Şimdi Ara

İspark'a geceleri park etmek yasak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili İstanbullular, merak ettiğim bir konu var. Malum her yer İspark oldu, ve İspark tabellaraında 10.00-19.00(tam saatleri bilmiyorum salladım) arası çalışır diye ibareler bulunuyor. Yani akşam 7 den sonra o İsparkın olduğu sokağa bırakmak bedavamı? Yani çekici gelip arabamı çekmez dimi?

İSPARK'ta Gece Araç Park Etme Hakkında Bilgiler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSPARK otoparkları, 7/24 hizmet veren tesislerdir. Bu nedenle, İSPARK otoparklarına günün herhangi bir saati araç park edebilirsiniz.

İSPARK'ın çalışma saatleri 24 saattir. Dolayısıyla, geceleri de İSPARK otoparklarını kullanabilir, aracınızı güvenli bir şekilde bırakabilirsiniz.

İSPARK otoparkları gece ücretlidir. Gece park ücreti, gündüz park ücretinden farklılık gösterebilir. Güncel ücretler için İSPARK resmi internet sitesini ziyaret etmeniz önerilir.

İSPARK otoparklarında gece saat kaçtan sonra ücretsiz park yapılabilir gibi bir bilgi bulunmamaktadır. İSPARK otoparkları, 7/24 ücretlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hayır çekmiyor..park yasak değil zaten o yerlerde..
  • Bazı yerlerde çekiyorlar ama çoğu yerde birşey olmuyor ve değnekçiler isparkın yerlerinde çalışmaya başlıyorlar 19 da isparkın mesaisi bitiyor değnekçilerin mesaisi başlıyor. 3 tl filan vermek yetiyor vermezseniz geldiğinizde aracınızın camı patlamış şekilde bulmanız büyük ihtimal özellikle Taksim de avizecilerin ordaki İsparkta çok rastlanan bir durum.
  • Bende taksim civarında, Tünel tarafında yarın park edeceğim arabamı İspark'a. Normal paralı otoparka bırakırsam 14 TL ödüyorum en az çok koyuyor, geçen hafta keşfettim, İspark var hemen dibinde ve akşam vakitleri o sokak boş oluyor. Fakat aynı zamanda da çekici araç dolanıyor sürekli, o yakınlardaki araçları çekiyor. İnşallah İspark olan yerden çekmezler aracı:D
  • Avizecilerin önündeki park yerine bırakırsanız oraya çekici gelmiyor ordan araçları çekmek için hiç bir gerekçeleri olmuyor çünkü sokak arasında bir park yeri trafiğin akışını engelleyecek bir durumu yok.Taksimde hep orayı kullanıyoruz biz tek yaşadığımız sorun camı patlatmışlardı bir defasında.
  • İspark olan yerden araç çekilmez merak etmeyin fakat çok işlek bölgelerde bazen çalışma saatleri dışında da ücret talep edildiğine dair ve bu sebeple kapılarının önüne araçlarını bıraktıkları için binlerce lira borçlanan insanlar ispark aleyhinde dava açmıştı. Sonuç nedir bilmiyorum ama beşiktaş yıldız parkı civarındaki isparklara akşam saatleri çokça park ettim hiç ekstra bir bedel çıkmadı karşıma.

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Kulübü

"Son sahibi olursun, nikahına alırsın.."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.