Şimdi Ara

Audi A3 mü yoksa Volvo V40 mı? [V40 R-Design Alındı.] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
35.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 1.6 Powershift R-Design 77bin liraya alınabilecek en iyi araba şu an. Golf bile o paralara satılırken...
  • audi nin güvenlik düzeyi bir vw den daha farklı değil. bir a8 bile bence güvenlik olarak bir passat cc den çok farklı değil.

benim için en başta güvenlik gelir. sonra diğerleri. o yüzden kesinlikle volvo diyorum.
  • Eğer C sınıfı bir Volvo'ya bu kadar para verilir mi kaosunu aşmış iseniz, çok da detaylandırmaya gerek yok bu kıyası.. A3'ün tek avantajı ikinci el performansı olacaktır belki biraz da Audi işçiliği ve marka imajı diyebilliriz. Salt araç olarak konuşacak olursak V40 çok güzel bir araba. Tasarımı ve donanımı emsallerine göre fark yaratıyor. Forumda sevilmemesinin nedenini herkes biliyor. Bir Volvo bu kadar etmez argümanı yüzünden çok çetrefilli tartışmalar döndü burada. Bana göre de en azından 7-8 bin TL daha ucuz olması gerekiyordu. Ama dediğim gibi fiyat konusunu kapatmış iseniz uzak ara V40 diyorum.
  • Konu baştan Audi ağırlıklı gidiyordu sonra Volvo'ya döndü şaşırdım gerçekten. Ben de Volvo'ya yakınlaştım gibi...

Fiyatları pahalı olsa da aşağıda göreceğiniz üzere, T4 advance üzerine 18 inç jant(3717 TL), bej deri döşeme(1255 TL), spor şasi ve panoramik cam tavan ekleyince aşağıdaki fiyat ortaya çıkıyor ve bütçeme uygun gözüküyor. Donanım olarak arka park kamerası, adaptif hız sabitleyici, şerit kontrol, kör nokta uyarısı, koltuk ısıtma, premium ses sitemi vs. gibi birçok donanımı ekleyemedim. Eğer onları da eklemeye kalkarsam 110 bini geçiyor. Yani yukarıda shadowgeist nickli arkadaşın yazdığı gibi 85 bine aracı fullemek mümkün olmadı.

Audi A3 mü yoksa Volvo V40 mı? [V40 R-Design Alındı.]

Benzer donanımlarla Audi'de nasıl bir fiyat çıkar bilemiyorum ama aşağı yukarı benzer olsa gerek.

• Bencede Volvo
    1. Değişik bir arabaya binecekseniz. A3'3 gözler alışık ama V40'a değil.
    2. Motor daha güçlü
    3. Şanzuman daha sorunsuz diye biliyorum (emin değilim)
    4. Güvenlik; can yada canlar emanet ediyoruz.

AMA ne olsursa olsun; tip olarak hangisini beğendiyseniz onu alın. Bizim yazdıklarımız zevkinizin yanında 0 kalır...
  • Volvo v40 r- deisgn
  • v40
  • Volvo V40'ı inceleyenler genel hatlarıyla konfor ve kalite olarak iyi olduğunu söylüyorlar ancak fiyatı bana göre biraz abartı ancak verilir verilmez orası tabiki kişiden kişiye değişebilir.Audi A3 güzel araç kalite ve konfor olarak oda bana göre V40'dan çok aşağı kalcak bir araç değil ancak A3'de fiyat olarak biraz uçuk ben olsam şahsen yeni bir Honda Civic alır yola sorunsuz devam ederim hem geniş bir araç hem sorun bir araç hemde performans ve yakıt anlamında ideal bir araç.
  • A3 döver
  • V40
  • Hocam bence zevkine göre al 2 aracında kendine göre + ları - leri var . Ben olsam audi a3 alırdım
  • Neredeyse 100 bin lirayı 1.6 motora bağlamazdım. Sizinle aynı bütçeye sahiptim ve neredeyse sıfır gibi Mazda 3 Mps 2.3 turbo benzinli ve 260 beygirlik araç aldım. Hem yakıt tüketimi daha düşük hem de benim diyene nal toplatıyor. Piyasada mps yok ama o fiyatlara golf r, focus rs, lancer evo x bakabilirsiniz. Emin olun hızlı kelimesinin en çok yakıştığı araçlar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volvo nun sahibi çindi değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Benzer donanımlarla Audi'de nasıl bir fiyat çıkar bilemiyorum ama aşağı yukarı benzer olsa gerek.

siz baya aşmışsınız olayı
    Ben advance donanımını kastetmiştim o araç epey yüklü.
  • audi nin bu tipi artık kabak tadı verdi.. nereye baksan görüyosun.. ben olsam volvo alırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

volvo nun sahibi çindi değilmi

Çinliler. Ama Amerikalı sahiplerinden daha "iskandinav", daha öze dönük araçlar yapmaya başladı volvo.
  • 95 bin TL yi bu iki arabaya kullanmazdım ben olsam. Çok daha karizmatik ve iyi arabalar vardır bence. Bu arada Civic vtec mi? Çok hoşuma gidiyor o vtec'ler. Günün birinde nasipse bizde alırız bir araba. Şimdiden hayırlı olsun
  • @GeceGezeR;

V-tec tabiki, 4000 devirden sonra ilave emme sübabı açıldı mı tamamdır.

Audi konusunda çok kararsızım. Yani şu an aracın tipi göze çok güzel geliyor ama diğer modelleri de birbirine benzediğinden bir süre sonra albenisinin kaybolma ihtimali var. O konuda hak veriyorum.

Yorumlar büyük ölçüde V40'ı netleştirdi kafamda. Alternatifler konusunda ise, bu fiyata bu ikisinden başka tipini beğendiğim otomobil yok maalesef o yüzden Bmw 1 ve Merc. A serisi dahil diğer markaları düşünmüyorum. Daha çıkabilsem de Bmw 5 alabilsem tabi ama şimdilik limit bu, ileride belki...
  • yeni audi nın ön konsol kısmı eskısıne nazaran bombos olarakl bırakmıslar .. gerci hala sportback gelicek diyorlar haber yok
  • bende karar veremedim bir türlü ama
    v40 da paranızla daha çok şey alıyorsunuz audide ise direksiyon tekerlek ve motoru veriyorlar gerisi hep opsiyon
    ayrıca v40
    daha tok duruyor
    daha yakışıklı
    daha heybetli
    daha şık
    daha fark edilir.
    daha az olur yollarda yaşadığınız yer helede küçük bir yerse al benisi yüksek olur.
    birde otomotik istiyorsanız powersift sorunsuz on numara ve 3 yıl sınırsız garanti audide sanırım 2 yıl ve dsg
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.