Şimdi Ara

audi a3 1.6 TDI S tronic mantıklımı sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malumunuz uzun süredir 0 km dizel otomatik vites bir araba alma hevesindeyim ve artık almak için tabiri caizsse gün sayıyorum bu konuda 2-3 konu açıp siz değerli otomobil sever ve deneyli arkadaşlara danıştım sağolun varolun çok konuda beni aydınlattınız TOYOTA MMT DİZEL Mİ OPEL ASTRA 180 HP ACTİVSELECT Mİ derken bu gün yolda bembeyaz bi audi a3 gördüm araç çok hoşuma gitti çok şekil bi duruşu var kaslı bi araç ve hemen internetten araştırmaya başladım ve AUDİ A3 1.6 TDI S TRONİC seceneğini gördüm ve sizlere danışayım istedim bu araç nasıl bi arabadır özelikle S tronic şanzıamn (sanırım otomatik ) nasıldır kulalnımı bildiğimiz otomatiikler gibimidir yani al D ye bas gaza

diger önemli konu ; Audi a3 1.6 TDI S tronic standart donanımında neler var ben mutlaka Hız sabitleyivi cruise kontrol istiyorum bu araçda bu standartmıdır standart modelinde LED stoplar xenon farlar varmı
    arabada daha başka hangi özellikler var ben ful bi araba istiyorum size bir örnek mesela renault megane nin daynamique versiyonu gibi bu konuda detaylı bilgi verecek arkadaşlara varsa sevinirim mesela Bu arabayı passatın hangi versiyonu ile karşılaştırabiliriz donanım olarak en az 10 yıl kulalnacagım için araç en az megane 3 daynamique versiyonu kadar donanımlı istiyorum
    ve son olarak 40.000 TL ye maal olacak ban bu araba sizce değermi

EngeLLi ötv indirim varda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 5 Eylül 2010; 14:24:51 >

• İlk olarak s tronic çift kavramalı bir sistemdir yani dsg gibidir al d ye bas gaza bu sistem için geçerlidir ve normal otomatik viteslerden daha iyidir bence

31.788 € liste fiyatı donanım özelliklerini bulamadım bi türlü

Yıldız Teknik Üniversitesi
    İnşaat Mühendisi
    2013 Girişliler

Lenovo Y500 SLI
  • s-tronic DSG gibi değil direk DSG dir. şu ana kadar sorduğun arabalar içinde uygun fiyata alacağınıda göz öneüne alırsak en iyisi budur. artık şunu alda bizde bitmek tükenmez konularından kurtulalım bu kaçıncı oldu hatırlamıyorum...

Alfa romeo giulietta

Lancia delta

Filan alırdım.Değişik ve karizma arabalar ayrıca fiyatlarının biraz daha düşük oldugunu tahmin ediyorum.Bunlarda da otomatik dizel var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logicman

s-tronic DSG gibi değil direk DSG dir. şu ana kadar sorduğun arabalar içinde uygun fiyata alacağınıda göz öneüne alırsak en iyisi budur. artık şunu alda bizde bitmek tükenmez konularından kurtulalım bu kaçıncı oldu hatırlamıyorum...

biliyorumda dostum ya durum şu ben uzun süre zevk alarak kulalnacagım bir araba arıyorum tabi alıcam arabada Görsellik + teknoloji bir arada olmalı o yüzden 6- 7 aydır alamadım işin garip tarafı engelli 5 yıl geçmeden araba alıp satamıyor sırf arabam olsun die alıpta sonra servislere abone olmakta istemiyorum o yüzden detaylara takılıytorum ama bu sefer kesin gibi birde şu aracın donanım listesi olsa bakalım neler var standardında

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.