Şimdi Ara

Audio Technica ATH-CKS77X incelemem (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
10
Favori
22.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de cuma gecesi sipariş verdim cks77x'i . Karttan ücreti de çekti yalnız durumu hala credit card approved şeklinde . Biraz daha bekliycez gibi duruyor .
    Kullandığım ilk profesyonel kulaklık olucak açıkçası biraz sabırsızlandık :)

Tek endişem bass ağırlıklı parçaları sevsem de çoğunlukla indie/alternative/ folk rock dinliyor olmam . Bu tarzlardaki performansını da merak etmiyor değilim.
    Kulaklığa sahip olan ve zamanı olan bir arkadaşım varsa birkaç parçada test etmesini istiyorum mümkünse .

Orijinalden alıntı: Underrated

Ben de cuma gecesi sipariş verdim cks77x'i . Karttan ücreti de çekti yalnız durumu hala credit card approved şeklinde . Biraz daha bekliycez gibi duruyor .
    Kullandığım ilk profesyonel kulaklık olucak açıkçası biraz sabırsızlandık :)

Tek endişem bass ağırlıklı parçaları sevsem de çoğunlukla indie/alternative/ folk rock dinliyor olmam . Bu tarzlardaki performansını da merak etmiyor değilim.
    Kulaklığa sahip olan ve zamanı olan bir arkadaşım varsa birkaç parçada test etmesini istiyorum mümkünse .

ilk başta cks77x modelini almayı düşünüyordum hatta geçen hafta cdjapan dan sipariş ettim kargoya vermeleri uzun sürünce bende iptal ettim siparişi, ve daha üst modeli olan cks99 u aldım hem bass hem mid tiz kalitesi gayet iyi bu arada basslar bayağı sağlam tavsiye ederim cks77x i hiç deneme şansım olmadı malesef karşılaştırma yapamayacağım ama eminim 77x de gayet iyidir

• hayırlı olsun arkadaşlar :) ben sanırım ağustos yada eylül ayında aldım. konu da başka örneklerden de çıkarabileceğiniz gibi elinize ulaşması biraz zaman alıyor maalesef. japonyadan istanbula 4 günde gelmişti ama istanbulda elime ulaşması 2 hafta gibi bir süre aldı :) yani biraz bekleyeceksiniz ama değecektir.

ben cks77x aldım. bundan önce sennheiser cx200ii sahibiydim bir tarafı arızalanınca biraz araştırıp cks77x almaya karar verdim. ruh halime göre her türden müzik dinlerim ama elektronik müziğe cx200ii den kalma ayrı bir ilgim var. ilk aldığımda değişik türlerde test ettim. şu burn in olayından olsa gerek başta bazı şarkıları boğduğunu hissettim. düzenli kullanımdan sonra gerçekten zevk almaya başladım. noise cancelling çok iyi, kulağınızı tam olarak kavradığı için gevşeme falan olmuyor uzun süre düzeltme ihtiyacı duymadan kullanabiliyorsunuz. benim için üzerine yatamamak biraz üzücü olmuştu :)

bass mevzusuna gelince yüzümde bir gülümseme oluyor cidden muazzam. eğer keskin sınırlarınız yoksa müzik tarzınız yeniden şekillenebilir. her türde zevk alarak kullanıyorum ama dediğim gibi elektronik,chillout ve deep house tarzında ayrı bir keyif alıyorum.

tekrar hayırlı olsun kulaklıklarınız. başka cevaplayabileceğim bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım ama teknik terimlerden falan pek anlamam. dinlerim hoşuma gider veya gitmez o kadar :)

@Underrated @dost..:)

• İsteyen varsa kendi CKS77x kulaklığı satıuyorum arkadaşlar. (Hediye başka bir model geldiğinden)

Anlatmaya gerek yok ses kalitesini zaten biliyorsunuz. Ebay üzerinden getirtmiştim çantasıyla kullanıldı sıfır ayarında diğer 3 boy kulak içi aparatı kullanılmadı.

