01:26 > |
|
şaka mı yapıyorsunuz anlamadım. Konu 10 sayfa gitmiş. Onlarca ( belki yüzlerce ) kişi alışveriş yapmış düşüncesini yazmış site güvenli mi diye sormuşsunuz enteresan. Neyse site güvenli. 200 TL’nize bişey olmaz evelallah
|
|
hocam benim abim yurtiçi kargoda çalışmıştı bir süre. aslında küçük hacimli kütlesiz paketlerin bir maliyeti yok kargo şirketleri açısından. tırlar, arabalar hergün çalışıyor zaten, birisi kalem siparişi vermiş diye 2. arabayı yola çıkardıkları yok.
avansas da günde onlarca makine taşıttırıyordur kargoculara. böyle kalemler falan da onların yanında gidiyordur diye tahmin ediyorum. |
|
72 paket aldım teşekkürler.
|
|
spotify'cılar sizi, her biri kulağında bir kulaklık
|
|
yanlış yol izlemişsiniz hocam
twitterdan yazdım , kutuları küçültün diye, en mantıklısı bu |
|
Geçen anakart pili lazım oldu kargo bedava iken Avansas'dan aldım. 2-3 Tl lik bir şeydi.Açıkcası biraz çekindim 2-3 tl lik şey için adamları meşgul etmiyeyim diye birde sizin dediğiniz gibi kocam kutuda gönderdiklerini görünce pişmanlığım iyice arttı. O yüzden ben avansasdan bir şey alırken sepete bir kaç bir şey daha ekliyorum. Hiç yoktan adamlar zarar etmesin.
|
|
İlk siparişim geldi, kalemler güzel, bu paraya bu kalemi kimse satmaz. Hindistan üretimi imiş bu arada, bilgimiz olsun.
|
|
kocaman kutuya koymuşlar, yazık israf yav
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İntel İ3 10100f - Msi Mag B460 Mortar Wifi- Amd Radeon Rx570 - Crucial 16GB(2x8GB) Ballistix DDR4 3200MHz CL15 - Crucial P2 500GB Nvme M.2 SSD - SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ - Xigmatek Dark Knight 2 Cpu Cooler - 3xTHERMALTAKE Riing RGB 120mm
|
|
|
• Breaking Bad • A Series of Unfortunate Events • Mindhunter • The OA • %3 • La Casa De Papel • Dark • Zoo • The Returned • The Night Of • Stranger Things • Preacher • Narcos • • Mr. Robot • The 100 • Blacklist • Salem • True Detective • Bates Motel • Grimm • Limitless •• Revolution • Intelligence • Lost • Prison Break • Flash Forward • • Person of Interest • The Flash • Hannibal • Alcatraz • Alphas • Lost Room • 11.22.63 • Haven • Under the Dome • |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
![]() HP PAVILION DV7-3020ET KULLANANLAR KULÜBÜ CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salwation1903 -- 11 Mayıs 2018; 15:56:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|