Şimdi Ara

AUDI Q7 FSI 4x4....!!! ((( AUDI den İDDALI SUV ))) ** 4.2 V8 **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar AUDI nin Q7 si piyasada....ve piyasaya 4.2 V8 FSI motorla girdi...DIESEL Q7 isteyenler içinde bir seçenek mevcut 3.0 V6 TDI (porsche cayenne ve VW toureg de kullanılan motor) 2008 yılı gibi HYBRID motor Q7 de görev yapacak bu motor daha güçlü olmasının yanında ekonomik yakıt tüketimi ile kullanıcısına ulaşacak...

Q7 de bazı belli başlı kendine has özellikler bulunmakta ;

***Radar kontrol sistemli PARK etme özelliği (aracın her noktasını kullanıcısına Kabindeki (dashboard) Ekranla sürücüye gösteren sistem...

***ve kabindeki ekranla AUDI nin kendi adını verdiği MMI sistemi (bmw idrive ile özellikleri aynı) bu özellikle sürücü aracı ekrandan yönetebiliyor...

AUDI Q7 FSI 4x4....!!!   ((( AUDI den İDDALI SUV ))) ** 4.2 V8 **

AUDI Q7 FSI 4x4....!!!   ((( AUDI den İDDALI SUV ))) ** 4.2 V8 **

• maşşallah koç gibi olmuş.....
  • arkadan görünüşüne bittim yaw harika bi araba var....audi bi başka gerçekten...
  • quote:

DIESEL Q7 isteyenler içinde bir seçenek mevcut 3.0 V6 TDI (porsche cayenne ve VW toureg de kullanılan motor)

iyide porsche tarihinde hiç diesel motor kullanmamıstırki chayende nasıl oluor?
    yada artık porsche damı diesel motor üretmeye başaldı
    (sakın yanlış anlama merakımdan soruyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 27 Ekim 2005, 15:33:32 >
  • araç süper
  • Fiyatıda Güzel olursa Bu araç tutar....
    Araç Çok sağlam olmuş valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

quote:

DIESEL Q7 isteyenler içinde bir seçenek mevcut 3.0 V6 TDI (porsche cayenne ve VW toureg de kullanılan motor)

iyide porsche tarihinde hiç diesel motor kullanmamıstırki chayende nasıl oluor?
    yada artık porsche damı diesel motor üretmeye başaldı
    (sakın yanlış anlama merakımdan soruyorum)

bilindiği üzre porcshe da VW çatısı altında...ve artık Porsche nin motorlar tabir yerinde ise Vw mühendisleri el atıyor dersek yanlış söylemeyiz...

yurt dışında satışı olan bu araç ülkemizde benzin daha mantıklı olduğu için dizel seçeneğini getirmiyorlar (Benzinci zihniyete)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    2000 Audi A6 2.5 Tdi Quattro
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • audi taklit yapmis desem
  • waşşş tırstım lan....Infiniti lerden de Cayenne den de Taureg den de KARİZMA olmuş
  • helal audi ye geç bile kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.