Şimdi Ara

Audi R8 5,2 driving experience 9-11 Ekim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.audi.com.tr/drivingexperience/audi_driving_experience.html

http://twitter.com/auditurkiye

Bir çok marka tüketicilerine ve hedef kitlelerine yönelik pist ve özel test sürüş aktiviteleri organize eder. Bu organizasyonlarda katılımcılara kullandırılan araçlar ve eğitimi verenlerin kalitesi, tüm organizasyonun çekeceği ilginin iki önemli temel taşıdır.

Audi Türkiye, F1 pisti İstanbul Park’ta yüksek performanslı ve dört teker çekişli Quattro modellerini test ettireceği bir organizasyon düzenliyor bu hafta sonu: Audi Driving Experience 09. Eğitimi Alman pilotlar verecekmiş. Temel eğitim, ani şerit değiştirme, panik frenle engelden kaçma, slalom eğitimlerinin ardından günün bombası olan yeni Audi R8 V10 (525hp!) deneme sürüşü yapılacakmış.

Eğitimde kullanılacak araçlar:

Audi R8 5,2 FSI quattro (525hp)
    Audi A5 2.0 TFSI (211hp)
    Audi A4 2.0 TFSI (211hp)
    A6 3.0 TDI (240hp)

Organizasyon için lokasyon güzel, seçilen araçlar iyi, eğitim kaliteli. Yani iyi planlanmış bir aktivite olacağı belli gibi. Pekiyi, bu aktivitenin duyurusunu nasıl yapardınız?

Audi Türkiye ve ajansı Nexum Creative, etkinliğe Audi’nin kendi veritabanından davet edilecek kişiler dışında bir de sosyal medya kampanyası düzenleyerek davetliler çağırmaya karar vermişler. Bunun için Audi Türkiye bir Twitter (twitter.com/auditurkiye) , bir de Friendfeed (friendfeed.com/auditurkiye) hesabı açtı. Bu hesaplarla otomobillerle ilgilenen önceden tespit edildiğini tahmin ettiğim bir kitlenin hesaplarına üye olunarak o kişilerin kampanya konusunda bilgilenmeleri sağlandı. Daha sonra da kampanya bilgileri Twitter hesabından duyurularak sosyal medyanın katılımı desteklendi. Etkinliğe tanıtmak için seçilen ana mesaj R8 modeli oldu. Hedef kitle, bir quiz tamamlayarak yarışmaya katılabiliyor. Bu quiz’de süre önemli.

Kısa sürede Quiz’de inanılmaz kısa zamanlar elde edilince potansiyel katılımcıların heveslerinin kırılma ihtimaline karşı ikinci aşamaya geçildi ve hedeflenen takipçi sayısına ulaşldığında yeni bir fırsatın duyurulacağı söylendi. Bu sayede “kampanya çok duyulmasın da kazanma şansım artsın” diyen kitle yeni bir şans elde edebilmek için Audi Türkiye’nin hesabını duyurmak zorunda kaldı. Yeni duyurulan yöntemde; “Audi R8′i ben kullanmalıyım, çünkü…” cümlesinin tamamlanması istendi. Muhtemelen ajans ve müşteri bu cümleler içinden birini seçerek ilgili kişiyi davet edecek.

Aktivite tarihine 2 hafta kala başlayan sosyal medya kampanyasında Audi şu ana kadar 62 Friendfeed, 56 da Twitter takipçisine ulaşmış durumda. Başlangıç olarak iyi bir yolda olduklarını söyleyebilirim. Kampanya duyuruları ve kampanya için hazırlanan mini site oldukça başarılıydı. Umarım etkinlikte de aynı başarı sürdürülür ve katılımcıların paylaştığı içeriklerle kampanya daha da zenginleşir.

http://www.carluvr.com/index.php/2009/10/05/audi-driving-experience-09-sosyal-medyada/

• Audi R8′i ben kullanmalıyım, çünkü en çok ben hakediyorum
    parmağını bastığında izi ayyıldız çıkanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Audi R8′i ben kullanmalıyım, çünkü en çok ben hakediyorum

Onlar seni hak edecek ne yaptı peki

BMW X5 4.6 is
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Audiyle işim olmaz

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • çünko doğuştan bugüne kadar yediğim kaziklar canıma tak etti araçlarini hirpalayarak intikam almaliyim :D
  • audi R8'i ben kullanmalıyım çünkü benimki 80'i geçmiyo.

oğulcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daturkishulan -- 5 Ekim 2009; 21:36:04 >
    http://www.youtube.com/watch?v=UFRVi3f9hlQ
    http://www.youtube.com/watch?v=UfnshoM5YZ0
    http://www.youtube.com/watch?v=0IdREHTsyZA
    Intel i5 6600K / Noctua NH-D9L / MSI Z170A-G45 / Zotac GTX1070 AMP! Extreme Edition / Corsair Vengeance LPX 2*8GB 2400MHz / Western Digital wd10ezex / Samsung 850 EVO 250GB / Corsair RM750x / Fractal Design Define R5 Blackout Window
    BenQ GL2460HM / Asus Echelon Laser / Cooler Master MasterKeys MK750 RGB Cherry MX Red
  • İnş direksiyonunda fabrikasyon hatası olarak belli hızlarda titreme yapan A5 ve A4leri test ettirmezler.

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

çünko doğuştan bugüne kadar yediğim kaziklar canıma tak etti araçlarini hirpalayarak intikam almaliyim :D

Aslında güzel fikir. R8'le bariyerlere dalıp "Bu da senelerdir kazıkladığınız Türk halkı için!" diye bağırmak lazım. Kara Murat hesabı.

Birde hodri meydan best lapı ben cıkaracam
    Bu ülkede yaşayan halkın çoğunun, toplumsal yaşam umurunda değil, analitik düşünme, olayları idrak etme yetenekleri zayıf. Birçoğu mikrodünyalarını kurmuş ve çevresinde gördüğü büyük rantların, birgün kendisi için de gerçekleşebileceğini düşünüp bozuk düzenin gönüllü bir üyesi oluyor.

Halbuki sürekli kaybettiğinin, hayat kalitesinin giderek düştüğünün farkında değil!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.