Şimdi Ara

Audi A4 Akü Hakkında (Battery Week) B8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün arabamda böyle bir uyarı çıktı.

Audi A4 Akü Hakkında (Battery Week) B8

Akü zayıf demek istiyor anladığım kadarı ile.

Kaç amperdir bunların aküleri ? Arabam B8 kasa.

Kusura bakmayın bu arada Hızlı resimde s image yapılmıyor galiba büyük oldu biraz. Forumada yüklenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 5 Kasım 2015; 19:34:36 >

• Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havalar soğuyunca akün sıkıntı yaratır, aracın otomatikse mağdur olabilirsin, orjinal aküler agm akü oluyor (soğuk havalarda marş basma gücü daha fazla ve daha uzun ömürlü) kendi aracımın aküsü orjinal 70ah agm akü idi ben internetten varta 95ah silver dynamic start stop agm akü aldım, fiyatı gerçekten fazla ama uzun yıllar akü derdim olmayacak. Sizin akü de büyük ihtimalle 70ah civarıdır, akü konusunu hafife almayın kaliteli ve agm akü (varta, bosch)alın. Para önemli değilse büyük kapasiteli akü almak herzaman iyidir, akü siparişi vermeden önce aracın kitapçığına bakın veya internetten araştırıp şarj dinamosunun verdiği amperi öğrenin, elinize metre alıp akü bölmesinin boyutlarını ölçün ve en uygun aküyü sipariş edin; geçmiş olsun.
  • rewolwer_ kullanıcısına yanıt
    Hocam 2012 model araba. Akü orjinalmi bilmiyorum kapağı açtık dün 100 amper Varta akü var üzerinde. 300 liraya takıyor elektrikçi burda. Değiştirecem yakın zamanda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 8 Kasım 2015; 14:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Hocam 2012 model araba. Akü orjinalmi bilmiyorum kapağı açtık dün 100 amper Varta akü var üzerinde. 300 liraya takıyor elektrikçi burda. Değiştirecem yakın zamanda .

100 ah ise orijinal değildir, siz elektrikçiyi boşverin büyük ihtimalle varta blue dynamic akü takmak isteyecektir aracınıza, benim önceki yorumumu lütfen anlayarak okuyun. Uzun süre akü sıkıntısı yaşamak istemiyorsanız aracınıza agm özelliği olan akü takın. Karar sizin
  • Hemen Akünü değiştirme 3 yıllık varta akü daha bitmez kolay kolay diye düşünüyorum. Kısa mesafe gidiyorsan şarjı düşmüştür şarj olabilmesi için yeterli mesafe kullanmıyorsundur belki. en iyisi akücüde şarj ettir kendine gelir. benimde %60 civarlarındaydı şarj olmuyordu hiç %100 göremedim. Şarj ettirdim %100 şimdi bazen sabahları soğuktan dolayı %70lere düşmüş oluyor ama kendini şarj ediyo geri %100 oluyor .

B8 2012 bilmiyorum Start - Stop sistemi varsa her akü olmaz. özel bosch ve vartanın aküleri uygun start stop olmaya.
    ve Audi de Aküyü değiştirdiğinde Kablo / Yazılım ile yeni akünün kodlarını giriş yapman gerek. ve bu seçeneklerde bosch yok. Alıcaksanda VARTA al garanti olsun.

Akü bilgilerini girdiğinde audiler aküyü tanıyor ve sahip olduğu voltaj amper vs gibi şeylere göre regülasyonu ayarlıyor. Daha sonra elektrikle ilgili arızalar alma.

Ve değiştirdiğinde aküyü, tekrar kalibre etmen gereken başka şeylerde olabilir. özellikle direksiyon sensörleri/ servotronic motor ayarı gibi. (Bu ayarların akü değişiminden sonra tekrar yapılması gerektiğini okumuştum) Bunuda yetkili servis yüksek ücretlerde yapıyor.Ama mutlaka vardır VCDS ile ayar yapan yerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romsage -- 12 Kasım 2015; 13:11:21 >

• Akünü değiştirmen için uyarmıyor seni. Orada kastettiği, araç çalışmadığı için (radyo-cd açık muhtemelen) güç ekipmanları aküyü yiyor. Ya motoru çalıştır ya da ben kapatacam elektronik sistemleri diye uyarıyor seni:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 13 Kasım 2015; 0:14:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

Akünü değiştirmen için uyarmıyor seni. Orada kastettiği, araç çalışmadığı için (radyo-cd açık muhtemelen) güç ekipmanları aküyü yiyor. Ya motoru çalıştır ya da ben kapatacam elektronik sistemleri diye uyarıyor seni:)

Hocam akü bitti geçen. Takviye yaptık öyle gittim elektrikçiye. 300 liraya 100 amper varta akü taktı şimdi sorun yok :)

• romsage R kullanıcısına yanıt
    Hocam akü bitti bende değiştirdim. Adam herşeyini ayarladı makineden. Sorunsuz şuanda :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.