Fiyat : 150 TL - (Yurt dışından al gelsin bekleme derdi olmadan direk tak kullan)
  • Acaba bu kulaklıkları koşarken kullanan var mı? Pedler çıkar mı koşarken kulaktan? Bundan önce philips she8500 kullanıyordum ve genel olarak da memnundum. Fakat artık eskidi ve yeni ama yine çok da pahalı olmayan bir kulaklık arıyorum. Orayı burayı araştırırken cks77x gözüme ilişti ve anladigim kadarıyla sennheiser ie4,cx200 ii percision yada cx500'den daha iyi bir kulaklık. Ben de siparis vermeyi düşünüyorum. Acaba basslar rahatsız eder mi? Genel olarak Pop ağırlıklı her türden şarkı dinlerim. Daha doğrusu HİT şarkıları dinlerim genel olarak ve buna uygun bir kulaklık okuduğum kadarıyla. Ne dersiniz alınır mı 160 tl'ye Express gönderi ile?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allpino arkadaşım araştırmanız için geçte olsa teşekkür etmek istedim. Ürünün sanırım tek eksikliği malumunuz gelişen teknolojide cep tlf. larımızı yanımızdan eksik etmediğimizde bu üyünün en büyük eksikliği sanırım mic olmaması. Yanılıyorsam bilmek isterim. Teşekkürler.

• Bu kulaklığı severdim ama meğerse o parayı haketmeyen bir kulaklıkmış. Daha önce CKS90 ve CKS77 kullandıktan sonra CKS77X aldım. Bu kulaklıklara bir zamanlar bitiyordum. Ta ki Monster Purity WH-920 model kulaklığı alana kadar. Meğerse Audio Technica'nın bas diye övündüğü kulaklıkların bas konusunda ve ses kalitesinde ne kadar yetersiz olduğunu WH-920 ile anladım. CKS77X'in basları o kadar cılız ve kalitesiz ki mıy mıy geliyordu sanki. WH-920 resmen ezip geçiyordu maşallah gümbür gümbür geliyordu. Fakat işin asıl güzel tarafı bas/tiz/mid dengesi harika oturtulmuştu ve hiç rahatsız etmediğini söyleyebilirim. Sahnesi çok geniş. CKS77X'in ses kalitesi çok yapay kalıyordu. Geçenlerde kullanmadığım için arkadaşıma hediye olarak verdim. O derece umurumda değildi. WH-920'yi 6s ile kullanıyorum ve uçuşa geçiyorum resmen. Olur da bozulur veya kaybederim diye ikinci bir yedek aldım.

Sakın bu kulaklığa para falan vermeyin. O paraları kesinlikle haketmeyen bir kulaklık. En fazla 50 kağıt üstü çalışmaz o kadar söylüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bende Cks77 modelini kullanıp hiç memnun kalmayan biriyim şuan Ckr7 kullanıyorum idare eder senin yorumu görünce birde diğer kullanıcı yorumlarına bakınca alsammı acaba diye düşünmedim değil
  • Kesinlikle al derim. Kulakiçi piyasasının en baba kulaklıklarından biri. Ezip geçiyor resmen. Fakat bu kulaklığı bulmak imkansız gibi bir şey. Yanlış hatırlamıyorsam Lumia 920 veya 1020 ile birlikte tanıtılmıştı.

• n11'de de yok tüm stokları tükenmiş durumda. Bulsam kuzenime alacağım ama yok.

• Bu kulaklık feci derecede kafa sisiriyor ve metal şarkılar da çok basarisiz ben yeni kullanmaya başladım tahmin ettigimden çok fazla bas var standart ucu çıkartıp yerine başka bir uc taktım taktigim uc dibine kadar girmediginden ve ekstra satılan uç oldugundan basi kesti kulakligin karakteristiği bir nebze değişti metal dinlenebilir hale geldi sayilir bu kulaklıkla elektronik müzik ve pop dinlenir ancak kulaklığı ona göre alın yine de temiz ses veriyor kaliteli bir kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 7 Ağustos 2017; 21:51:53 >

Orijinalden alıntı: Golden Gate

quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

Sansa clip+ cihaz , cks99 dinleme fırsatım oldu ve bence cks99 da basslar çok daha dengeli müziğin içinde ve çok daha kaliteli...

Cks99 yanlis hatirlamiyorsam 2010 un kulakligi. Cks77x ile muadil olarak cikan bir kulaklik degil.

Cks77x ; cks90, cks99 ve cks77 nin yeni jenerasyonu olarak 1 sene önce piyasaya sürüldü.

Ben cks90 ve cks77x sahibiyim. Cks77x bariz derecede daha iyi. Cihazda kulakliga uygun eq ayarlari yapilmali. Cks99 u bilemeyecegim ama ayni firmanin eski kulakligi.

Genede birbirlerini aratacak kulakliklar degil sahsi gorusum

Flat ayarda (huawei mate 9 cep telefonu kullanıyorum) berbat ötesi ses veriyor bastan kafa kalmıyor adamda. Şimdi poweramp yükleyip eq ayarı çektim adama benzedi

• Sony xb70ap ile kıyaslarsak artıları ve eksileriyle iki ürünü karşılaştırabilecek var mı acaba? Cks770 düşünüyorum bu arada.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.