Arkadaşlar, Cok temiz bir Audi A3 1.8 T buldum. fiyatıda uygun. Fakat bu araç hakkında fazla bilgiye sahip değilim. Bu aracı alırken nelere dikkat etmem gerekli, ne gibi kronik problemleri vardır bunlar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Ayrıca bu aracı benzin sarfiyatı gibi konulardada bilgisi olanlar lütfen bilgilerini benimle paylaşsın. Araç 2000 model. Şuan tek problemi kontağı çevirdikten sonra göstergeler yaklaşlık 1 dakika sonra geliyor. acaba problem ne olabilir. Şimdiden herkese teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: malicas
Arkadaşlar, Cok temiz bir Audi A3 1.8 T buldum. fiyatıda uygun. Fakat bu araç hakkında fazla bilgiye sahip değilim. Bu aracı alırken nelere dikkat etmem gerekli, ne gibi kronik problemleri vardır bunlar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Ayrıca bu aracı benzin sarfiyatı gibi konulardada bilgisi olanlar lütfen bilgilerini benimle paylaşsın. Araç 2000 model. Şuan tek problemi kontağı çevirdikten sonra göstergeler yaklaşlık 1 dakika sonra geliyor. acaba problem ne olabilir. Şimdiden herkese teşekkürler.
audi a3 bence cok iyi bi secim.ayrıca 18t oldukca performanslı bi motor 18t seni korkutmasın yakıtta fazla ac gözlü diyil ama ekonomik olduğuda söylenemez tam veriler nedir bilmiyorum ama kuzenimde bu arabadan var ve cok memnun bi kronik probleme sahip deyil .ışıklardaki problem konussunda yardımcı olamam ama ciddi bi problem oldunu sanmıyorum yetkili bi serviste kontrolden ggecerse bu otomobili kacırma derim
kardeş heralde yakıt yönünde endişen yok ama etsen iyi olur derim km de 350 bin yakıcak çünkü çok rahat
Valla bir kaç A3 satan arkadaşa sordum 250-300 arsı yakar dediler. ama emin olamadım o yüzden size sordum. zati çok yoğun araba kullanan biri olmadığım için fazla sorun değil sadece hafta sonları lazım oluyo araba. diğer cevaplar için teşekkürler.
150 hp mi? 180 hp mi?
ben golf 4 gti kullaniyorum 150lik 11 litreyi gözden cikar cok performansli kullanirsan 12 litreyi bulur cok sakin kullanimda 10litre
bence cok iyi bir secim kalite+performans
ama tabi göstergeleri mutlaka servise göster
150Hp lik olandan. Bende zaten brava vardı sattım o bile 10-11 yakıyodu buna razıyım koymaz yaneee :)
bizde 2004 a4 var 1.9TDI turbosu yandı ama araba 120 binde geçen bakıma gitti audilerde genellikle farlarda sorun oluyor ne çektiysek farlardan onları ii bi sağlamlaştır dediğim gibi turbosunu kontrol ettir birde egzoz kutusa baktır ordan biraz koku gelebilir senin sorununa gelince hiçbir fikrim yook bence sen onu ii bir gözden geçir yada başka a3 bul arkadaşım
Bence 1.6 motor al vergisi daha düşüktür hem daha az yakar
evet güzel bir tercih olur ...!!!
ve başarılı bir motor ortalama yakıt tüketimi şehir içinde 10-12 litre arasıdır...!!!
uzun yolda ise 7.5 litreye kadar düşebiliyor...verimli bir motor...ufak egzantirik ayarı ve turbo nimeti ile sağlıklı bir şekilde araçtan 180hp güç almak olası..!!
tabi bu motorun 225hp versiyonu S3 te mevcut...!!!
ama benim gördüğüm versiyon 180hp yükseltilmiş HKS nin blow off kiti takılmız tadından yinmez hala getirilmişti...!!!
araba akıllı uslu kullanıldığından daha az yakabiliyordu..!!!
buda 1.8 T nun videosu...quattro hatta bulabiliyorsan quattrosunu bul
sorun elektrik aksamından olmalı.. şarj dinamosu gibi geldi bana.. fazla bi masraf çıkarmaz kafaya takılacak bir sorun değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme