Şimdi Ara

1.5 E-Tec motor 48V akü arızası anlaşılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 2021. Skoda Octavia 1.5 E-Tech bir araç beğendim kronikleri araştırırken 48V Alternatör akü sorunu olduğunu gördüm yani bazı kişiler yaşamış, servis 50-150 arasında bir fiyat skalası çıkarmış, 1.0 motorda daha çok görülmüş ama 1.5de de yaşayan var, almayı düşündüğüm araç 4 yaşında, 100 bin kmde, geçmişini bilmiyorum, son bakımı Bosch car serviste yapılmış ama öncesinde yetkili olabilir, sahibinden soramıyorum çünkü birden fazla el değiştirmiş olabilir, garantisi zaten 2 yıl galeriden bakıyorum. Pazartesi servise sormayı düşünüyorum ama söylemezler gibi geliyor. Bu zamana kadar gün yüzüne çıkardı, ve düzeltilmiştir yani yaptırılmıştır diye düşünüyorum ama bilemiyorum.

bu sorun hakkında detaylı bilgisi olan var mı ? Korkmak mı gerekli ? Önceden ölçerek vb anlaşılabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 31 Mayıs 2025; 22:0:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mild hibrit ara bir çözüm, bataryası dahil küçük ve ömürlü. Alternatör de sürekli zorlanan bir parça belli bir ömrü olacaktır bunun da. Üstüne bir de Alman aracı ve 100 bin km üstü gelince illa ki bazı parçaların bozulma ihtimali artar. Bunun net cevabını alamazsınız aracı aldıktan sorun çıkarsa bütçenizi buna ayırıp ayıramayacağınız ile ilgili bir konu bu.

• Kullanan arkadaşlar yazarsalar bizden bilgilenmiş oluruz bende 1.5 E tsı leon düşünüyorum aynı motor bilen kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.