Bildirim
Auto Guide'dan D Sınıfı Testi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Adamlar komik paralara nasıl araçlara biniyorlar -
mazda asi japon -
Şunlara bak -
Ben Mazda hayranı birisiyim ben olsam bende Mazda 6 yı tercih ederim ama bu test yanlı olarak yapılmış. Arabaların park edilişinden tut renginin farklı olmasına kadar Mazda' nın reklamı yapılıyor. Adil bir test olmamış benim gözümde. -
Neye göre, kime göre mantıklı seçildi ?
Passat, sınıfının en iyi arabası değil, ama Türkiye şartlarında en mantıklı D sınıfı araba. 1.6 motor ve yarı otomatik seçeneğini buluşturmasının kaymağını yemekte. Rakipleri olan Avensis, Accord, Mondeo, İnsignia ya da Mazda 6 modelinde bu seçenek yok. Bunun dışında, VW'nin ikinci elini katmıyorum bile.
Demek istediğim, mantıklı olması satışa çıkan ülke durumuna ve şartlarına göre değişir. Avrupa şartları için Mazda 6 olabilir - ki sevdiğim bir model - ama Türkiye'de ölü doğan bebek oldu. Tıpkı, Accord için geçerli olan durum gibi.
Passat'ın tasarımı güzel mi ? Bana göre değil. Ucuz mu ? Bana göre değil. Donanımlı mı ? Bana göre değil. -
MAzda cx5 ile cok iyi bir is cikardi ve 6 serisi ile bunu devam ettirdi. Gercekten bu sinifta en mantikli arac testteki Amerika sartlari icin tabiiki.
Hem en iyi yakit tuketimini sunuyor hem de donanimlari fiyatina gore cok cok iyi. Bunlarin ustune bir de surus keyfi var. Toyota gibi hissiz degil. -
Sıralama nedir video izleyemeyenler için ? -
Mazda 6 çok hoş ve güzel tasarımlı araç; ama gel gelelim şartlar.
Şimdi adamların test yaptıkları ülke şartları, Türkiye şartlarından çok farklı. Ayrıca araçlar için aynı opsiyonlar Türkiye'de geçerli mi? 2. el satışında fiyat, 0 fiyatı, bakım sıklığı ve masrafı, yedek parça ucuzluğu, servis garantisi, distribütör, yola uygunluk vb. A'dan Z'ye kadar binlerce koşul var aracı etkileyen. Türkiye şartlarında Mazda almak biraz cesaret isteyen bir iş, zira 2. elde değer kaybeder, servis çokluğu yok, parçası az.
Türkiye şartlarında sıralamada Subaru teste bile sokulmaz. Çok güzel araçları var ama sokulmaz çünkü tutulmuyor.
SIRALAMA:
1- MAZDA 6
2: PASSAT SEL PREMIUM
3: ACCORD EX-L
4: ALTIMA 2.5 SL
5: SONATA LIMITED
6: LEGACY PREMIUM(LTE)
7: OPTIMA EZ LUXURY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock1997 -- 13 Ağustos 2013; 19:33:41 > -
mazda 6 gerçekten müthiş bir makina... -
quote:
Orijinalden alıntı: HondAta
Sıralama nedir video izleyemeyenler için ?
1- Mazda 6
2- vw passat
3- Honda Accord
4- Nissan Altima
5-Hyundai Sonata
6- Subaru Legacy
7- Toyota Camry
8- Kia Optima
9- Fiat Linea -
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
quote:
1- Mazda 6
2- vw passat
3- Honda Accord
4- Nissan Altima
5-Hyundai Sonata
6- Subaru Legacy
7- Toyota Camry
8- Kia Optima
9- Fiat Linea
Linea?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
1- Mazda 6
2- vw passat
3- Honda Accord
4- Nissan Altima
5-Hyundai Sonata
6- Subaru Legacy
7- Toyota Camry
8- Kia Optima
9- Fiat Linea
10- Honda Civic -
quote:
Orijinalden alıntı: alikaans
quote:
quote:
1- Mazda 6
2- vw passat
3- Honda Accord
4- Nissan Altima
5-Hyundai Sonata
6- Subaru Legacy
7- Toyota Camry
8- Kia Optima
9- Fiat Linea
Linea?
Kimse okuyacak mı merak ettim de
-
Bugun mazda bayisine gittim yeni mazda 6'yi inceledim tek kelimeyle muhtesemdi. -
Fort çip mi? -
Hocam süpersin ya güldürdün beni :) -
Mazda 6 ve Subaru Legacy haricindeki tüm araçlara grubumuz sahipti, hepsini kullandık... Bana göre en kötüsü Sonata idi... Donanımı düşüktü belki de ondan...
Camry çok güzel araba, keza Accord da... Altima ise bana göre en kullanışlı araç... Çok beğendim, ama bana hitap etmiyor...
En güzel tasarım Mazda 6 da, sonra Kia'da...
Ama bunların hepsi bir yana, Dodge Chargerlarımız bir yana.... -
quote:
Orijinalden alıntı: Stand Alone
Passat, sınıfının en iyi arabası değil, ama Türkiye şartlarında en mantıklı D sınıfı araba. 1.6 motor ve yarı otomatik seçeneğini buluşturmasının kaymağını yemekte. Rakipleri olan Avensis, Accord, Mondeo, İnsignia ya da Mazda 6 modelinde bu seçenek yok. Bunun dışında, VW'nin ikinci elini katmıyorum bile.
Demek istediğim, mantıklı olması satışa çıkan ülke durumuna ve şartlarına göre değişir. Avrupa şartları için Mazda 6 olabilir - ki sevdiğim bir model - ama Türkiye'de ölü doğan bebek oldu. Tıpkı, Accord için geçerli olan durum gibi.
Passat'ın tasarımı güzel mi ? Bana göre değil. Ucuz mu ? Bana göre değil. Donanımlı mı ? Bana göre değil.
Dediklerinizde haksizsiniz diyemem de sonucta test Turkiye'de yapilmamis ve testin yapildigi yere gore (videoyu izlemedim) mantikli secilmis. Buradaki sorun nedir anlamadim?
Test ulkemize hitap etmiyor olabilir ama hitap eden kesimdeki 1. arac belli olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yasakpınar
quote:
Orijinalden alıntı: Stand Alone
Passat'ın tasarımı güzel mi ? Bana göre değil. Ucuz mu ? Bana göre değil. Donanımlı mı ? Bana göre değil.
Dediklerinizde haksizsiniz diyemem de sonucta test Turkiye'de yapilmamis ve testin yapildigi yere gore (videoyu izlemedim) mantikli secilmis. Buradaki sorun nedir anlamadim?
Test ulkemize hitap etmiyor olabilir ama hitap eden kesimdeki 1. arac belli olmus.
Tamam işte, ben de aynı şeyi söylüyorum.
Benzer içerikler
- hararet göstergesi olmayan araçlar
- cam tavan araba dezavantajları
- araç gizli özellik açma zararları
- ayak altı led elektrik nereden alınır
- shell helix hx7 10w-40 yorumlar
- toyota highlander
- toyota c-hr hybrid fiyat
- corolla gr
- zeekr 009 fiyat
- togg mtv 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X