Şimdi Ara

1.6 jtd(Multijet) motor triger değişimi kaç yılda yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.6 jtd(Multijet) motor triger değişimi kaç yılda yapılması tavsiye ediliyor ? Ek olarak orjinal triger+devir daim pompası değişimi işçilik dahil tahmini ne kadar tutar ?

Bilgisi olan var mıdır ?

• alexdesouza.10 A kullanıcısına yanıt
    5 yil ve 100 bin km de degismesi lazim denebilir ortalama olarak fiyatlari hakkinda bilgim yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2016 da aldığımda yeni değişmişti,2024 ağustosta yeniden degisim yapildi.yil olarak gec bir zaman belki,ama km.olarak 40.000 km kullanmistim.cikan kayiş gayette iyi durumdaydi. arac 1.6 mjet bravo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anka0658 kullanıcısına yanıt

8 yıl hocam baya kullanmışsınız , şans mı acaba yoksa gerçekten bu kadar süre gidiyor mu hepsi ? internette 4-5 yıl diyorlar maksimum

Trigerle alakalı internette o kadar alakasız bilgi var ki,3 sene,5 sene,7 sene...hatta Avrupa'da bazi markaların 10 sene 120.000 km değişim aralıği önerdiği bilgileri var.ben aracı sıkıştırmadan limitleri içerisinde kullaniyorum.o kadar uzun gitmesi belki birazda buna bağlıdır.

• 2016 model egea 1.6 multijet2 triger kayisini geçen sene 2024 nisan ayında değiştirdim.km 96000 deydi.cikan kayis ta çatlama vs. birsey yoktu.saglam gözüküyordu.

• c_unlu kullanıcısına yanıt

toplam ne kadar tuttu hocam , devir daim + triger orjinal değiştirsem tahminen ne kadar öderim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Servis 5yıl/120bin km de değişmeli diyor. (98 bin km de değiştirdik yıldan dolayı)

Özel fiat servisleri de (servise göre değişiyor) 12 - 15 Bin TL arası fiyat çıkarırlar. (yetkili serviste şu an 25 - 35 Bin TL arası fiyat çıkarır diye düşünüyorum)

• websosyal kullanıcısına yanıt

Hocam suan 4 yili yeni gecti , 5 yila kadar beklememde sorun yok o halde, usta 4 yildan sonrasi risk demisti o yuzden simdi degistirsem mi diye dusunuyorum

Yetkili servis 18 bin tutmuştu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.